Nasıl güzel yazacağımı bilmiyorum. Uzun zamandır sitedeyim ama hala misafirim. On yıldır evliyiz. Anne ve babalarımızdan ayrı yaşıyoruz. Beş yıl önce şanslıydık ve tek odalı bir daire satın aldık. Biraz sıkışık. Bazen sikişmek istersiniz ama kızınız henüz uyumuyor. Ve sonra ihanet konusuyla ilgili düşünceler aklıma gelmeye başladı...
Kısacası yaklaşık bir buçuk yıl önce sevgilimin fahişe olmasını istiyordum. Ve bu yüzden. Olmuş. Bu yılın temmuz ayında. Gerçek bir seks karısının mutlu sahibi oldum diyebiliriz! Onu nasıl ikna ettiğimi anlatmayacağım. Elbette sitenin temasını beğenen herkes aynı deneyimi yaşadı.
Konuya nereden başladık? Onun ihanetiyle! Onları yakaladım. Dairemizde, yatağımızda! İş yerinde patron bugün eve erken gidebileceğimizi söyleyerek sinirlendi, ben de acele ettim. Her zamankinden dört saat erken vardık. Beklemedi bile! Tersine! İyi vakit geçirdim - sikildim! Orospu! Beni gördü; gözleri yuvalarından fırladı!
- Ah-ah-ah-ah! - çığlık attı! Ve battaniye... başını kenara çekti. Doğru, saklandı sanki!
Adam başını bana kaldırdı; yüzü tanıdık değildi. Bu kim, nereden buldun? Onu dışarı attı! O külot, pantolon - ellerinizde ve girişte! Yani... Bahçemden başkasının keçisini çıkardım, şimdi kendi keçimle ilgilenmem gerekiyor! Ve bu larva bir battaniyeye sarılı olarak yatağın üzerinde oturuyor ve gözyaşı döküyor.
- Lyoshenka, affet beni, şeytan beni yanılttı! Üzgünüm!
Ve onun yüzüne vurmak istiyorum, yumruklarım kaşınıyor! Şey... Kendimi tutamadım, ona vurdum. O çılgın. Düştü, yatıyordu, battaniye yakındaydı. Çıplak yatmak. Ve oturduğu yatakta ıslak bir nokta vardı. Sanırım kendime işedim. Daha yakından baktım - hayır. Sperm! Ne salak! Ah, seni fahişe!
Benim yaptığım yerde, karımın en sevdiği deliğe, bu ibne rahatsızlığını döktü! Başardım, bitirdim! Ah, seni yaratık! Ve aniden şunu hissettim: ah! Beni ayağa kaldırıyor! Onu bu şekilde, başkasının spermine doğru becermek istiyorum! Kahretsin, çok tatlı; şu anda bu uzaylı balçığına nasıl gireceğimi bir düşün.
Onu yakaladı ve kaldırdı. Hala baygın durumda. Şaşılacak bir şey yok, 8 yıldır boks yapıyorum, ustalık seviyesine ulaşamadım, bıraktım ve iş hayatına atıldım. Kısacası onu bıraktım, külotumu, kot pantolonumu çıkardım ve... Harika bir duyguydu!
Bitirdiğimde gözlerini açtı. Bakıyor ve anlamıyor.
—Beni affettin, değil mi? Affedildiniz mi?
Başımı salladım. Beni yakaladı ve nasıl öpüşelim! Ve sonra bitirdiğimi hissetti, altımdan çıktı ve sikimi yalamaya ve emmeye başladı! Ve kıçı gözümün önünde duruyor. Ve o adamın 10 dakika önce geldiği deliği görebiliyorsunuz! Bu düşünce beni yine sertleştiriyor! Onu köpek stili pozisyonuna getirdim ve havaya uçurdum, sadece oynamayın! Sikişiyorum ve şunu söylüyorum:
—Al şunu, kaltak! Al şunu, fahişe! Sana lanet fahişe!
Ve bu fahişe inliyor:
—Evet! Evet, fahişeni daha sert sik!
