Karım trende sikildiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Karım trende sikildi

Post by Anonymous »

Güney! Eşimle birkaç yıldır hiçbir yere tatile gitmiyorduk, ya vaktimiz yoktu ya da tatiller çakışmıyordu ama sonunda fırsat kendini gösterdi ve doğal olarak biz de bundan faydalandık.

Biz biziz - Nikolai ve eşim Lena, küçük göğüsleri ve büyüleyici yuvarlak kıçı olan sevimli, küçük bir sarışın. 27 yaşındayız, 7'si zaten birlikte yaşıyoruz. Bu zamana kadar cinsiyetimiz biraz daha olgunlaşmış ve zayıflamıştı; onun sallanmaya ve benzeri şeylere karşı tavrını zaten birkaç kez sormuştum, ancak ne yapabilirsiniz - eğitim mi diye bir anlayış eksikliğiyle karşılaştım. Bu yüzden Kırım'a giderken manzara değişikliğinin birbirimize karşı cinsel çekiciliğimizi artıracağını bekliyordum.

Ayrılış günü geldi. Her zaman olduğu gibi, iş nedeniyle hazırlanmak için feci zaman sıkıntısı yaşandı. Eşyalarımızı hızla çantalarımıza attıktan sonra taksiyle istasyona koştuk, Simferopol trenine koştuk, hareket etmeden bir dakika önce trene atladık ve kompartımana girdik.

Komşularımız zaten kompartımandaydı; iki uzun boylu genç adam, iyi giyimli, kısa saçlı esmerler. Biletleri önceden aldık ve iki alt koltuk satın aldık. Yerleşmeye başladık. Eşofmanları çıkardılar, poşetleri rafların altına attılar ve eşi üstünü değiştirmek için tuvalete gitti. Kompartımanda kıyafetlerimi değiştirdim, bu arada komşular sigara içmeye ve yiyecek almaya başladılar çünkü... Ayrılmadan önce yemek yemeye vaktimiz olmadı. Lena geri döndü - zaten eşofmanla ve aldığım şeyi kesmeye başladı. Sonunda bir şişe koyu bira çıkardım. Birayla başladım çünkü aceleden sonra çok susadım ve yemekten önce bir şişe içmeye kendimi hemen ikna ettim. İçerisi anında ısındı.

Sonra kompartımanın kapısı açıldı; komşularımız geri döndü. Birbirlerine baktılar ve - uzun boylu ve zayıf olan Sasha - kendini tanıttı - katılabilir miyim?

Kabul ettim ve Lena yanıma geldi, onlar da karşıma oturdular. İkincisi, esmer, güçlü Tolya, çantasından sosis, ekmek, tereyağı, bir şişe konyak ve likör çıkardı. Kadın hemen ev temizliğine başladı ve komşular şişeleri açıp, nereden getirdikleri içkileri bardaklara döktüler - her biri 100 gram konyak Lena likörü.

İyi bir yol için - diye ilan etti Sasha - dibe ilk giden - görünüşe göre bu eşim için geçerliydi ve biz de öyle yaptık.

Akşam yola çıktık ve hava çoktan kararmıştı, trenin ışıkları kısılmıştı. Sasha'nın tostları birbiri ardına döküldü ve alkol de aktı. Lena bana ağır bir şekilde yaslanmaya başladı. Liköre baktığımda sertliğinin 35 derece olduğunu ve şişenin yarısının tükendiğini gördüm; eşim likörü hep severdi. Herkes ısındı ve biz tişört ve eşofmanlarla oturuyorduk, komşular ise kot pantolon giyiyordu. Lena büyük kesikle masaya doğru eğildiğinde büyük pembe göğüs uçlarına sahip küçük göğüsleri açıkça görülüyordu ve Sasha açıkça ona bakıyordu.

