Eski sevgilim fahişe olduGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eski sevgilim fahişe oldu

Post by Anonymous »

Tarih fantezi değildir. Bir kızla çıktım, ben 18 yaşındaydım, o da 17 yaşındaydı. Her şey herkes gibi başladı, buket dönemi, dersten sonra bira, sinema vb. Kısa süre sonra seks yapmaya başladık, o yalnız yaşadı, benden birkaç istasyon uzakta, arabayla 15 dakika uzaklıkta. Bu tür elverişli koşullar nedeniyle düzenli olarak seviştik ve birbirimizi tanıdık. O zamanlar aslında sadece düzenli yakınlığa dayanan istikrarlı bir ilişkiden birkaç ay sonra, ailede sorunlar yaşamaya, ebeveynlerinin boşanmasına başladı. Ara sıra sigara içmeye başlıyordu ki ben bunu tasvip etmiyordum. Ondan zaten bıktığım ve sık sık onun yaşındaki diğer kadınlarla zaman geçirdiğim için benim hakkımda sık sık paranoyaklaşıyordu. Bütün bunlar onu kendine işkence etmeye, kollarını ve bacaklarını kesmeye başladığı noktaya getirdi, bana ahlaki acıyla bu şekilde baş etmenin daha kolay olduğunu söyledi. Kelimenin tam anlamıyla, o zamana kadar tüm bunlardan dolayı onunla iletişim kurmayı bırakmış olan arkadaşlarının kullanımı ve sorunları nedeniyle delirdiğini fark etmeye başladım.
Ona hiçbir şekilde yardımcı olamadım, bu yüzden ayrılmaya ve annesine sorunlarını anlatmaya karar verdim. Bir süre sonra ortak arkadaşlarımdan onun sık sık cinsel partnerini değiştirmeye başladığını öğrenmeye başladım. Kabaca söylemek gerekirse, bir erkek buldu ve iki hafta sonra ondan bıktı ve yenisini buldu. O zamandan bu yana yeterince zaman geçti, onun hayatımdaki varlığını unutmaya başladım, tüm ortak arkadaşlarımızla ve teorik olarak beni bir şekilde tanıyabilecek veya iletişim kurmaya başlayabilecek insanlarla tüm bağlarını kopardı. Ama bir şekilde, bir kişi bana THC'sini gösterdi ve oradan onun artık etnik bir kuruluşta (Çin çayhanesi) fahişe olarak çalıştığı ortaya çıktı. Benim şehrimde bu tür yerler yaygın, girişin sadece kendi halkının, Rusların vs. olduğu biliniyor. oraların girişi kapalı. Bunun olmasından dolayı kendimi kısmen suçlu hissediyorum, ancak o yaşta ve bu fırsatlarla ne yapabileceğimi bilmiyorum, özellikle de artık ona karşı bir şeyler hissetmediğim için.
Mümkün olduğunca görüşünüzü paylaşın. Varsa hikayelerinizi anlatın.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Küçük Sevgilim
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    116 Views
    Last post by Anonymous
  • Sevgilim erkek arkadaşından ayrıldı ve zaten solcu bir adamla denizde. Bunu nasıl anlayacağız?
    by Guest » » in General
    0 Replies
    59 Views
    Last post by Guest
  • Sevgilim beni yaktı
    0 Replies
    272 Views
    Last post by Anonymous
  • Karım fahişe oldu
    0 Replies