Küçük Sevgilimseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Küçük Sevgilim

Post by Anonymous »

Gerisi - Nereye gidiyorsun? - Ben sordum.

"Tuvalete," diye yanıtladı.

Dizlerimi büktüm, daha fazla tırmanmasına izin vermedim, onu kollarından çektim ve o, destek noktalarını kaybedip üzerime çöktü.

"Çiş-çiş yapmak istiyorum" dedi Katya, şakacı ve kederli bir tavırla, "küçük çişim gerçekten başka bir ıslak küçük şey yapmak istiyor."

Yüzümde ciddi bir ifadeyle "Küçük bir iş değil ama bir mesele" diye düzelttim ve sinsi bir şaşkınlıkla ekledim: "Gerçekten bensiz işemek istiyor musun?"

Katya bir süre neye cevap vereceğini buldu. Mütevazı bir kızdı ama bu bizim ilişkimiz için geçerli değildi ve bu ikimizin de erdemiydi ve birbirimize olan tüm arzularımızın samimiyetiydi.

Ancak tepkisi benim için beklenmedikti. Gururla ayağa kalktı ve önümde bacaklarını açarak diz çöktü, alt karnını öne doğru koydu ve bir eliyle özenle traş edilmiş amının dudaklarını açtı. Diğer eliyle elimi tuttu ve orta parmağımın iç kısmını tükürüğüyle iyice yağladı. Sonra parmağımı üretranın açıklığına koydu ve yavaşça orada hareket ettirmeye başladı.

"Ama sen benim bu deliğimi diğerleri kadar dikkatli incelemedin," dedi Katya gülümseyerek, "ama bu tür okşamaya devam edersek hemen burada altımı ıslatırım. ”

Buna karşı olduğumu söyleyemem ama gece daha yeni başlıyordu ve hala planlarla doluydu ve bugün uygulanması kuru bir yatak gerektirdi.

Büyük boyutu ve kullanımda daha fazla esneklik nedeniyle yarım banyoyu seviyorum. O gün de böyle bir şey yaşadık. Heyecanla Katya'nın en küçük deliklerinden birini okşayan parmağımı kaldırdım ve ona yataktan kalkıp tuvalete gitme fırsatı verdim. Ve onun peşinden gitti. Birkaç adım attı, kıçını o kadar baştan çıkarıcı bir şekilde hareket ettiriyordu ki, ben arkasından yürürken gözlerimi vücudunun bu en çekici kısmından bir an bile ayırmadım. Banyoya girdi, tuvalete doğru yürüdü ve tavuk budu üzerindeki kulübeyle ilgili masaldaki gibi sırtını ona, önünü bana döndü. Bu, Katya'nın benim önümde mesanesini boşaltmak zorunda kaldığı ilk seferdi. Gözlerinde biraz şaşkınlık fark ettim. Sonra başını alıp tutkuyla dudaklarından öptüm. Bu onu rahatlattı ve klozetin üzerine çömelmeye başladı ama ben onu geride tuttum. Bu hareketimin sebebi hakkında sessiz bir soru gözlerinde belirmeden önce, ona böylesine güzel ve tatlı bir kızdaki her deliğin, özellikle de önemli bir mesele öncesinde, mümkün olan her şekilde memnun edilmesi gerektiğini söyledim ve bu durumda, en hassas okşamayla. Önünde diz çöktüm, ellerimle kedi dudaklarımı açtım ve dilimle çok nazikçe gıdıklamaya ve içinden altın bir akıntının akmak üzere olduğu minik ama somut ve çok hoş deliğini öpmeye başladım. Öpücüklerim onun bu noktasına hiç bu kadar yoğunlaşmamıştı ve Katya ona karşı yeni duygular hissetti. Dudaklarım ıslak bir şekilde emdi ve dilim onun deliğiyle oynadı, o yüzden sabırsızca kıpırdandı ve ellerini başımın üstüne koyarak neredeyse artık dayanamadığını ve altını ıslatmak üzere olduğunu söyledi. Hatta biraz eğildi ve mesanesinin ısrarcı dürtüsünü kontrol altına almak amacıyla bir bacağını kaldırdı ve içeri soktu. Bekleme süresi uzadıkça rahatlama sürecinin daha keyifli olacağını anlasam da yine de ona bu konuda eziyet etmek niyetinde değildim. Orayı yine zevkle yaladım ve tuvalete oturma fırsatı verdim. Katya oturdu, bana baktı ve ben onun gözlerinde, kendimi rahatlatmak için zaten kaçınılmaz ve yakında olan fırsatın sevincini gördüm. En azından tüm süreci tam olarak görebilmek için onu dizlerinden tuttum ve bacaklarını iki yana açtım. Katya benim bu kararlı hareketimden hoşlandı ve hatta manzarayı benim için daha iyi hale getirmek için arkasına yaslandı. Bacaklarının arasına çömeldim ve o da hafif bir rahatlama inlemesiyle guruldayan bir akıntı bıraktı.