Bira ve konyak karışımı nedeniyle çok şanssızdım ve biraz hastaydım, neyse ki konyak sona erdi ve Sasha son kadeh kaldırmayı kaldırdı:

Her açıdan hoş olan ve Tolik'e göz kırpan komşular için. Son bardağı da içtikten sonra komşular sigara içmeye gittiler, ben de eşimle birlikte tuvalete doğru yürüdüm. İlk ben girdim. İçtikten sonra kendimi kötü hissettiğimde genellikle basit bir yöntem kullanırım: iki parmağımı ağzıma sokmak. Yiyeceğin israf edilmesine üzülerek ama midem bulanmadan zayıf bir halde çıktım. Eşim beni tuvalete kadar takip etti ama ben onu beklemedim ve kompartımana döndüm. Orada, soyunmadan önceden hazırlanmış yatağın üzerine çöktüm ve başımı çarşafla örttüm. Birkaç dakika sonra Sasha ve Tolik geri döndü.

"Kolya," diye seslendi Sasha bana ama cevap vermedim, uyuyamasam da konuşmak istemedim.

—Bayıldım— dedi Sasha—peki, tamam mı? — Sasha'nın neden sorduğu belli değil.

"Tamam," diye yanıtladı suskun Tolik.

Daha sonra kot pantolonun düğmelerinin açılma sesini duydum ve hiç konuşmadan yukarı tırmandılar. Kısa bir süre sonra Lena geri döndü ve masayı temizlemeden hemen yatağa uzandı ve üzerini örtmeden kapandı. Yaklaşık yarım saat geçti, hala uyuyamadım. Çarşaf ve masanın altından kompartımandaki yüzümü çevirerek eşime baktım. Yüzü duvara dönük yatıyordu, kırmızı tişörtü dar belini ortaya çıkarmıştı ve mavi pantolonu poposunu güzel bir şekilde ortaya çıkarmıştı.

—Peki, nasıl? Haydi. “Birden yukarıdan bir fısıltı duydum ve hemen Sasha ile Tolya sessizce aşağı indiler. Belden yukarısı benim için görülebiliyordu ve dolayısıyla uyumadığım gerçeği onlar tarafından fark edilmiyordu. Sasha ve Tolya gözle görülür derecede şişkin mayolar giyiyorlardı. Lena'ya döndüler ve aniden Sasha onun ellerini tuttu ve avucuyla ağzını kapattı, Tolik de onun ayak bileklerini tuttu.

Seğirmeye başladım ama sonra seks hayatımızı değiştirecek bir durum olursa sonra ne olacağını görmeye karar verdim ve üstelik bu durum beni çok heyecanlandırdı. Görünüşe göre benim terbiyeli karımı sikecekler ama beni uyandırmamak için bunu dikkatli yapacaklar ve ona zarar vermeyecekler çünkü... Adeti ayrılmadan önce yeni bitmişti. Ayrıca bayramda işitme sorunu yaşadığımı ve geceleri başkasının horlamasının beni rahatsız etmeyeceğini de belirtmiştim.

Bu arada Tolik sessizce bir kedi gibi Lenin'in bacaklarına atladı, onları ezdi ve elleriyle kurbanın ellerini tuttu. Lena zayıf bir şekilde seğiriyordu ama sağlıklı bir adamın ağırlığı altında gerçekten yürüyemezsiniz. Sasha serbest kalan elini kullanarak sağlanan havluyla ağzını sıkıca bağladı. Daha sonra Tolik'in etrafından dolaşıp bacaklarını başka bir havluyla bağladı. Sonra Tolik elini bırakmadan ayağa kalktı ve ortağı Lenin'in bacaklarını kaldırdı. Tolya, karısının ellerini dizlerinin altına koydu ve yanındaki havluyla oraya bağladı. Sonuç olarak Lena, elleri dizlerinin altında ve duvara dönük bir şekilde "S" şeklini aldı. Çocuklar bana dönüp dondular.

