Bunu kimseye söyleyemeyeceğiniz için You need to register to see the link.. Para için nasıl biseksüel olduğumu ve neden şimdi pratik yapmadığımı yazacağım.
Köyde büyüdüm, ailem fakirdi, babam da herkes gibi sarhoştu. Köyde kızlar böyle bir adamla ilişki kurmak istemiyorlardı, parası yoktu, kötü giyiniyordu vb. Bir keresinde tıbbi endikasyonlara göre gençliğimde bana lavman yapılmıştı. Ve popodaki bu hisler hoş görünüyordu. Daha sonra sık sık sadece bahşişle oynadım...
Bunu kimseye söyleyemeyeceğiniz için [url=https://ne.sexforum.top/viewtopic.php?t=8802]anonim olarak paylaşmak istiyorum[/url]. Para için nasıl biseksüel olduğumu ve neden şimdi pratik yapmadığımı yazacağım. Köyde büyüdüm, ailem fakirdi, babam da herkes gibi sarhoştu. Köyde [url=viewtopic.php?t=748]kızlar[/url] böyle bir adamla ilişki kurmak istemiyorlardı, parası yoktu, kötü giyiniyordu vb. Bir keresinde tıbbi endikasyonlara göre gençliğimde bana lavman yapılmıştı. Ve popodaki bu hisler hoş görünüyordu. Daha sonra sık sık sadece bahşişle oynadım...
Grup seks Bazen büyük bir iyilik olarak bacaklarımın arasına hafifçe dokunuyor. Kural olarak, son kez aletimi tamamen kuru kedime sürttüğümde: Yavaş yavaş bu durumla uzlaşmaya başladım. Kocam diğer...
2021 yılındaydı. Uzak bir ilin bir köyünde okuldan mezun oldum ve ilk kez büyük şehre geldim. Yurtta kalıyordum, yeterli param yoktu, babam yoktu ve annem bana destek olamıyordu. Para kazanmanın bir...
Kadın olsun erkek olsun herkese bir soru: Tuvalete gittiğinizde hemen kıçınızı yıkamak için tuvalete gider misiniz, gitmez misiniz? Tabii bu sizin evde olmamanız için geçerli değil.
Az önce bana...