Karım gözümün önünde nasıl sikildiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Karım gözümün önünde nasıl sikildi

Post by Anonymous »

Herkese merhaba, beni iliklerine kadar sarsan bir olayı size anlatmak istiyorum. İsim vermeyeceğim, sadece konunun özünü ve yaşananlarla ilgili duygularımı anlatmak istiyorum. Ben 30 yaşındayım, eşim 27 yaşında, henüz küçük çocuğumuz yok ama şimdiden düşünüyoruz. 168 cm boyunda, güzel uzun bacakları, geniş kalçaları, dar belli ve birinci büyüklükte güzel düzgün göğüsleri olan güzel bir kız. Yakın zamanda evlenmemize rağmen uzun süredir birlikte yaşıyoruz.

Bu hikayenin geçtiği, nüfusu bir milyonun üzerinde olan bir şehirde yaşıyoruz. Bütün yaz arkadaşım ve eşiyle birlikte şehrin göletinde yüzmeye gittik. Zaten ağustos ayıydı, inanılmaz bir sıcaklık vardı, bu yüzden her gün işten sonra yüzdük. Bu sefer arkadaşım arabada sorun yaşadı ve birlikte gitmeye karar verdik. Seçilen yer, uzun süredir gitmediğim, yaşadığım bölgenin eteklerindeki rezervuarlardan biriydi.

Vardığımızda, akşam sekiz civarında, plaj neredeyse boştu, biraz daha uzakta, görünüşe göre iki aile iki arabada dinleniyordu, yaklaşık 45 yaşlarında iki çift, 18-19 yaşlarında iki erkek. ve bir kız. Alkol ve mangal eşliğinde sonuna kadar rahatladılar, nasıl geri dönecekleri belli değildi. Prensip olarak bize müdahale etmediler, yaklaşık elli metre uzakta konumlandık, çalıların arasında hızla kıyafetlerimizi değiştirip suya atladık. Eşim yüzmeyi pek sevmiyordu, bu yüzden sadece güneşlenmek için hemen dışarı çıktı ve ben de yaklaşık yüz metre uzaktaki karşı kıyıya yüzdüm.

Yüzdüm, etrafıma baktım, ilginç bir şey görmedim, karıma baktım. Teyzelerden biri yanına geldi ve bir şeyler konuşuyorlardı. İlgimi çekti ve yavaşça geri yüzdüm. Dışarı çıktığımda eşim yanıma geldi ve masaya davet edildiğimizi, orada doğum günü kutlayacaklarını ve yeterince misafir olmadıklarını söyledi. Peki masaya, masaya neden gitmiyoruz o zaman. Yukarı çıkıp kendimizi tanıttık. İlk çift, Max ve Svetlana, kızları Alina ile, ikincisi ise Oleg ve Natalya, Sanya ve Zhenya adında iki oğulları ile. Sanya ve Zhenya ikiz kardeşlerdi ve bugün onların doğum günüydü, 19 yaşına giriyorlardı.

Oturduk, hemen bize 100 gram votka döktüler, bize bir kase kebap verdiler ve doğum günü kutlamalarına kadeh kaldırdılar. Sonra bir sonraki kadeh kaldırma güzel hanımlara oldu, sonra yağmursuz ve kötü havasız harika bir yaz için, sonra bir tane daha ve bir tane daha ve sonunda kendimi kaptırdım. Karısı da artık hiçbir durumda değildi ama biraz daha iyi dayandı.

Birden uyandım, arabalar oradaydı, biri orada uyuyordu ama eşim ortalıkta görünmüyordu. Çalılıklara bakmaya gittim. Yakınlarda bir anaokulu vardı, saklanacak başka yeri yoktu ve oraya gitti. Yaklaştım ve verandada hem erkekleri, oğlanları hem de karıyı gördüm. Aslında o hala mayoluydu; diğer herkes şortluydu. Yaklaştım, onu aradım, hiçbir şey söylemedi, verandaya çıktı, onu götürmeye gitti ama gerçekten hâlâ sarhoştu.