— Orman tavuğu uyuyor—Sasha'nın yine fısıltısı.

Sonra külotlarını çıkardılar. Sikleri çoktan dikleşmişti ve söylemeliyim ki etkileyiciydiler; hatta Lena beni küçük bir mesafeye (yaklaşık elli beş metre) sürdüğü için biraz endişeleniyordum. Sasha'nın ortalama 25 cm kalınlığında uzun beyaz bir penisi vardı, Tolin ise daha kısaydı ama Sasha'nınkinden 2 kat daha kalındı, sahibi gibi koyu tenliydi. Sasha arkasını döndü ve karısının taytını, külotunu ve çoraplarını çıkardı ve tişörtünü kaldırarak göğüslerini açığa çıkardı. Cevap olarak zar zor duyulabilen bir uğultu duyuldu. Sonra Tolya döndü, eğildi, eliyle karısının bacaklarındaki havluyu yakalayıp üst rafa kaldırdı. Eşimin bikinili tıraşlı yırtmacı kolektif bakışlarımıza açıldı. Sasha parmağını üzerinde gezdirdi.

“Kuru,” dedi Sasha.

- Mmm-mm - ve bunun benim karım olduğunu fark ettim.

Burada Sasha masadan bir parça tereyağı aldı, bir eliyle dudaklarını ayırdı, diğer eliyle dudaklarını yağlayıp parmaklarını içeri daldırdı. Poposunun mırıldanması ve sarsılması biraz daha yoğun hale geldi ama yine de çok sessizdi. Sasha, organını yavaş yavaş Lenin'in amına sokmaya başladı ve ardından penisinin tamamı boyunca onu tutmaya başladı, bacaklarını yüzüne doğru tuttu.

M-Ha-m-ha-m-ha - karım komşumla sessizce iletişim kuruyordu, ben çok heyecanlandım ama hareket etmedim.

Tolik arkadaşının arkasına oturdu ve penisini yağlamaya başladı, sonra elini arkadaşının taşaklarının altına soktu ve önce bir, sonra ikinci kalın parmağın Lenin'in kıçına nasıl kaybolduğunu gördüm. Karısının direnci arttı ama Sasha ellerini karısının göğüslerine koydu ve meme uçlarını çimdikledi:

"Sessiz ol ve her şey yoluna girecek," diye fısıldadığında karısı sakinleşti.

- Hazır - Tolya, "Acaba ne hazır?" — Düşündüm.

Biraz sonra şunu fark ettim: Sasha, mızrağını Lena'nın vajinasından çıkardı, şişmiş kafadan akmasını bekledi ve yavaşça anüsüne sapladı.

— Ve-ve-ve-ve-ve-karısı repertuarını değiştirdi.

"Busturun," diye fısıldayan Sasha hareket etmeye başladı ve Tolik avucuyla yüzünü havluyla kapattı. Lenka'yı kıçından sikmedim, buna izin vermedim. Belki artık bir şeyler değişir, diye düşündüm. Tolya diğer elini mağarasının parlak traşlı dudaklarının arasına koydu:

—Sızıntı yapıyor—onu da koyayım, dinlendirin—duydum. Sasha, Lenin'in bacaklarını bıraktı ve penisini serbest bıraktı. Karısı hemen yanına düştü ama Tolya'nın penisinin kalınlığını görünce tekrar mırıldandı ve başını sallamaya başladı. Tolik onun fikrine aldırış etmedi, onu kıçından yakaladı ve köpek stilini üç noktaya (başına ve bacaklarına) koydu ve ardından sosisini gösterişli bir hareketle Lenka'nın vajinasına yerleştirdi.

- Oooooh, bölmeden boğuk bir ses geldi.

