Trende bayıldımseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Trende bayıldım

Post by Anonymous »

39 yaşındaki muhteşem bir öğretmen olan Lena, iyi bir adam ve sıradan bir mühendis olan Andrey ile neredeyse 18 yıldır evliydi. Herkes çok güzel bir çift olduklarını söylüyordu. Andrey'den önce Lena'nın başka erkeği yoktu. Başlangıçta, neredeyse 20 yıl önce ilk çıkmaya başladıklarında, genellikle çok iyi seks yapıyorlardı, neredeyse her gün sevişiyorlardı. Andrey, genç karısının güzel vücudu karşısında çok heyecanlandı.

Lena küçüktü, 160 cm ama büyük, güzel göğüsleri vardı ve bu göğüsler yavaş yavaş 3'ten 6'ya yükseldi; bunca yıllık evlilikten sonra Lena gözle görülür şekilde kilo almıştı. Hayır, elbette çirkin, şişman bir kadın değildi, o sadece büyük kıçlı ve büyük göğüslü, sıradan, çok güzel bir Rus kadınıydı. Son zamanlarda ailedeki eşler birbirlerinden biraz yorgun görünüyordu, günlük düzeydeki ilişkileri çok iyiydi, neredeyse hiç kavga etmiyorlardı, birbirleriyle çok iyi iletişim kuruyorlardı ama giderek daha az seks yapıyorlardı. Üstelik mirasçıları da yoktu.

Önceden bebek sahibi olmak için henüz çok erkendi, genç çiftler kendileri için yaşıyordu ve çocuk doğumunu daha sonraya erteliyorlardı. Yıllar geçti, Lena 30 yaşına girdi ve zaten anlamlı bir şekilde çocuk sahibi olmak istiyordu, ancak para sorunları onu daha da ertelemeye zorladı. Lena arkadaşlarına kıskançlıkla baktı ve Lena'dan biraz daha büyük olan bazı arkadaşlarının torunları bile vardı. Kadın bazen kocasıyla hamilelik konusunda sohbet etmeye başladı. Andrei sürekli işiyle meşguldü ve bu sorulara hiçbir şekilde tepki vermedi, ancak Lena kocasını beklenmedik bir hamilelik nedeniyle garip bir duruma sokmak istemedi.

Fakat yine de üç yıl önce, 36 yaşındayken Lena hamile kaldı. Gerçekten doğum yapmak istiyordu ama 3 ay sonra düşük yaptı. Lena bu konuda çok endişeliydi ama çok geçmeden bunu kabul etti: Demek ki doğum yapmak benim kaderim değil, diye düşündü kadın kendi kendine. Ailede seks gittikçe azaldı, Lena son iki yılda gözle görülür kilo almıştı, bu konuda endişeliydi. Andrei onu sevdiğini, onu olduğu gibi sevdiğini söyleyip duruyordu. Lenka sakinleşti ve giderek kendine daha az bakmaya başladı. Her hafta yapmasına rağmen, amını tıraş etmeyi uzun zaman önce bıraktı. Sürekli çalışma ve kocasıyla seks yapmama nedeniyle Lena kendini daha az yıkamaya başladı. Ayrıca kocasıyla seks neredeyse hiç gerçekleşmiyorsa neden kendine baksın ki?

Artık kendisini oldukça nadiren yıkıyordu. Daha önce Lena her gün sabah ve akşam kendini yıkadı, her gün külotunu değiştirdi, ancak şimdi Lena yaklaşık iki veya üç günde bir kendini yıkayıp iç çamaşırını değiştiriyordu. Buna ek olarak, en ucuz, genellikle gergin kayışları giyiyordu, külot astarlarını kullanmayı bıraktı ve tuvalete gittikten sonra çoğu zaman amını tuvalet kağıdıyla ve bazen de tuvalette kıçını silmiyordu. Ne kadar pasaklı biri oldum, diye düşünüyordu bazen Lena kendi kendine. Zaten 39 yaşındayım, erkekler benimle daha az ilgilenmeye başladı.

