Kıçından sikildiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kıçından sikildi

Post by Anonymous »

Geçenlerde bir arkadaşımın Kafkas düğününe gittim. Bu arkadaşım ve ben üniversitede aynı grupta okuduk, katı bir Kafkas eğitimi aldı ve hatta beni sigarayı bırakmaya zorladı. Ama okurken çok arkadaş canlısıydık ve okuduktan sonra evine gidince evlendi ve düğüne ilk davet ettiği kişi bendim, ben de ondan 3 yıl önce evlenmeme rağmen, gitmeye karar verdim. kocası olmadan yapılan düğün.

Kafkas cumhuriyetlerinden birinde bir arkadaşımın düğünü çok görkemli ve eğlenceliydi. Bu düğündeki tek Rus kızı bendim ve sık sık genç, ateşli dağcıların sevgi dolu bakışlarını yakaladım. Ancak genel olarak ilk başta pek havamda değildim + doğrudan düğünün sonuna geçeceğim.

Ben de çok fazla içtim, ben de 24 yaşında, ince yapılı, güzel bir sarışınım, ara sıra bütün erkekler beni dansa davet ediyordu. Bazı misafirler ayrıldı, bazıları en hafif deyimle uykuya daldı - ayık değil. Öyle oldu ki tüm yataklar doluydu (çok fazla misafir vardı). Çok sayıda odayı dolaşmaya başladım ve odalardan birinde boş bir havalı yatak buldum. Yakınlarda iki sarhoş adam iki katlanır sandalyede uyuyordu. Çok yorgundum ve soyunmadan bile (oda serindi), ışığı söndürerek yatağın üzerine yattım. Ve sonra sabah saat 3 civarında uyandım. Yanında ancak yarım metre daha yüksekte uyuyan dağcı uyanıp kalkmaya çalıştı ama önce eliyle yeri hissetmeye çalıştı. Güçlü, kıllı eli tam yumuşak, kabarık popomun üzerine düştü (Ben her zaman yüz üstü yatarım).

Dağlının kendisi bunun ne olduğunu anlamadı, ancak kendisi için (karanlıkta) anlaşılmaz, dokunuşu hoş olan yeni bir şey hissetmeye devam etti. Dondum. . hareket etmedi. . Hiçbir şey söylemedi çünkü lobüllerimin bu dokunuşlarını ve sıkılmalarını kıyafetler üzerinden bile çok hoş buluyordum. Sonra bir tık sesi duydum; diğer eliyle lambayı yaktı. Sonra bir duraklama oldu, görünüşe göre beni tanıdı ve bir süreliğine bana hayran olmaya başladı. Uyuyormuş gibi yaptım, sonra elini uyluğuma koydu ve yavaşça okşamaya başladı. Heyecanlandığımı hissettim. Erkekliğini ona başlatmadan önce kıçı bir erkek tarafından kontrol edilen bir kadın gibi hissettim. Üzerimde külot yoktu ama çok güzel (desenli) şeffaf koyu renkli taytlarım vardı. Sonra büyük eli eteğimin altına girdi ve aktif olarak kıçımı okşamaya ve sıkmaya başladı.

Aman Tanrım, ne büyük mutluluktu, hızla aktığımı hissettim. Bir sonraki okşamasında dayanamadım ve yüksek sesle inledim. Dedi ki: "Olenka canım, sensin, uyan ve artık bana eziyet etme, etrafına bak ve seni ne kadar sevdiğimizi gör." Arkama döndüm, gözlerimi açtım ve "Tanıştık mı?" diyecek zamanım olmadı ve önümde 34 yaşlarında, uzun boylu, beyaz bir adamın yatağından başucuma asılı duran aşağıdaki resmini gördüm. yatakta artık kıyafet yoktu, bir eliyle yere yaslanıyordu, diğer eliyle ise yüzüme doğru bakan ve ağzımdan kelimenin tam anlamıyla 10-15 cm uzakta olan çok uzun ve güzel bir penis tutuyordu.< /p> Daha fazla bir şey söylemek istemedim, vücudumun her yerinde çılgınca istediğim şeyi önümde gördüm. Bilinmeyen bir güç beni uzun süre düşünmeden bu penisi dudaklarımla tutup güzel, küçük, hassas ağzıma mümkün olduğunca derin bir şekilde yutmaya zorladı. Daha önce farklı sikler görmüştüm ama bu bana öyle geliyordu ki dünyanın en iyisi ve en lezzetlisiydi. Sanki bu penis, kocamın nispeten küçük ve o kadar da lezzetli olmayan penisinde kesinlikle bulunmayan gizemli, hayat veren bir güç içeriyormuş gibi çok hızlı ve tutkuyla emdim. Penisinin başını her taraftan tutkuyla öptüm. Ben onu uçururken Kafkasyalı zevkle inledi, bluzumu ve sutyenimi yırttı ve gür ama elastik göğüslerimi patilemeye başladı, bazen meme uçlarımı sıktı. Ben de elimle ıslak amıma dokunuyordum ve başka birisinin odamıza gelip böyle tatlı bir oral seksi varlığıyla bozmasından korkuyordum.

