Ben 22, o ise 20 yaşındayken tanıştık. İkisi de öğrenci. O geleceğin doktoru, ben ise geleceğin mühendisiyim.
Şu anki eşim, henüz tıp fakültesi öğrencisi iken, uzak bir ilden gelen mütevazı, bozulmamış bir kızdı, doğru konseptlere ve biraz tatlı bir saflığa sahipti ve elbette büyüleyici bir görünüme sahip, yeşil gözlü, uzun parmaklı ve uzun parmaklı, minyon bir esmerdi. 4 yıldır benden önceki tek ilişki deneyimi. Ordudan erkekleri bekleyen nadir türlerden biri.
Bu arada, özeleştiri yapmak gerekirse, o anda tam anlamıyla bir kadın avcısıydım, kadınların ilgisinden, karşı cinse karşı bencil tavrımdan ve can sıkıntısından bile partnerimi değiştirmemden dolayı şımartılmıştım. Gerçi hayatımda can sıkıntısına yer yoktu. Kar elde etme amacıyla en çılgın maceraya nasıl dahil olacağını her zaman bilen ve sonra kendi cezasızlıkları nedeniyle korku duygularını kaybedip daha güçlü bir maceraya atılan girişimci adamları bilirsiniz. Sonuç: çok sayıda yüksek profilli dava, şeytani polisler ve "kurtulmak" için harcanan tonlarca sinir ve paradan başka bir şey değil. Üstelik ben zengin bir ailenin oğlu değilim ve önceki kafa karışıklığından kendimi mazur gördüm, öncekinden daha havalı yeni bir kafa karışıklığı buldum ama bir yerde şansım yaver gitti.
Yani tüm bu zaman boyunca o benimle birlikteydi. Biliyorsunuz, söyledikleri muhtemelen doğrudur: kızlar kötü erkekleri sever.
Ve seks... sıkıcı olduğunu söylemek gerekirse - hayır, oldukça tutkuluydu, sadece çok sarhoş oldum.
Bir kez daha arkadaşıma biraz rahatlık verdim.
Özet: Sınıf arkadaşıyla olan yazışmalarını yaktım.
Sonuç: Şu anki eşimi suçlu yaptım, ona Alena diyelim. Yeterli çeşitliliğin olmadığını, her şeyin monoton ve yumuşak olduğunu, daha önce kendisine defalarca söylendiğini haklı çıkardı. Yaptığım şeyden içten içe pişmanlık duyuyordum ama bunu göstermedim. Tabii ki o bir keçi, hiçbir şey söyleyemezsin.
Zaman aldı, onsuz da olmadı ama affettim, daha doğrusu durumu kendimden biraz uzaklaştırabildim. İğrenç.
Bunun nedeni de kıçından sikişen kızların hayranı olmamdı. Evet, son fahişe gibi aksın ve daha fazlasını istesin diye. Sapık. Ama herkesin kendine has tuhaflıkları var. Bunlar bende var.
Böylece Alena ve ben anal pratik yapmaya başladık.
Onun zavallı kıçına günde bir defadan fazla eziyet ettiğim zamanlar oldu. Zavallı şey. Ama biliyorsun, bu hoşuna gitti...
Bir akşam onu üniversiteden aldım, serin bir yaz günüydü ve şehir merkezinde "yemek mekanlarından" çok da uzakta olmayan tanıdığım birçok insan vardı, yürüdük, arkadaşlarla buluştum, bu beni çileden çıkardı o. Sonuçta tanıdıklarımın çoğu kadındı ve onun mantığına göre her birini becereceğimden emindim)
Kıskanç, sevimli.
Sonunda, şehirde bir tur atmasını önerdi. Arabaya bindik, müziği açtım, camları açtım ve “boğulabileceğim” ve bir yudum adrenalin alabileceğim en yakın otoyola doğru yöneldim. Hızdan korkuyordu. Buna bayıldım. Egoist. Ama jest yapmadı. Işık seçeneği. Sonuç olarak müzik hızla sıkıcı hale geldi ve yeri Volga kıyısındaki bir köprüye dönüştürüldü. Romantik. Uzun zamandır bu kadar fazla konuşmamıştım. Özellikle karşı cinsle. Her şey hakkında konuştuk ve kelimenin tam anlamıyla birbirimizin arkadaşlığından keyif aldık. Kesinlikle.
Bir süre sonra artık bana gelme zamanının geldiğine karar verdim. Bu beni ilk ziyareti değildi. Ve neredeyse hareket etti. Ama her seferinde evimde geri aldığından daha fazla eşya kalmasına rağmen mesafesini korudu. Gerçi üzerinden neredeyse bir yıl geçti.
Ama konu bu değil, bir şişe yarı kuru kırmızı şarap çıkardık, atıştırmalık olarak biraz peynir kestik ve yatağa geçtik. Akşamın, hatta sabahın fırtınalı bir sonla biteceğini tahmin ederek, bunu oldukça çabuk bağladılar. Biliyorsun, her zaman rolünü oynamasına izin verdim, o bunu biliyordu ve ben de bana gerçek yüzünü göstermesi için buna ihtiyacı olduğunu biliyordum. Bu yüzden acelem yoktu. Bu arada bu benim. Bu eklemenin şarap şişesiyle alakası yok ama hikayenin devamı ile... Neyse anlayacaksınız...