Aslında bu doğru olmasa da, Lena çoktan kendinden vazgeçmişti. Tek tesellisi, artık banyoda ara sıra aldığı duştu.

Lena yine de çok iyi, şık ve güzel giyinmişti.

Sonbahar tatili geldi ve Lena neredeyse 2 yıldır görmediği kız kardeşini ziyaret etmek için Saratov'a gitmeye karar verdi. Lena okuldan hemen sonra kendi kompartımanıyla köyden istasyona gitti; işyerinde gözaltına alındığı için eve gidip eşyalarını almaya vakti olmadı. Güzel bir ceket, güzel bir etek ve parlak bir makyaj giymişti. Ayrıca yolculuk için tırnaklarını parlak kırmızıya boyamaya karar verdi. Yolculuk için kendimi yıkamayı düşünmedim - kompartımanda oturan Lena kendi kendine düşündü. Ne de olsa neredeyse iki gün boyunca trende seyahat etmek zorunda kaldı ve ayrıca Lena yanına yedek iç çamaşırı almayı unuttu, bu kadar çok iş varken bu şaşırtıcı değil. Elena son zamanlarda pek bir şey hatırlamıyordu; iş yerinde çarkın içindeki bir sincap gibi dönüyordu. Kadın, kompartımanda oturup pencereden dışarı bakarken hayatım böyle geçti diye düşündü.

Birden kompartıman kapısı açıldı, Lena şaşkınlıkla irkildi ve baktı; büyük bir çanta taşıyan genç ve yakışıklı bir adam kompartımanın eşiğinde duruyordu.

Lena'ya kendinden emin bir şekilde hitap ederek "İyi günler, ben Oleg," diye kendini tanıttı.

Kadın "Merhaba, ben Elena" diye yanıtladı.

Elena yakışıklı adama baktı ve istemsizce kısa saçını ve göğsüyle karnı arasında bir yerde toplanmış olan ceketini düzeltmeye başladı.

Oleg'den hemen hoşlandı: İyi bir seyahat arkadaşı, hoş, cana yakın bir adam, diye düşündü Lena kendi kendine. Oleg karşı tarafa oturdu, dış giysisini çıkardı ve kot pantolon ve kazakla kaldı.

İyi rakam - Lena ona bakarken düşündü. Daha sonra kendini toparladı. — Ne düşünüyorum?

Konuşmaları hızla sorunsuz ilerledi. Oleg çantasından bir şişe güzel konyak çıkardı ve içmeyi teklif etti. Lena ilk başta reddetti, Oleg'den hoşlanmadığından değildi, sadece çok az ve nadiren içiyordu. Üstelik burada, bir kompartımanda, yabancı bir adamın eşliğinde - düzgün evli bir kadın için ne saçmalık.

Ayrıca Lena, içki içtiğinde ön tarafta zayıfladığını kendi kendine biliyordu. Geçen yıl bir tatilde, işyerindeki bir meslektaşı ona tatil için içki ısmarladığında neredeyse kocasını aldatıyordu. Ancak adam ısrar etti ve Lena biraz içmeye karar verdi.

Karşıda oturan Oleg, "Hava ısınıyor" dedi. Kazakını çıkardı ve üzerinde dar bir tişört kaldı. Ne kadar güzel bir vücudu var, diye düşündü Lena kendi kendine. Ama sonra yavaş yavaş sarhoş olan kafasına başka bir düşünce geldi - ne düşünüyorsun, dostum? Adam senden 10 yaş daha genç.

Lena aynı anda Oleg'in kendisine, ceketinin kumaşından şimdiden öne çıkmaya başlayan büyük meme uçlarına sahip yüksek, güzel göğüslerine baktığını gördü. Lena utanmıştı, bu görünümden hoşlanmamıştı ama onunla açıkça flört etmeye çalışan adamla biraz oynamaya karar verdi.

Oleg sürekli ona iltifat ediyor ve şaka yapıyordu. Lenka zaten onu istediğini hissetti. Meme uçları belirgin şekilde gerildi, Oleg de bunu fark etti ve kadına konyak dökmeye ve şakalar yapmaya devam etti.