Az önce öptüğüm küçük delikten bir derenin nasıl coşkuyla aktığını, minyatür duvarlarını açıp dışarı çıktığını çok net gördüm. Katya uzun zamandır bu anı bekliyordu ve sonunda geldiği için çok mutluydu. Ve artık bu kadar açık sözlü olmayı, önümde bu kadar açıkça işemeyi gerçekten seviyordu. Baldırlarını ellerimle tuttum, başımı eğdim ve uyluklarını yukarıdan öpmeye başladım, yavaş yavaş içlerine doğru ilerledim. Katya biraz utandı ve bacaklarını hareket ettirmeye çalıştı ama aralarındaki omuzlarım ona böyle bir fırsat vermedi ve arzusunun yersiz olduğunu hemen anladı. Akıntısı benden birkaç santimetre ötede gürüldeyerek akıyordu ve kaynağına çok yakın olan bacaklarını öptüm ve basıncın neden olduğu havanın titreşimlerini yüzümle hissettim. Yanağıma birkaç küçük sıcak damla düştü. Gövdemle neredeyse onun üzerine uzandım ve kollarımı kalçalarına ve beline doladım. O kadar rahatlamıştım ki, hiç bitmesini istemiyordum ve bir gün önce içtiğimiz bol su ve çeşitli içecekleri sevinçle hatırladım. Katya'nın deresi hâlâ aynı güçle neşeli bir uğultuyla akıyordu. Yanına yaklaştım ve karnını öptüm. Hatta bana öyle geldi ki, bu gayzerin onun içinden çıktığını hissettim ve pürüzsüz karnını daha da güçlü ve coşkulu bir şekilde öpmeye başladım. Katya hafif bir inilti çıkardı…. Dudaklarımı yavaşça kasıklarına indirdim ve dilimin ucunu bastırıp hafif hareketlerle klitorisini okşamaya başladım. Katya yüksek sesle inledi. Daha önce hiç işeyen bir kız, klitorisini o anda diliyle okşamamıştı! Bir an dondu ve bana daha da açıldığını, okşamalarımı istediğini hissettim. Sıcak akıntı ondan eşit bir şekilde akıyordu ve yalnızca ara sıra küstah bir damla sekip bana çarpıyordu. Dudaklarımı klitorisine daha sert bastırdım ve olup biten her şeye deli oluyordum. Katya doğrudan dudaklarımın altından yazdı ve o sırada tutkuyla klitorisini yaladım. Gerginliği hızla artmaya başladı ve kendini benim okşamalara daha fazla maruz bırakmak için klozet oturağında kıpırdandı. Hiç durmadan onu orasını yaladım. Ve sonra orgazm oldu, bu da altın rengi bir akıntının tuvaletin tüm çevresine monogramlar yazmasına neden oldu. Ben de biraz aldım.

Bunun üzerine Katya, daha önce hiç böyle duygular yaşamadığını, bu kadar beklenmedik ve harika bir olay için bana çok minnettar olduğunu söyledi. Ancak heyecanımın büyümesinin de sınırları vardı ve kalçalarını ellerimle sıkıca tutarak onu tuvalete doğru kendime doğru çektim. Henüz yazmayı bitirmemiş ve orgazmdan tam olarak kurtulamamış olan Katya şaşkınlıkla dondu, akışı durdu ve akmayı bıraktı. Kalçalarımdan kalktım ve bunca zamandır ilk kez gergin ve çıkıntılı penisimi gördü. Katya içgüdüsel olarak bacaklarını yanlara doğru genişletmeye çalıştı ama bacaklarını daha fazla ayıracak yer yoktu. Onu hafifçe kaldırıp kıçından destekleyerek biraz çömeldim ve penisimin dibine kadar plastik bir çemberin üzerine oturarak içine girdim. Vajina heyecandan o kadar ıslanmıştı ki içine düştüm. Ancak Katya'nın yardımıyla, her zamanki gibi güçlü duvarlarıyla beni sıkıca yakaladı ve ben de dünya dışı bir zevkle yavaş yavaş içinde hareket etmeye başladım.