Hiç hareket etmeden boşalacağımı sanıyordum. Tolya uzun süre karısını sikti, Lena ise onun darbelerine karşılık sadece hıçkırdı. Durup penisini çıkardığında Lena'da artık bir yarık yoktu, ıslak, açık bir mağara vardı. Karısı tekrar yan yattı ama orada yatmadı, onu hemen oturttular ve aniden havluyu ağzından çektiler, Tolik de hemen penisini doldurdu. Lena'yı kulaklarından tutarak kafasını güçlü organına doğru itmeye başladı. Cevap olarak sadece guruldadı ve homurdandı. Birkaç dakika sonra ağzından meni akmaya başladı, penis hemen geri çekildi ve havlu yerine geri döndü. Lenka'nın yüzü şaşkına dönmüştü, gözleri vahşi bir bakışla sonuna kadar açılmıştı. Sıra yine Sasha'ya gelmişti. Kadın tekrar köpek pozisyonuna döndü, kıçına uzun bir penis aldı ve hemen canlandı, yaşam sesleri çıkarmaya başladı. Bu sefer Sasha onu daha uzun süre elinde tuttu, vajinayı ve anüsü becermek arasında geçiş yaptı ve sonunda geldiği yere geldi. Görünüşe göre Lena, duyumların yeniliği yüzünden gerçekliği kaybetmiş ve sadece sikiyle aynı anda kıçını salladı. Sasha işini bitirip penisini çıkardığında ve son damlaların kıçına düşmesine izin verdiğinde bile bu hareketlere devam etti. Komşular kot pantolonlarını giyip sigara içmeye gittiler ve Lena sırtı bana dönük olarak rafta yatmaya devam etti, anüsünden sperm akmaya başladı. Bu görüntüye karşı koyamadım, penisimi sıktım ve hemen külotuma doğru bolca patladım.

Kısa süre sonra komşular geri döndü. Eşimin aklı başına geldi ve neredeyse bacaklarını çözüyordu.

- Peki ona bir anı bırakalım mı? — Tolik sordu ve Lena'yı dört ayak üzerine geri getirdi: "Kıçını tut ve başına bir battaniye ört," diye sordu yoldaşına.

Beni yalnızca topla uyandırabileceklerine karar vererek artık bana aldırış etmediler. Tolik'in penisi henüz tam olarak dikleşmemişti ve onu sperm bulaşmış karısının kıçına itmeye başladı, battaniyenin altından bazı hayvan sesleri çıkardı ve kıçını çıkarmaya çalıştı ama Sasha sıkıca tuttu. Anüsteki penis şişerek kıçı yaydı. Kadın bu kütüğün üzerine saplanmışken kıvranmaya ve hareket etmeye çalıştı.

- Dar delik, sikilmemiş, tekrar yırtacağım - Tolik üzgün bir şekilde şişirilmiş canavarını çıkardı.

Fazla vaktimiz yok, acele edelim,” diye yanıtladı Sasha, Lenka'yı sırtüstü çevirirken. Tolya çarpıcı üslubuyla eşimin uzun zamandır acı çeken vajinasını yoğurmaya başladı.

— Eeeeeeeeeeeeee—Lenka'nın orgazm öncesi inlemelerini fark ettim ve çok geçmeden seğirdi ve topalladı. Ancak Tolya'nın işi henüz bitmemişti; bağlı bacakları ve kolları buna engeldi. Bağlarını çözdü, külotunu ve pantolonunu indirdi, bacaklarını ayırıp ayak bileklerinden tuttu ve vajinasına vurmaya devam etti.

Ellerine dikkat et; Lena'nın tekrar seğirmeye ve inlemeye başladığını görünce Sasha'ya sordu. Bu sırada Sasha, Lenka'nın göğüslerini yoğuruyor ve meme uçlarını sıkıyordu. Tolya vajinasını doldurduğunda karısı üç kez boşalmayı başarmıştı ve artık gücü kalmamıştı. Bacaklarını bıraktı ve yere sarktı, gözleri kapalıydı. Tolik sonuncuyu Lenin'in karnına indirdi, külotuyla penisini sildi ve dinlenmek için oturdu ve hemen arkadaşı onun yerini aldı. Sasha'nın organı tüm uzunluğu boyunca dışarı çıkmıştı ve Lena, hepsinin bu kadar olduğunu düşünüyorsa ciddi şekilde yanılıyordu.