Ah, amım zaten ıslak, işte bu, bitirme zamanı geldi, diye karar verdi Lena kendi kendine. Ancak kadın, nasıl sarhoş olmaya devam ettiğini ve ona duyduğu arzuyla dolu yolcu arkadaşını dinlemeye devam ettiğini fark etmedi. Lena zaten epeyce içmişti, şimdiden ateşli hissediyordu. Oleg tişörtünü çıkardı ve beline kadar çıplak kaldı.

—Lena bu gidişatı protesto ederek ne yapıyorsunuz?

"Hava çok sıcak," diye yanıtladı adam ve cesaret verici bir şekilde Lena'ya göz kırptı.

Vücudu çok seksi kokuyordu; Lena bunu hissetti. Lena'nın elindeki nikah yüzüğünü gören Oleg, kadına ailesi ve kocası hakkında sorular sormaya başladı. Başka bir durumda böyle bir konuşma Lena için pek rahatsız edici olmazdı ama Oleg çok sevimliydi.

Lena, 18 yıldır evli olduğunu, çocuğu olmadığını ve bu durumun onu rahatsız ettiğini dürüstçe itiraf etti.

- Ne yapıyorum, tüm bunları neden söylüyorum - Lena kendi kendine düşündü ama durmadı.

Lena, Oleg'in ona sarıldığını hissetti. Lena, amının şimdiden heyecan ve arzudan kasıldığını hissetti. Dürüst ve namuslu bir evli kadın olan Lena, kendisini bu genç ve yakışıklı adama adamak istiyordu. Ama o öyleydi, öyle değildi, diye düşündü Lena kendi kendine, kendini bu adama verip vermemesi konusunda son kez şüphe duyuyordu. Beş yıl içinde neredeyse yaşlı bir kadın olacağım, tamamen tombul olacağım, erkekler bana olan tüm ilgilerini kaybedecek, böylece hayatımda en az bir kez arzulanan bir kadın gibi hissedebileceğim. Ancak Lena'nın kafasını karıştıran bir sorun vardı.

Ayrılmadan önceki üç gün boyunca duş almadı, yıkanmadı, iç çamaşırını değiştirmedi ve uzun süredir tıraş olmamıştı.

Tanrım, diye düşündü, uzun zamandır koltuk altlarımı bile tıraş etmedim, bu iyi. Gerçekten de Lena'nın koltuk altları hafifçe kıvrılmaya başlamıştı ve amcığı çok kötü kokuyordu. Ayrıca Lena bu süre zarfında iki kez tuvalete gitti ve okulda tuvalet kağıdı yoktu. Lena akşam gelip yıkanıp iç çamaşırını değiştireceğini sandı ama sonra bunu unuttu. Sonuç olarak, kıçı çok kirliydi ve külotunun arkasında sürtünmüş kahverengi bir iz vardı. Ve kendimi ona nasıl verebilirim - Lena kendi kendine düşünüyordu - bu kadar kirli ve dağınık.

Bu konu hakkında, artık pek utangaç olmayan, muhteşem göğüslerini ceketinin içine sıkıştıran Oleg'le konuşmaya karar verdi.

—Bir dakika, adamı durdurdu. Görüyorsunuz, uzun zamandır bir erkeğim yok, kocam benimle pek ilgilenmiyor ve dürüst olmak gerekirse şu anda sekse pek hazır değilim. – dedi Lena.

—Sorun nedir? – Oleg temkinliydi.

—Görüyorsun Oleg," dedi Lena, kelimeleri sıkarak. "Sorun şu ki, bunun hakkında konuşmaktan çok rahatsızım ama bunu söylemek zorundayım." Genel olarak orada pek bakımlı değilim; eteğinin altını işaret etti.

— Hangi anlamda? – Oleg açıkladı.

- Anlıyorsunuz ya, bu çok beklenmedik bir şey - kadın bu kadar hassas bir konu hakkında konuşmaktan çok rahatsızdı - genel olarak orayı uzun süredir tıraş etmedim... ve yüzümü yıkamadım iki gün boyunca yüzleşin.