Bu sözler neredeyse aklımı tamamen başımdan aldı! Kısacası benden başka birinin onu sikmesinden keyif alacağımı fark ettim! Buradaki tüm insanlar aynı şeyi yaşadı, değil mi? İşte aşıklar gitti. Tüm akrabalar ve tanıdıklar dizildi. Kuzenlerimin erkek kardeşlerinden ikisi yatağa sürüklendi arkadaşlar... Üçlü sikiş - süper! Ve – kıskançlık yok! Kıskançlık da ne böyle? İkimiz de bu şekilde seviyoruz!
Ve karım sızlanıyor; tutkuyla çığlık atıyor ve onu bir başkasının altında gördüğüm anda bu bana bir kazık gibi saplanıyor! Mutluluk! O halde ona bir şekilde bir fahişe hakkında yalan söyledim. Titriyordu! Bu konunun onu heyecanlandırdığını itiraf etti.
— Yapabilir misiniz?
— Yapabilirim!
— Denemek zor mu?
—Haydi!
Tartıştık. Yarım kilo konyak.
"Deneyin" demek kolaydır. Ve kiminle? Nerede? Adam tamamen yabancı olmalı! Ama pazar zaten spesifik, cevap vermemiz gerekiyor. Bunu yaptılar. Bir fahişe gibi giyinmişti. Mini. File tayt. Boyun için boncuklar, eller için bilezikler. Dudaklarını parlak bir şekilde boyadı ve gözlerinin üzerindeki gölgeler neredeyse siyahtı. Çantanızda bir paket prezervatif var. Arabamızla şehrin diğer ucuna doğru yola çıktık. Yazlık arabaya oturduk. Farklı masalarda. Mesela yabancılar.
Birkaç (!!!) adam yanına geldiğinde kahvesini içmeyi bile bitirmemişti. Duyamıyorum ama fahişeme saldırdıklarını görebiliyorum! Ama fiyatlar konusunda anlaşamadık! Şu anda tavandan düşecek ve hepsi bu, serseri! HAYIR!!! Görünüşe göre! Adamlar ayağa kalktı, o da onları takip etti. Arabaya bindik. Ben onların arkasındayım, onların peşindeyim. Uzak olmadığı ortaya çıktı. Evin önünde durup dışarı çıktılar. Elimle öyle fark edilmeden yıkıyorum ki, sanki bekle. Girişe girdik.
Oturuyorum ve sigara içiyorum. Ve en doğal titreyen vuruşlar! Ve zaman geçtikçe daha çok acı çekiyorum! Yarım saat, bir saat, iki... Karım bir fahişe! Müşterilerle dalga geçmeye gitti! İki tane var! Siktir et onu şimdi! Fahişe! Ve fahişenin kocası burada oturmuş müşterilerin karısına doymasını bekliyor! Lanet olsun, hayat bu! Mutluluk! Pantolonumun içindeki sik taş gibi dışarı çıkıyor! Kısacası neredeyse üç saat geçti, tek başına çıkıyor, yine eli o kadar fark edilmeden beni takip ettiler. Arkasını döndü ve üçüncü kattaki adamlara elini salladı; pencereden dışarı çıkıyorlardı. Ona el salladılar.
Hadi gidelim. Ben onun arkasındayım. Köşeyi döndüler ve arabaya atladı. Gitmek. Ona bakıyorum. Dudaklar şişmiş. Görünüşü çok kötü. Peki memnun musun diyor. Ve sutyeninden yüz dolar çıkarıyor. Kazanıldı! Hadi eve gidelim.
Daireye girer girmez onu yakaladım, duvara bastırdım, köpek pozisyonuna getirdim ve içeri soktum, sadece külotunu yana ittim. Karım bir fahişe! Para için bütün deliklere girdi! Kızımızın annesi bir panel fahişesi! Vay! Peki ne diyebilirim? Beğendim. Bu fahişe de elbette. Aşağı ve Dışarı sorunu başladı. Onu tekrarlamaya ikna etmek zaten kolaydı. Alayın geldi!
Saygılarımla Alexey, gerçek bir fahişenin kocası.
Karım fahişe oldu ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version