Grup seks Bazen büyük bir iyilik olarak bacaklarımın arasına hafifçe dokunuyor. Kural olarak, son kez aletimi tamamen kuru kedime sürttüğümde: Yavaş yavaş bu durumla uzlaşmaya başladım. Kocam diğer tüm konularda ideal bir adam ve beni seviyor. Bir düşün, kötü bir aşık. Ayda birkaç kez onun penisini içinizde tolere edebilirsiniz. Hayatta orgazmın yanı sıra pek çok keyif de var. Emek ve ender kişisel tatmin zevkleri içinde hayatım böyle akacaktı, ama bir gün inanılmaz bir hikaye oldu. İş için Almanya'daydım. Bir akşam, sessiz bir üzüntü içinde, sessiz, bakımlı sokaklarda dolaşmaya gittim ve setin korkuluklarında durdum. Ayağa kalktı ve imkansızı hayal etti. Aniden birisi dirseğime dokundu, arkamı döndüm ve uzun paltolu zarif bir adam gördüm. Almanca bir şey sordu, anlamadım, İngilizce “özür dilerim” dedim ve gülümsedim. Bana tuhaf bir bakışla baktı, belirsiz bir şeyler mırıldandı ve sonunda İngilizce sordu:
- Ne kadar?
Neden bahsettiğini anlamadım, yabancının süreyi sorduğuna karar verdim. Ona saatim olmadığını gösterdim ama anlamadı ve tekrar sordu:
- Ne kadar?
Şaşkınlıkla tekrar sordum:
- Ne kadar? Sen neden bahsediyorsun?
Sonra cebinden bir tomar banknot çıkardı, birkaç avro saydı ve şöyle dedi:
- Yeter mi?
Sonra sonunda beni bir fahişeyle karıştırdığını fark ettim. Daha sonra ortaya çıktığı gibi, yakınlarda yerel bir kırmızı ışık bölgesi vardı. Öfkelenip ona hatasını açıklamak üzereydim ama aniden kafamda tuhaf düşünceler belirdi. Neden olmasın diye düşündüm. Ne yani hiç erkeklerle yatmadım mı? Uyuyor. Kocamdan önce birkaç sevgilim vardı. Kocam Almanya'da ne yaptığımı asla bilmeyecek. Ve belki eğer şanslıysam uzun zamandır yaşamadığım bir orgazmı deneyimleyebilirim. Sorun şu ki ben, birçok kadının aksine, yalnızca kendi ellerimle okşamaktan tam anlamıyla tatmin olmuyorum. Sıcak vücuduma girmek için kesinlikle güçlü bir erkek üyeye ihtiyacım var. Ama tam zamanında girdim!:
Kısacası parayı aldım ve kısık sesle sordum:
- Nerede?
Caddenin karşısındaki oteli işaret etti. Yukarı odaya çıktık. Tabii ayakucunda kocaman bir yatak ve ayna: Yol arkadaşım çok hoş bir adamdı. Bir çeşit sadist olmadığı sürece tiksinmeyeceğimi anladım. Ama kahretsin, fahişeler nasıl davranıyor? Kafam karıştı, odanın ortasında durdum ve o bir sandalyeye oturdu. Ne yapmalı?
Onun önünde diz çökecek mi? Yatağa gitmek mi?..
- Elbiselerini çıkar. - dedi sessizce.
Hemen itaat ettim, şimdiden heyecanlanmıştım. Onun dikkatli bakışları altında kürk mantomu, ayakkabılarımı, bluzumu ve eteğimi çıkardım. Sonra bir an düşündüm ve taytımı çıkardım. Çırılçıplak soyunmamı isteyip istemediğini bilmeden ve çok utanarak yatağa oturdum, top gibi kıvrıldım. Aniden yanıma geldi, yanıma diz çöktü ve oldukça belirsiz bir şekilde göğüslerimi hissetmeye başladı. Ancak direnmeyeceğimi anlayınca hareketleri daha yumuşak hale geldi ve ben neredeyse zevkten mırlayacaktım. Sutyenin askılarını omuzlarından çekip meme uçlarından birini ağzına aldığında, sevinçle gözlerimi kapattım. Bir erkek göğüslerimi emmeyeli uzun zaman olmuştu; o kadar hoştu ki külotumun haince ıslandığını hissettim. Kendimi nasıl ele vermeyeceğim: Ancak meme uçlarım zaten keyif aldığımı ele verdi: gerildiler, küçüldüler ve boncuk gibi çok sertleştiler. Adam yaptığı işten başını kaldırıp şaşkınlıkla onlara baktı.
- Aman Tanrım! Beğendin mi?