Oleg buna hiç aldırış etmedi ve onu bu haliyle gerçekten sevdiğini söyledi. Onun iri, güzel gözlerine o kadar duygulu baktı ki Lena her şeye kendisi karar verdi.

Vajinası heyecandan kasılmaya başlamıştı bile, Lena, bir saniye daha kaybetmeden Oleg'in kot pantolonunun düğmelerini açtı ve büyük dik penisini zevkle ağzına aldı. Oleg zevkle uludu. İki dakikalık tutkulu oral seksten sonra vajina davetkar bir şekilde kasılmaya başladı, Lena sağ eliyle eteğinin altına, taytının altına, külotunun altına tırmandı ve yumuşak, sızdıran amını okşadı. Oleg bunu fark etti ve daha fazla vakit kaybetmedi. Hızlıca Lenka'nın ceketini çıkardı. Lena'nın koltuk altları gerçekten de kıvırcık kıllarla biraz büyümüş. Bu Oleg'i daha da heyecanlandırdı. Daha sonra kadının eteğini yırtıp, taytını ve külotunu çıkarmaya çalıştı. Bilincin kalıntıları aniden Lenka'nın son kez hile yapmasını engellemeye çalıştı ama işe yaramadı. Oleg hâlâ kadının taytını ve tangasını dizlerine kadar çekti ve kadını dört ayak üzerine oturttu. Bölme, yıkanmamış, heyecanlı bir kadının keskin kokusuyla doluydu.

Lena kendi kendine, "Ah, ne kadar iğrenç," diye düşündü. Oleg ise tam tersine bundan gerçekten hoşlandı. Yüzünü kadının yıkanmamış deliklerine indirdi ve açgözlülükle havayı emmeye başladı, burnuyla kadının kedi tüylerine dokundu. Kadının özel yırtmacı zaten o kadar çok sızdırıyordu ki, kirli külotunun üzerine yağ damlaları düşüyordu. Oleg, kıçın gerçekten kirli olduğunu ve külotun arkasında gözle görülür kahverengi bir sürtünme izi olduğunu fark etti. Kadının anüsünden kuyruk kemiğine kadar muhteşem arka tarafı kurumuş dışkıyla lekelenmişti.

- Üç gündür yıkanmadım, özür dilerim – Lena bahaneler uyduruyor – Seninle tanışacağımı bilmiyordum.

Bu sözler Oleg'i daha da heyecanlandırdı ve devasa penisini hemen heyecanlı kadının sızdıran amına soktu. Adamın penisi rahmine girdiğinde Lena gırtlağından bir hırıltı çıkardı.

Oleg'in prezervatifi yoktu. Lenka'nın ona hiçbir şey bulaştırmayacağından hiç şüphesi yoktu, kendisi de temizdi, bu yüzden Oleg olağanüstü bir arzuyla lüks kedisindeki kadını becermeye başladı. Lenka çığlık attı, hayatında hiç şimdi olduğu kadar seksten bu kadar zevk almamıştı. Orgazm zaten yakındı ama önce dayanamayan Oleg, kadının kirli kıçına baktığında boşalmak üzere olduğunu fark etti. Bunu hisseden Lena içgüdüsel olarak kurtulmaya çalıştı

"Bana göre değil," dedi sessizce, kaçınılmaz olanı engellemeye çalışarak ama Oleg artık durdurulamıyordu, artık umrunda değildi, dişiyi yakaladı, geniş kıçını ezdi ve kabaca morluklar bıraktı.< /p> "Bana değil," diye tekrarladı kadın, ama bu Oleg'i daha da heyecanlandırdı, kadını zorla sınıra kadar çekti, genişleyen rahim ağzını başıyla hissetti ve o anda boşalmaya başladı. Bir haftalık sperm kaynağı kadının açık rahmine bir çeşme gibi aktı ve penisin boyutu büyüdü. Oleg fantastik bir orgazm yaşadı, Lenka'yı çekmeye devam etti ve vajinanın derinliklerine boşalmaya devam etti. O kadar çok sperm vardı ki tüm vajinayı doldurdu, damlamaya ve tüylü kasıkların üzerine akmaya başladı. Sonunda Oleg geldi ama hâlâ çılgınca bu kadını istiyordu, penisi düşmedi ve Lena hâlâ çılgınca boşalmak istiyordu.