Birkaç dakika sonra diğer elimle çelik yuvarlak toplarını sıktım ve tam o anda ağzıma bir sperm yağmuru fırlattı. Spermi açgözlülükle yuttum, bu spermin artık dişlerimde (diş macunu yerine) ve midemde olduğunu, beni içeriden tamamen doldurduğunu düşünerek çok heyecanlandım. Spermin bir kısmı dışarı sızdı ve çenemden ve boynumdan aşağı doğru aktı. Üzerime çöktü ve “Canım, seni ne kadar sevdiğimizi görüyorsun” dedi ve alnımdan öptü. Sonra kendini indirdi ve göğüslerimi öpmeye başladı, göğüs uçlarımı hafifçe ısırdı + ben geldim + ama o büyük, güçlü elleriyle beni ustaca öpmeye ve pençelemeye devam etti - gerçek bir erkek erkek! Sonra şöyle dedi: \"Seni arkadan istiyorum+\"

Uzun süre düşünmeden hızla ona sırtımı döndüm. Eteğimin eteğini yukarı kaldırdı ve taytımı sert bir şekilde dizlerime kadar çekti. Sonra sırtıma uzandı ve uzun sert süngüsünü heyecandan ıslanmış yumuşak amıma hızla soktu. Hâlâ anlamadım - görünüşe göre siki, benim oral seksten sonra bile savaşa hazır kalmaya devam etti ve hatta sikin sahibinin sarhoş olmasına rağmen, çok ustaca ve güçlü bir şekilde amımı sikti + Yapmadı sadece sik beni, beni becerdi gerçek bir erkeği vardı, bunu çılgınca ve tutkuyla yaptı. Tekrar geldim+

Birden penisi kazara amımdan fırladı, hemen elimle tutup kıçıma yönlendirdim. Kıçından sikilmeyi seviyorum+Ama bu penis. Bu penis hemen içeri girmedi, ilk başta biraz acı vericiydi ama dayandım çünkü onun kıçıma kadar taşaklarıma kadar girmesini gerçekten istiyordum. Bu kadar serin bir odada, bu kadar sıcak bir penis anüsüme girdiğinde ve onun büyük topları güzel kıçımın beyaz, yumuşak yarımkürelerine + mmmm + çarptığında içimde oluşan hazzı bile anlatamam. Tamamen ve sonsuza kadar bu penise ait olmak istedim. Hatta onun tekrar tekrar girip çıkması daha rahat olsun diye kıçımı hafifçe kaldırdım ve dışarı çıkardım. Beni boynumdan ve omuzlarımdan öptü ve ısırdı ve bu bende erkeğime daha fazla itaat etme isteği uyandırdı. Biraz kıçımı oynattım, yılan gibi onun altında kıvrıldım, sonra klitorisime hafifçe dokundum ve üçüncü kez geldim. Ve hiç ara vermeden tekrar tekrar sikişmeye devam etti, penisini bağırsaklarımın derinliklerinde hissettim, sanki yakında kalbime ulaşacak gibiydi, sonra penisini çıkardı ve tekrar amıma soktu. Anal zevkimin burada biteceğini düşünmüştüm ama o penisini çıkardı ve dönüşümlü olarak her iki deliğimden daha hızlı, yavaşlamadan ziyade arttırarak beni sikmeye başladı. Mutluluktan 7. cennetteydim. Ve sonra "Seni seviyorum!\" sözleriyle doğrudan kıçıma ateş etmeye başladı.

Onun kalın, bol spermi rektumumu doldurdu ve penisini çıkardığında küçük bir çeşme gibi kıçımdan fırladı ve yumuşak kahrolası kalçalarıma yayılmaya başladı. Bu spermi ellerimle kalçamın derisine sürmeye başladım. Ve o anda, ahlaksız bir kaltak olduğumu düşünerek dördüncü kez geldim.

Ayağa kalktı, bir sigara yaktı ve şöyle dedi: “Benim adım Aslan, buradaki bütün erkekler senin adının Olya olduğunu zaten biliyor, ben şahsen sana bütün akşam hayran kaldım ama her şeyin bu kadar olacağını hayal bile edemezdim. bizimle başarılı olun.” sözü sizinle bitsin. \". Kalkmak istedim ama o uzan dedi, daha yeni başladık. Bir bardak daha votka içtikten sonra ışığı kapattı ve tekrar arkamdan üzerime yerleşti. Bu gece daha kaç orgazm yaşadığımı sayamadım, sayamam ama bu gece uzun ve olağanüstüydü. İskoçyalı tekrarlamaya devam etti: "Sen benim Rus tanrıçamsın!" Her zaman en sevdiğim pozisyonda yatıyordum - kıçım yukarıda, yüzüstü. En şaşırtıcı şey ise sonunda sikini kıçımdan çıkarmadan uykuya dalmasıydı. Ve sikinin sabaha kadar kıçımda kalacağı düşüncesi bana bir orgazm daha yaşattı!!!!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post