Birkaç hareketim sırasında ikimiz de inliyorduk, tamamlanmamış bir süreci unutmuştuk. Ellerim Katya'nın kıçını tuttu ve zorla ona girdim. Sonra kolaylık olsun diye tuvalete yaklaştım, kalçasını daha da sıktım ve ellerimle onu penisimin üzerine itmeye başladım. Beni boynumdan yakaladı ve neredeyse zevkten boğulacak şekilde kendini kazığa oturtmama yardım etti. Ancak hafif bir dürtüyle oluşan bu titreme, aniden ona tam olarak işeyemediğini hatırlattı ve Katya bana baktı. Bakışlarından ve zar zor farkedilen ama zaten tanıdık olan kalçalarının seğirmesinden, derenin geri kalanının dışarı çıkmak istediğini fark ettim. Hareketlerimi onda durdurdum, gülümsedim, orta parmağımı onun sıvısıyla yağladım ve onunla o küçük deliği okşadım. Bu eylemlerin Katya'nın kendini tutmasını neredeyse imkansız hale getirdiğini görünce penisimi vajinasının daha derinlerine ittim ve ona şunları söyledim:

- Çiş! Evet, aynen öyle!

Bana öyle geldi ki, içindeki üyeyle bu akıntının orada nasıl toplandığını ve dışarıdaki çıkışa doğru ilerlediğini hissettim. Bu duygudan, ıslak ve derin bir kucaklaşmayla sımsıkı oturan kafamdan alışılmadık bir zevk dalgası geçti. O an tek bir hareket yapsam hemen geleceğimi hissettim. Ama kendimi tuttum. Bu arada Katya tamamen rahatlayabildi ve kanalının açıklığından doğrudan penisimin tabanına kadar sıcak bir akıntı aktı. Üzerine döktü ve toplarımdan aşağıya akmaya başladı. İnanılmaz derecede hoştu ve güçlü heyecan ve zevkten esnekleşen penisim Katya'nın amında zonkluyordu. Ve dere aktı, şaftımın etrafına sıcak bir halka sardı ve hoş bir şekilde taşaklarımı gıdıkladı. Dayanamadım ve aletimi biraz dışarı çıkardım. Katya rahatladı ve çaresizce bana sarıldı, kollarını boynuma doladı ve yazmaya devam etti. Sıcak bir akıntı penisin vajinasından çıkan kısmını anında işaretledi. Heyecanım son sınırına ulaştı ve bu pozisyonda onu çılgınca sikmeye başladım. Sadece birkaç hareketle eşi benzeri görülmemiş bir güçle orgazmla ödüllendirildim, tüm vajinasını benim spermimle doldurdum. Katya beni parmaklarıyla yakaladı ve her yerinin ne kadar sarsılarak kasıldığını hissettim ve çığlıkları muhtemelen tüm komşular tarafından duyuldu. Başını geriye atıp tutkuyla dudaklarını benimkilere bastırdı. Şu anda, ondan en büyük baskıyla bir akıntının aktığını hissettim, çünkü tamamen rahatlamıştı ama aynı zamanda tüm iç kasları gergindi ve orgazmlarımızdan sonuna kadar çalışıyordu......