Durma, devam et; Lenka, Oleg'in sert baskısı altında zayıf bir iç çekti. Klitorisi yanıyordu, ne pahasına olursa olsun boşalmak istiyordu. Lenka geri çekildi ve amını Oleg'in sikine daha sert itmeye başladı, bu da yine sertleşti.

Lena dizlerinin üstünden kalktı, ellerini duvara yasladı, Oleg'in devasa aletinin içerideki G noktasına ulaşabilmesi için tam boyuna yükselmeye çalıştı. Elena'nın kocasının penisi çok daha küçüktü ve üstelik o da vermemişti. doğumda vajina oldukça dardı. Artık Oleg'in büyük penisi onun hassas vajinasının her köşesini okşuyordu. Lena seksten tamamen yeni hisler aldı. Oleg, gerçekten boşalmak isteyen bir kadının meme uçlarını okşadı. Lenka inisiyatifi kendi eline aldı, Oleg'i rafa koydu ve vajinasıyla üstüne oturdu. Amcık çok fazla sızdırıyordu, susuyordu ve çok güçlü kokuyordu. Sperm, idrar ve kadın salgılarının ter kokusu havaya karışıyordu. Lenka muhteşem yıkanmamış göğüslerini Oleg'in yüzüne bastırdı. Adam daha da heyecanlandı, yüzünü yumuşak, hoş kokulu memelere gömdü, parmaklarıyla meme uçlarını okşadı. Bu sırada Lena kıllı amını Oleg'in alt karnına sürterek klitorise masaj yapıyordu. Vajinanın derinliklerinde kocaman bir penis rahim girişini ovalamaya devam ediyordu.

Lena sonunda orgazmın yaklaştığını hissetti, vücudu kavisliydi ve vajinanın derinliklerinden olağanüstü bir zevk geliyordu. Bu sefer orgazm, Lenka ve kocasında olduğu gibi klitoristen değil, rahmin kendisinden geldi. Zevk olağanüstüydü, Lena yarım dakikalığına geldi, yüksek sesle çığlık attı, kollarını başının üstüne attı, Oleg'e tıraşsız koltuk altlarını gösterdi. Bir kadın daha önce hayatında seksten bu kadar zevk almamıştı. Ona gerçek bir orgazm şimşek hızı çarptı. Oleg vahşi sikişmenin zevkini uzatmak için kendini zor tutuyordu. Kadının orgazmı sona erdiğinde Oleg'in üzerinden çıkmak üzereydi ancak adam dayanamadı ve sadece 15 dakika içinde ikinci kez kadının içine boşalmaya başladı. Lena tekrar ayağa kalkmaya çalıştı ama Oleg elleriyle ona sıkıca bastırdı. Lena rahatladı, kendisi de vajinasını aşağı, devasa penise doğru hareket ettirdi, vajinasının derinliklerini dolduran bir sperm akıntısının, rahmini spermle doldurduğunu hissetti.

Sonunda kendini rahatlamış hissetti; Lena, derinlerinde olağanüstü bir rahatlama ve dolgunluk hissetti. Lena bir dakika kadar daha penisin üzerinde oturdu, penisin boyutunun küçüldüğünü ve spermlerin kendisinden akmaya başladığını hissetti. Daha sonra kadın penisinden indi ve alt kısmında kapanmayan kocaman bir delik hissetti. Vajinasından, meyve sularıyla karışmış sperm damlıyordu. Lena bir sonraki rafa oturdu ve birden kendini huzursuz hissetti. Zaten orta yaşlı bir kadın, çıplak, sikişmiş, spermleri dışarı sızmış, kıllı amcığı parçalanmış, genç bir adamın karşısına oturmuş, büyük göğüslerini ve kıllı, pis kokulu kasıklarını kapatmaya çalışıyordu. Sperm rafa akmaya devam etti.

- Neden içime boşaldın? — Lena meydan okurcasına sordu.

