You need to register to see the link. kindar .gif
. Karısı, tanıdıkları, eski sevgilileri... kendilerini en oymalı yerlerde çıplak buluyorlar. Harika bir şekilde mastürbasyon yapıyor. Ancak tüm botların doğru çalışmadığı, hepsinin bir miktar para istediği ve bazen harika sonuçlar ürettiği doğrudur. Nasıl çalıştığına dair bir örnek göstermek istedim ancak bağlantı ekleyemediğimi yazıyorlar .
[img]https://ru.sexforum.top/images/smilies/ kindar .gif[/img] . Karısı, tanıdıkları, eski sevgilileri... kendilerini en oymalı yerlerde çıplak buluyorlar. Harika bir şekilde [url=viewtopic.php?t=938]mastürbasyon[/url] yapıyor. Ancak tüm botların doğru çalışmadığı, hepsinin bir miktar para istediği ve bazen harika sonuçlar ürettiği doğrudur. Nasıl çalıştığına dair bir örnek göstermek istedim ancak bağlantı ekleyemediğimi yazıyorlar .
Acaba sevgilinizin hangi alışkanlıkları sizi sinirlendiriyor? Mesela farklı sıvıların bulunduğu şişelerin kapatılmaması beni çileden çıkarıyor çünkü düşüp dökülebiliyor (bazen buna tahammül ediyorum,...
Forum üyelerinden gelen bir dizi yorumdan sonra, ben ve yoldaşlarım danıştık ve konuyu, deyim yerindeyse, daha özel, daha dar bir şekilde açtık. Genel konuda kalanlar viewtopic.php?p=333193 orada...