Bir saniye sonra karım göğüsleri alt rafa yaslanmış halde kendini yerde diz çökmüş halde buldu ve Sasha arkadan sikini ona doğru itti. Bu onu hemen kendine getirdi, çünkü onu siken penis muhtemelen rahmine ulaştı ve Lenka hemen boşalmaya başladı. Kompartıman boğuk inlemeler, ağır nefes almalar ve yüksek sesli susturma ve tokat sesleriyle doluydu. Lenin'in akıntısı spermle birlikte kırık vajinasından dışarı akmaya başladı ve bacaklarının arasında bir su birikintisi oluşturdu. Yirmi dakika sonra Sasha nihayet geldi ve karımı serbest bıraktı. Bilincini kaybedip yere kaydı ve komşular hızla toplanmaya başladı. Lenka'nın altında yeni bir su birikintisi oluştu.

Hazır olduklarında Sasha "Onu yerine koymalıyız" diye endişelendi.

"Evet, kartviziti bırakın, yoksa hoşuna gidebilir" diye önerdi Tolya.

Lenka yatağa atıldı, yanına kartvizitli kıyafetler yerleştirildi ve üzeri bir çarşafla örtüldü. Kompartımandan çıkıp ağzını çözdüler.

Yaklaşık bir saat sonra karısı uyandı ve taytını giyerek kovboy yürüyüşüyle ​​bir yere doğru yürüdü. Çok geçmeden şafak söktüğünde geri dönmedi. Yerdeki lekeleri fark ederek eğildi ve kirli külotuyla lekeleri silmeye başladı. Tayt güzel kıçını ortaya çıkarıyordu ve bacaklarının arasının ıslak olduğunu gördüm. Yine azgınlaştım.

—Sen zaten uyanıktın—Yeni uyanmış gibi yaptım.

- Evet, içkiyi döktü; kızardı.

—Komşular henüz ayrılmadı mı? — diye sordum.

Lena bana sırtını dönerek "Evet, muhtemelen" diye yanıtladı.

Kıçından tutup yatağıma fırlattım.

—Hayır, sonra gelin. “Zorlanmaya başladı ama ben dikkat etmeden taytını indirdim, altında külot yoktu. Yorum yapmadan bıraktım ve amına doğru eğildim. Onun yerine şişmiş, krem ​​kokulu, aralarında büyük bir boşluk bulunan dudaklar vardı ve yakınlarda anüsün kırmızı çukuru görülebiliyordu. Lenka'yı sırtüstü çevirdim, dizlerini göğsüne bastırdım ve direnmesine rağmen penisimi vajinasına soktum. Kolayca içeri girdi ve neredeyse hiçbir dirençle karşılaşmadan oraya kaydı. Lena yeniden su sızdırmaya ve inlemeye başladı. Heyecan doruğa ulaştığında komşularımın emeklerinin meyvesinden yararlanmaya karar verdim. Penisini çok büyük olan vajinadan çıkardı ve eliyle yönlendirerek anüse soktu. Eşim ciyakladı ve ben hemen onun kıçına girdim.

Lenka'yı kendini silmeye bırakarak tuvalete gittim. Gözlüklerimin üstüne otururken bugünkü maceranın herkese zevk getirdiğini düşündüm; eşim ve komşularım çok sayıda orgazm yaşadı ve benim gerekli cinsel çeşitliliğe ve eğlenceye ihtiyacım vardı. Sonuçta kıskanmıyorum, eşimin sadece beni sevdiğini biliyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Karım gözümün önünde nasıl sikildi
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    278 Views
    Last post by Anonymous
  • Trende bayıldım