"Ama senin için iyi oldu," diye yanıtladı Oleg, gülümsemeye çalışarak.

— Kadın özellikle iki kez şunu açıkladı: "Benden faydalandın, evli bir kadın olduğumu biliyorsun, içime boşalamadın."

"Özür dilerim," diye yanıtladı Oleg, bakışlarını başka tarafa çevirerek, "sen yetişkin bir kızsın, ne yapacağını biliyorsun."

Lena kızgınlığından sessizce ağlamaya başladı.

Oleg hazırlandı ve kompartımandan ayrıldı.

"Gitmem lazım" dedi ve kadına veda etti ve sonsuza kadar oradan ayrıldı.

Lena, tekerlek sesleri altında bir sefahat anında dünyaya gelen doğmamış çocuğunun babasını bir daha hiç görmedi. Çıplak oturmaya bırakıldı, işi bitti. Yanındaki rafta kirli, pis kokulu bir tanga duruyordu. Lena'nın hâlâ başka iç çamaşırı yoktu, bu yüzden kadın iç çamaşırını giydi, bornozunu giydi ve kendini yıkamak için tuvalete gitti.

- Ne keçi ama - diye düşündü Lena kendi kendine - trenin herhangi bir yerinde bir adam tarafından hamile bırakılmamak için ne yapmalı. Artık kendinizi iyice yıkamanız ve en yakın istasyondan doğum kontrolü satın almanız gerekiyor. Ama Lena şanssızdı. Tuvalette su kalmadığından yedek peçetelerle kendini hafifçe silmek zorunda kaldı.

Bölmeye döndüğümüzde Lena hemen uykuya daldı. Sabah Saratov'un girişinde uyandı. Tüm vücut ağrıyordu, içerideki kedi büyük ölçüde gerildi. Yine de Lena bu tür boyutlara alışkın değil. Oleg'in parmaklarından dolayı kalçalarında mor morluklar vardı; göğüsleri de sivilcelerle kaplıydı.

İşte bir keçi, diye düşündü Lena yine öfkeyle. Kocama ne diyeceğim? Sonuçta iki gün sonra geri dönüyor. Lena, Oleg'in geceleri ona pompaladığı spermin çoktan çürümüş olması nedeniyle amının hala ıslak olduğunu ve çok güçlü koktuğunu hissetti. Lena tiksintiyle kirli tangaları, taytları, eteği, sutyeni, ceketi, paltoyu giydi ve arabadan ayrıldı. Kız kardeşi onu istasyonda karşıladı. Kadınlar evlerine gitti. Daireye vardıklarında Lena ilk önce ihanetin izlerini silmeye gitti. Kendini yıkadı ama çok uzun bir süre boyunca, yaklaşık 20 dakika boyunca vajina tam olarak kapanmadı. Öğle yemeğinden sonra Lena eczaneye gitti, amına bir mum yapıştırdı ve iki doğum kontrol hapı aldı.

Kız kardeşinin evinde Lena pek dinlenmedi ama sakinleşti. Bana kompartımandaki gece seksini hatırlatan tek şey bacaklarımdaki morluklar ve memelerimdeki sivilcelerdi. Lena, Oleg'i bir kez daha "Ne keçiymiş" diye hatırladı, beni tam bir fahişe gibi sonuna kadar becerdi ve teşekkür bile etmedi. Tanrım, 18 yıllık evliliğim boyunca bir kez kendimi zayıf düşürdüm, o da beni sonuna kadar kabaca becerdi. Evet, güzel ve evli bir kadını sonuna kadar kullandım.

Neden olduğu bilinmiyor ama geri dönmeden önce Lena koltuk altlarını tıraş etti ve kendini temizledi. Amını hafifçe traş etti, dudaklarını traş etti ve kasıklarını hafifçe düzeltti. Sonuçta çok güzel bir siyah üçgen ortaya çıktı.

Lena kendi kendine "Gerçekten çok güzel" dedi. En yakın iç çamaşırı mağazasına gitti, dantelli külot satın aldı ve geri döndü. Elbette artık kompartımandaki maceraları düşünmüyordu ama her ihtimale karşı artık kendi başının çaresine bakmaya karar verdi.