Ve sonra öpücük, romantizm, tüm bunlar... Onun her şeyini alıyorum, üstüne yaslanıyorum, onu şefkatle öpüyorum, sonra ona dönüyorum ki öpücüklere oral seksle devam etsin...
Biliyorsunuz, düzgün yürüyen bir kadın sonucun %90'ını oluşturur. Ve sonra başladı. Em... nazikçe, sikimi yutmaya çalışıyorum... evet, bunun onun için zor olduğu açık ama çabalıyor... bu bir heyecan...
Ben de onu fazla bekletmedim, 69 yaşında üstüne yatmasını istedim... Biliyor musun, zevk vermeyi de severim... Kendime pek de kızgın değilim, yalama amcık sızdırıyor...
Aynı zamanda dilimi anüsüne indirdim, önce ürperdi ama sonra gevşedi ve o anda her şeyi anladım...
Sonra, hızımı her artırışımda onun her yerini yaladım. Anüs halkasına gittikçe daha fazla dikkat ederek, aynı anda parmağını oraya sokarak, o anda penisimi boğuyordu. Coşku içindeydik.
Böylesine çılgınca bir ön sevişmenin ardından onu üstümden attım, dizlerinden tutup kaldırdım ve tüm gücümle içeri soktum. Klasiklere göre tabi ki) Bu hali seviyorum, beynin kapalı olması ve tek isteğin bu kadını isteyip kontrolsüzce sikişmek, nefesini toplamak için tempoyu yavaşlatmak ve bu anda onunla dalga geçmek uzun sürmeyecek. uzun...
Onun köpek stiliyle becerdiğimde, olanlardan dolayı zaten tamamen perişan haldeydi ve makineli tüfek gibi geldi. Hayranlık duymak. Nadir bir durum.
Ben de kusuyordum, misyoner odasında ayak parmaklarını yaladım, sikimi periyodik olarak ağzına soktum ve onu yeni bir pozisyonda tekrar becerdim.
Alena, heyecanlandığında her 2-3 dakikada bir Kalaşnikof gibi "ateş edebiliyor"... elbette bazılarınızın düşündüğü gibi fışkırtma değil, ama yarım saatlik bu tür yarışlardan sonra mırıldandı nefes nefese artık bunu yapamayacağını söyledi ama ben zaten bu ana girdim hiçbir önemi yoktu, elimle ağzını kapattım ve o da geldi...
Sonra zamanının geldiğine karar verdim...
Bunu çıkardım ve anüsünü tükürükle yağladım; çok dar olmasına rağmen esnek ve rahattı. Ve yavaşça yerleştirmeye başlıyorum. İnanmayacaksınız ama bir kadın hazır olduğunda her şeyi kabul eder. Hangi delikte olursa olsun inanın bana.
Evet belki bir anlığına alıştı, ilk hareketler biraz acı vericiydi ama sonra. Sonra istediğim kişiyi gördüm. İnledi, homurdandı, ona kıçındaki aletimi beğenip beğenmediğini sordum, inledi, ta ki kendinden geçmiş bir halde, sesinde bir yaşla, bir hayvan kükremesiyle sormaya başlayana kadar: fahişeni kıçından sikeyim, hadi ama evet bundan sonra olanlar tutarsız bir saçmalıktan ibaret. Rol yapmadan kendini sürece verdi. Gerçekten. Biliyorsun, her kızın özünde bir fahişe vardır. Onu nasıl ortaya çıkardığınız önemlidir. Onlar vermeyi seviyorlar, biz de almayı seviyoruz. Doğa muhteşem.
Şafak sökmüştü ve sonra nasıl sızıntı yaptığını fark ettim. Bu bir şey. Uyluklarının tüm iç kısmı kayganlaştırıcı, şeffaf ve yapışkan maddeyle kaplı... kıçı şimdiden taşaklarıma kadar sikimin üzerine doğru itiyor, hırlıyor ve tamamen anlaşılmaz bir şeyler mırıldanıyor ve tüm bu resim aklımı başımdan alıyor. Son koşumu yapıyorum. Onu kıçından sikmeye başlıyorum, onu neredeyse tamamen dışarı çıkarıyorum ve baskı altında geri itiyorum, tüm bu resme hayranlıkla bakıyorum, şimdi onun tüm anüsünü spermle dolduracağımı, tam onun içine boşalacağımı söylüyorum görünüşe göre onun için de sözlerim yangını körükledi ve neredeyse aynı anda boşaldık, sfinkterinin kasılmalardan kasıldığını hissettim... yatakta kayganlaştırıcıdan temiz bir su birikintisi vardı. Dışarı çıkarmadan üstüne düşüyorum, nefesimi toparlayamıyorum, gafletin geçmesini bekliyorum... Dışarı çıkarıyorum... spermim akıntı gibi aktı içinden. Brazzers sigara içiyor. Zafer...
Karım - metresim ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version