Adamlar dedi ki - durun, ne acelemiz var, yapacak bir şeyimiz var! - Sorun ne? - Kısaca sohbet ettik, o da aldırış etmiyor. - Sen neden etmiyorsun? - Kısacası adamlarıma hediye olacak, - Ne? – ikinci adam arkamdaydı, arkadan kafama bir şeyle vurdu, yüzdüm. Biraz uyandığımda kollarım ve bacaklarım kemerlerle birbirine bağlıydı. Babalardan biri bana "Tekneyi sallamadığından emin ol" diye mırıldandı.

Karısına yaklaştılar, bankta dimdik oturarak uyuyakaldı, yanaklarını okşadılar; konuşmamızı hatırlıyor musunuz? "Hatırlıyorum" diye mırıldandı, "burada kocanız kayaları sallıyordu, onun için üzülüyorsunuz, işleri yavaşlatmayalım, kötü bir şey olmayacak, Zhenya ve Sashka'yı erkek yapacaksınız, hepsi bu." Ve bizden beş yüz dolar. Onlara bir fahişe kiralamak istedik ama reddediyorlar, bu yasa dışı, ama burada gösteriş yapıyorsun, o yüzden alınmayalım. Tamam, başlayalım.

Karısı oğlanlara yaklaştı, onlar utanarak oturdular. Peki ilk kim? – sessizce sordu. İkisi de sessiz kaldı. Sashka, ilk sen git,” diye bağırdı babası. Sashka ayağa kalktı, karısının yanına gitti, beceriksizce ona sarıldı ve mayo sutyeninin düğmelerini çözmeye çalıştı. Birkaç dakika oyalandı, sonra karısı ona yardım etti. Bir kumaş parçası yere düştü ve Sashka sevgilimin tatlı göğüslerini okşamaya ve yoğurmaya başladı.

Baktım, kalbim göğsümden fırlayacakmış gibi atıyordu, şortumda çılgınca bir gaf vardı, tamam, en azından kimse dikkat etmiyordu. Bu sırada eşi de onun soyunmasına yardım etti ve mayonun altını kendisi çıkardı. Adamın 15 santimetrelik sıradan bir penisi var. Karısı onu alıp birkaç hareket yaptığında, ondan sıkı bir sperm akışı fışkırdı, sonra bir tane daha ve bir tane daha. Karısı Zhenya'yı aradı, o geldi ama aynı hikaye onun başına da geldi. Kendi kendime ikiz oldukları için üyelerinin tamamen aynı olduğunu fark ettim. Benim gücümle, oğlanlar onu sikene kadar erkek olamayacaklarını söylediler, o da iki eliyle birden mastürbasyon yapmaya devam etti.

Görünüşe göre bilerek benim yönüme bakmamış. Çocuklar tekrar kavga etmek için ayağa kalkmaya başladılar ama Sashka tamamen ayağa bile kalkmadan yine bitirdi. Sperm karısının karnına ve göğsüne indi. Bu görüntü Zhenya'nın başının dönmesine neden oldu. "Eh, bu ilk olduğun anlamına geliyor" dedi. Prezervatifi aldı, taktı, duvara döndü, Zhenya zaten onu yerleştirecek yer arıyordu. Ona rehberlik etmeye yardım etti ve hemen ciyakladı, o da hemen onu sonuna kadar soktu ve hızla onu becermeye başladı. Bir buçuk dakika yetti, prezervatifi penisinden çıkarıp sırtına döktü.

Şimdi Sashka geldi, prezervatifi sordu, prezervatifi taktığını söyledi. Kardeşinden daha yavaş, dikkatli bir şekilde ona girdi ve onu ölçülü bir şekilde sikti, hatta bana sanki ona el sallıyormuş gibi geldi, sadece prezervatifi attı. Peki çocuklar, hepsi bu mu? - diye sordu. Sonra adamlar geldi ve gülerek şöyle dediler, peki ya biz? Karısı dehşet içinde baktı, "Neden güzelim, merak etme, her şeyi yapabiliriz" diye kişnediler. Daha sonra kimin ilk olduğu konusunda tartışmaya başladılar.