Lena eve varır varmaz, hemen kapının eşiğinden, ancak duşa girecek zamanı bulduğunda, kocasına vahşi bir güçle saldırdı. Gençliklerindekinden bile daha iyi, vahşi, çılgınca seks yapıyorlardı. Ancak Lena ve kocası önlem almaya karar verdi. Sonraki iki hafta boyunca kocasına sadece prezervatif kullanarak verdi. Eşler arasındaki seks daha sık ve çeşitli hale geldi. Lena kilo verdi, dönüştü ve yüzünde sağlıklı bir ışıltı belirdi. Okuldaki öğrencileri bile bunu fark etti ve meslektaşları arasında Lenka'nın biriyle eğlenceye gittiğine dair hoş olmayan bir söylenti vardı, bu yüzden çiçek açtı, aksi takdirde bir erkekle evlilikte ne kadar yaşayabilirsin... Tekrar ediyorum, Lena şimdi kocasına sadece elastik bir bant verdi. Her şey yoluna girecekti ama günler geçti ve adetim başlamadı.

Lena bunu geç düşündü, zaten gecikme iki hafta iken. Andrey de kısa sürede bunu fark etti. Lena, hiç düşünmeden kocasına yalan söyledi ve ona, ayrılmadan önce adet gördüğünü ve Saratov'da sona erdiğini söyledi. Böylece kendi geri çekilme yolunu kesti. Lena döndükten sonra sürekli önlem aldılar ve bir ay sonra nihayet hamile olduğundan emin oldu. Tabii ki karnı henüz yuvarlaklaşmaya başlamadı ama göğüsleri çoktan büyümeye başladı. Andrei bunu fark etti ama soru sormamaya çalıştı. Lena, Oleg'in bu keçinin onu trene bindirdiğini çoktan anlamıştı. Kadının ilk düşüncesi hemen kürtaj yaptırmak oldu.

Lena bu nahoş prosedüre katılmak üzereydi ama sonra eski arkadaşı Tanka onu görmeye geldi. Kadınlar konuşmaya başladı ve bir arkadaş şaka yollu ya da ciddiymiş gibi sordu:

— Lenka, gerçekten çiçek açtın, çok daha iyi görünmeye başladın, on yıl daha genç görünüyordun ve göğüslerinin büyüdüğünü görüyorum—hamilelik mi?

—Kaşta değil, gözde—diye düşündü Lena.

"Evet, hamileyim," diye yanıtladı, dudakları hafifçe titreyip güzel iri gözlerinden yaşlar akarken, "hadi bir içki içelim dostum."

"Bunu şimdi yapamazsınız." Tanya böyle bir fikrin doğruluğundan şüphe ediyordu.

Lena, konyakları bardaklara dökerken, "Bir kez yapabilirsin," diye yanıtladı.

- Tebrikler dostum, o kadar uzun zamandır doğum yapmak istiyordun ki, içebilirsin. Andrey muhtemelen çok mutludur?

-Görüyorsun, Andrey... - Lena kararsızlık içinde tereddüt etti - Andrey... Andrey'i çok seviyorum, biliyorsun, o benim ilk ve tek erkeğim... Ama ondan hamile kalmadım, seni aptal... - Lena bu sözler üzerine bir bardak konyak'ı tek dikişte yutarak ağlamaya başladı. Saratov'a giderken sarhoş bir adamla siktim, adı Oleg, biliyorsun, Andrey'le uzun zamandır seks yapmamıştık, o yüzden rahatladım... Bu keçi iki kere içime girdi. O kadar büyük bir aleti vardı ki içimdeki her şeyi eziyordu. İçtik, kendimi çok iyi hissettim ve ona verdim... Ne fahişeyim ben...

Lena arkadaşının göğsüne tutunarak daha çok ağlamaya başladı.

- Kocamı çok uzun yıllar becerdim ve hiç doğum yapamadım ama burada sadece iki kez hamile kaldım ve hamile kaldım... - Lenka gözyaşları arasında feryat etti.