Katya kulağıma daha önce hiç bu kadar alışılmadık, şiddetli bir orgazm yaşamadığını, çiş yaparken bir erkeğin penisinden boşalmanın çok güçlü ve benzersiz olduğunu fısıldadı. Onu öptüm. Neredeyse bitkin düşmüştü ve şimdi bana daha da çok bağlıydı. Ondan çıkmak istemedim ve onu belinden sıkıca bastırarak ayağa kalktım ve onu kollarımda tuttum. Katya başını omzuma koydu, bacaklarını etrafıma doladı ve avuçlarıyla sırtımı okşadı. Onu bu şekilde taşımak benim için çok rahattı, özellikle de penisim hâlâ sert olduğundan ve bir kanca gibi takıldığında onu iyi desteklediğinden. Onu yatağa taşıdığımda kalçalarının hafifçe sallanması, vajinasının penisim üzerinde kayması ve vücutlarımızın sıkı teması içimi yeniden şehvetle doldurdu. Yatağa vardık ve üzerine çöktük, böylece tüm vücudumla ona bastırdım ve bacakları birbirinden ayrıldı. Bir an bile tereddüt etmeden, çılgın bir tutkuyla, güçlü, keskin, derin ve hızlı bir şekilde ona girmeye başladım ve yatak sallanmaya başladı. Neredeyse hiçbir şey yapamayan, sadece orada uzanıp akan, tamamen bitkin bir kızla seks yaptım…. Umurumda değildi ama elbette aramızda geçen her şeyden hoşlandığını biliyordum. Bitirdim ve nefesimi düzene sokmaya çalışarak yanına uzandım. Ama yine de kendimi Katya'dan koparamadım. Yanıma döndüm, ayağımla bacaklarını ayırdım ve iki parmağımı içine soktum. Artık erojen bölgeleri üzerindeki sürekli etkimi hissedecek gücü kalmamış gibi görünüyordu ve sadece sessizce inledi.

Yaklaşık otuz dakika kadar ara verdik ve bu kısa aradan sonra yeniden enerjiye doyduk. Ancak duş almak için bile kalkmak istemedim. Katya bir havlu alıp bacaklarının arasını sildi. Elimi amının üzerine koydum ve elim ondan yayılan ısıdan terledi. Parmağını vajinasına soktu ve dudaklarını büzerek tamamen ıslak bir şekilde dışarı çıkardı.

"Muhtemelen kalkmam gerekecek," dedi Katya tereddütle, "Gerçekten biraz soğuk su içerek tazelenmek istiyorum."

"Rahatla" dedim, "Bir fikrim var."

Plastik bir su şişesi aldım, biraz içtim, sonra suyu ağzıma aldım. Katya olup biteni ilgiyle izledi. Poposunun altına yastık koydum, ağzından su akmasın diye bacaklarını yana ve biraz aşağıya doğru açtım ve açık ağzımı amına bastırdım. Kendimi o kadar sıkı bastırdım ki su dışarı akmasın ve alt dudağımla vajinanın girişini tüm suyun oraya akmaması için ayarladım. Arzu edilen serinlik ve tazelikten arındı. Ve o zamanlar çamaşır makinesi gibi davrandım - dilimle tüm kıvrımları ve yarıkları suyla yıkadım. Bir süre sonra bu suyu yuttum ve ağzıma daha fazlasını doldurdum. Üç seferden sonra Katya yaptıklarımdan çok memnun kaldı. En son biraz daha su aldım ve dilimin geniş hareketleriyle kasık bölgesi için son durulama işlemini gerçekleştirdim.

Bacaklarının arasına uzandım ve şimdi bu muhteşem deliği sakin ve ayrıntılı bir şekilde keşfetmek istediğimi söyledim, bu da bugün onun günde birkaç kez yapması gereken şeyle bizi neredeyse çılgına çeviriyordu. İnceledim, dokundum, tekrar tadına baktım, biraz genişletmeye çalıştım. O anda bunu sekste nasıl kullanacağım düşüncesi kafamda parladı. O kadar küçük ki... Öyle olsun ama o andan itibaren Katya'yı ve onun küçük büyücüsünü sık sık okşadım ve genel olarak ona özel bir şekilde davranmaya başladım. Sevgili Katyuşa bunu çok beğendi ve bana her şeyi memnuniyetle kabul etti.

O olaydan sonra bir keresinde ona şunu sordum:

- Peki, şimdi benimle, bensiz olduğundan daha büyük bir keyifle yazacak mısın?

"Evet," diye yanıtladı Katya ve gülümseyerek ekledi: "Tuvalette külotumu çıkarır çıkarmaz, o fotoğrafımız hemen gözlerimin önünde beliriyor ve heyecanlanıyorum..... istiyorum BT!" İstek! Onu istiyorum!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post