Kadın olsun erkek olsun herkese bir soru: Tuvalete gittiğinizde hemen kıçınızı yıkamak için tuvalete gider misiniz, gitmez misiniz? Tabii bu sizin evde olmamanız için geçerli değil.
Az önce bana "Hemen mi gidiyorsun?" diye baktıkları bir anla karşılaştım. Tabii ki cevap verdim ama önemli peçeteler kullanıyoruz. .” Ama daha önce peçete yokken ne kullanıyordun, cevap yoktu!
Kadın olsun erkek olsun herkese bir soru: Tuvalete gittiğinizde hemen kıçınızı yıkamak için tuvalete gider misiniz, gitmez misiniz? Tabii bu sizin evde olmamanız için geçerli değil. Az önce bana "Hemen mi gidiyorsun?" diye baktıkları bir anla karşılaştım. Tabii ki cevap verdim ama önemli peçeteler kullanıyoruz. .” Ama daha önce peçete yokken ne kullanıyordun, cevap yoktu!
Seninle tanıştığımda, seni dizlerinin üstüne koyacağım, horozumu ağzına alacaksın ve sonra kimse siktirmediği için seni sikeyim. Tüm fantezilerinizi kullanacağım.
Bunu kimseye söyleyemeyeceğiniz için anonim olarak paylaşmak istiyorum . Para için nasıl biseksüel olduğumu ve neden şimdi pratik yapmadığımı yazacağım.
Köyde büyüdüm, ailem fakirdi, babam da herkes...
Ben kesinlikle erdemli biri değilim ama adamın geçmişte çok zengin bir cinsel deneyimi vardı.
MFM'den hoşlanıyor, başkasını nasıl yaladığımı görmek istiyor (hatta bu konularda bir tanıdığı bile var);...