Arkadaşı sakinleştirici bir tavırla Lena'nın kafasını okşayarak "Pekala, ağlama" dedi, "bu hayatta da olur." Andrey'i kesinlikle onun çocuğu olduğuna ikna etmelisin.

"Sorun şu ki," diye yanıtladı Lena, "Aptalca bir şekilde Saratov'dan önce regl olduğumu söyledim." Ve vardığımızda sadece paket lastiğiyle seviştik.

—Önemli değil. – Tanya ısrar etti: “Prezervatifin kırıldığını söyle, hepsi bu.” Bu sıklıkla olur. Kız arkadaşım, endişelenme, doğum yap, hepsi bu.

"Hayır Tanya," diye yanıtladı Lena, "Kürtaja gideceğim." Andrey'i aldatmak sahtekârlık ve aptallıktır. Beni çok seviyor. Üstelik sarhoş olduğum için hamile kaldım, nasıl bir insanın doğabileceği bilinmiyor...

—Heyecanlanma, acele etme—Tanya şunu tavsiye etti: Kendi adına düşün, zaten 39 yaşındasın, şimdi kürtaj olacaksın ve büyük olasılıkla doğum yapamayacaksın. Üstelik çocuk sahibi olmayı çok istiyordun. Kürtajı aklınızdan bile geçirmeyin, hatta daha da büyük bir günahtır. Andrey'i ikna et, asıl mesele aptallıktan dolayı fasulyeleri dökmemek. Andrey'inizi tanıyorum, kendisi hiçbir zaman kadın olmadı, sizi affetmeyecek. Ona bir bebeğiniz olacağı için ne kadar mutlu olduğunuzu söyleyin. Onu öyle olduğuna ikna etmenize bile gerek yok. Size tamamen güveniyor ve çok sevinecek.

- Bu çok iğrenç bir şey, kendimi iğrenç bir sürtük gibi hissediyorum - Lena gözyaşlarını sildi - dışarı çıkmadı ama ben hamile kaldım...

"Her şey yoluna girecek," diye gülümsedi Tanya, "bu gece Andrei'yi haberlerle memnun et, ona sarıl, öp, onu ne kadar sevdiğini ve çocuk için ne kadar mutlu olduğunu söyle ve sonra onu seksle memnun et muhteşem hamile karısıyla. Hepsi bu.

"Evet, her zamanki gibi haklısın," diye onayladı Lena, biraz düşündükten sonra, "Büyük ihtimalle bir daha doğum yapma şansım olmayacak." Her durumda bu, Andrey'le olan çocuğumuz olacak.

Tanya, Lenka'yı "Eh, bu çok akıllı bir kız" diyerek destekledi.

Aynı günün akşamı neşeli Lena kocasına hamile olduğunu söyledi. Andrey bunu zaten kendisi tahmin etmişti ama bu haber onu çok mutlu etti.

“Sevgilim,” dedi sevinçle, “Bir çocuğumuz olacağı için çok mutluyum,” karısına sarıldı ve onu şefkatle öptü. O gece mutlu eşler ancak sabah uykuya daldılar.

3 ay sonra Lena'nın seksi göbeği yavaş yavaş yuvarlaklaşmaya başladı ve muhteşem göğüsleri daha da büyüdü. Andrey şanslıydı, sonunda terfi etti ve ailesine gelecekte katılacağı kişiyle ilgili olarak işyerinde önemli bir ikramiye verildi.

—Daha önce ne kadar aptaldım— mutlu Andrey kendi kendine düşündü—Uzun zaman önce doğum yapmalıydım. Neyse sorun değil, şimdi ilk çocuğumuzu doğuracağız, bu kötü bir başlangıç, sonra göreceksiniz ki ikincisi de onu takip edecek.

Andrey, gelecekteki varisinin sevgili, sadık ve tek karısının kalbinin altında nasıl hareket ettiğini hissetmek için yüzünü karısının büyüyen karnına bastırmayı gerçekten seviyordu. O ve Lena. Andrey de böyle düşünüyordu...

9 ay sonra Lena güvenli bir şekilde doğum yaptı...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Karım trende sikildi
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    225 Views
    Last post by Anonymous