Sonuç olarak, oğlanların babası ona arkadan, ikincisi ise önden yaklaştı; ikisi de zaten çıplaktı. Öndeki banka oturdu ve ona diz çökmesini emretti, baba da onun arkasında sıraya girdi. Penisini yavaşça onun zaten ıslak olan vajinasına soktu. Penisin neredeyse erkeklerinkiyle aynı olduğunu fark ettim, ikincisi karımın kafasının arkasından görünmüyordu. Ellerini bankın üzerine koyduğu için onu tek ağzıyla emdi. Arkadan gelen ikinci kişi ise yavaş yavaş ilerliyordu. Hoşuna gitmiş gibi görünüyor,” diye kıkırdadılar. Aslında çoktan kendini kazığa geçirmiş ve el sallıyordu.

Bak kaltak, prezervatifim yok, bu yüzden onu ters çevirip hemen ağzıma alacağım! – karısı da onaylayarak başını salladı. Daha hızlı hareket etti, sonra aniden ayağa kalktı, kadın arkasını döndü ve onu emmeye başladı, bir eliyle penisini tutarken diğer eliyle testislerini okşuyordu. Bunu tükürmeye cesaret etme! - diye mırıldandı. Yutkunarak öğürme refleksini bastırdı. Bana bunu hiç yapmadı, en fazla dilini başının üzerinde gezdirebiliyordu, spermi sadece yüzünden veya göğsünden alıyordu, asla ağzından almıyordu.

Geri kalan adam ayağa kalktı, kalkmasına yardım etti ve sevinçle kişnedi - Şimdi sizi açacağız! Ve orada bir şey vardı, geri kalanında sıradan olanlar vardı, ama devasa, kalın, uzun bir aleti vardı, küçük, keskin bir kafası vardı, bu kamayı herhangi bir yarığa vurabilmesi için özel olarak yaratılmıştı. Korkuyla oral seksle bitirmesini istedi, ama adam kabaca onu dizlerinin üstüne koydu, kıçı ona doğru ve sopasını sokmaya başladı, sonra sürtünmeye başladı ve siki yarıdan daha azına girdi. Kadın eğilip sessizce ulumaya başladı.

Yavaş yavaş hızlandı ve daha sert bir hamle yaptı; kadın çoktan yüksek sesle çığlık atmaya başladı. Toplarının kasıklarına dokunduğu an geldi ve sevinçle şöyle dedi: "Sürülmüş açıldı!" Sonra oldukça hızlı bir şekilde sikini neredeyse tamamen dışarı çekerek onu sikmeye başladı. Sonra titredi ve nefesini tuttu. OOO, küçülmüşsün! – kükredi ve onu çılgınca becermeye başladı. Çığlık attı ve ona saldırmaya başladı ve o da tüm gücüyle saldırdı. "İçime boşalma" diye bağırdı ama artık çok geçti, adamın akşam boyunca biriktirdiği her şey artık doğrudan onun rahmine akıyordu.

Yorgun düştü ve vajina yerine sıvılarının ve bu piçin sperminin sızdığı yırtık bir delik vardı. Sonra çocuklardan biri geldi ve prezervatif olmadan sevinçle ona bağlandı, ama görünüşe göre onun sikilen amı onda bir his uyandırmadı ve adam onu ​​​​aniden onun kıçına soktu, kadın gerçekten direnmedi bile. Hızla onu sikmeye başladı ve birkaç dakika sonra onu anüsüne bıraktı, ardından kardeşi de aynısını yaptı. Ama ne güzel, bugün iyi iş çıkardın, teşekkür ederim, seni memnun ettim,” dedi oğlanların babası ve on yüz dolarlık banknotları yanındaki banka fırlattı, “işte ikramiyen, gidiyoruz.”

Yaklaşık on beş dakika sonra ayağa kalktı, giyindi, yanıma geldi, beni çözdü, tamamen indirilmiş mayolarıma baktı, hafifçe gülümsedi, penisimi çıkardı ve emmeye başladı. Çok çabuk geldim ve hepsini yuttu. "Sen çok lezzetlisin," diye fısıldadı bana ve geri kalan kıyafetlerimizi almak için sahile gittik.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Karım trende sikildi
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    224 Views
    Last post by Anonymous
  • Ucuz...Oral olarak 69 pozisyonunda sikildi