Acaba kimse bundan nasıl hoşlanmaz? - Söylemek istedim ama bir fahişe için bunun sadece bir iş olduğunu hatırladım ve omuz silktim. Alman sanki bir şeyi kontrol etmek istermiş gibi bacaklarımı ayırdı ve külotumu tuttu. Dondum, onların altına girmesini bekledim ve o bunu gerçekten yaptı. Ve ıslak olduklarını hissettim!:
- Aman Tanrım! Aman Tanrım! - Korkmuş görünüyordu. Sonra beni kabaca yere devirdi, külotumu çıkardı, dizlerimi iki yana açtı ve pürüzsüzce traş olmuş amıma baktı:
- Aman Tanrım! Gerçekten hoşuna gitti! - parmaklarıyla mağaramı keşfederek tekrarlamaya devam etti. Böyle bir muameleden dolayı benden nem fışkırdı ve inlememek için kendimi zor tuttum. Ama sonra dehşet içinde eğildi ve diliyle beni okşamaya başladı:
Tanrım, benim kocam bunu hiç yapmadı, ama işte yabancı bir Alman!: Beni yaladı, klitorisimi emdi, dilini vajinama soktu ve tüm bu süre boyunca parmakları göğüs uçlarımı sıkıca sıktı. Daha fazla dayanamayarak uzun bir çığlıkla geldim. Ve yine.
Ve bir şey daha: Tanrım, ne büyük zevkti!
Üçüncü orgazmdan sonra penisinden başka hiçbir şey düşünemedim: nasıl içime girecek, hareket etmeye başlayacak ve bu kez ondan tekrar boşalacaktım! Sonunda amımdan uzaklaştı, ayağa fırladı ve kıyafetlerini yırtmaya başladı, hepsi "aman tanrım" diye tekrarladı ve gözlerini bacaklarımın arasındaki boşluktan ayırmadı. Elbette gerçek bir fahişenin soyunmasına ve penisine dokunmasına yardım etmesi gerekiyordu ama ben bacaklarımı iki yana açıp utanmadan kendimi sunmaktan başka bir şey yapamadım. Arzumu göstermek için istemsizce eğildim ve "müşteri" zaten prezervatifi çekerken aniden en hayvani pozisyonda diz çöktüm, bacaklarımı iki yana açtım ve sırtımı büktüm, sadece onun bana girmesini istiyordum. . Ve bunu dikkatlice yaptı, önce elleriyle girişi aradı, sonra keskin hareketlerle büyük penisini içeri itti. Sonra gerçek bir canavara dönüştü, hırlayarak beni hiç şefkat göstermeden öfkeyle becerdi ama ben çok sevindim ve birkaç kez geldim. Ve kocam benim son derece soğuk olduğumu düşünüyordu!
Partnerim de uzun bir çığlıkla gelip tüm ağırlığıyla üzerime çöktüğünde, her şeyin bittiğine çoktan pişman olmuştum. Üstelik kelimenin tam anlamıyla 20 dakika sonra kalktı ve giyinmeye başladı! Buna izin veremezdim, onun lüks penisini yeniden hissetmeyi, yeniden boşalmayı hayal ettim: Hareketlerle onu tekrar yatağa çağırdım. Gülümseyerek yaklaştı.
"Aşağı in" dedim, "Henüz bitmedi!"
Çok şaşırdı, yanıma uzandı, ben de ona yüz üstü dönmesini söyledim. Onu yeniden heyecanlandırma, cinsel ilişkiye kışkırtma arzusuyla hareket ediyordum. Ama eğer ona oral seks yapmaya başlarsam, Tanrı korusun, ağzıma boşalmaya karar verir, hepsi bu! Hayır, benim de eğlenmeye ihtiyacım vardı. Yaşlı sevgililerimden birinin, kendi deyimiyle "prostat masajı" dışında nasıl uyarılmadığını hatırladım.
Müşterime düzenli masaj yapmaya başladım, sırtını ve kalçasını külotunun altına nazikçe uzattım, ardından omuzlarını ve kürek kemiklerini uzun süre öptüm. Öpücükler külotunun eteğine ulaştığında inlemeye başladı ve onları kalçasından aşağı çektiğimde dondu. Ve ben de kendinden emin bir şekilde onun kaslı kıçını öptüm ve sonra dilimi tam göbeği boyunca kaydırdım: Böyle bir okşama karşısında şaşkına dönmüştü. İnleyerek ritmik bir şekilde bana doğru hareket etmeye başladı, bacaklarını gittikçe daha fazla açarak kıçını utanmaz bir şekilde kaldırdı. Dilimi anüsüne sokarken aynı anda elimle perinesini okşadım ve testislerine hafifçe dokundum: Birkaç dakika süren bu okşamalardan sonra penisi patlamaya hazırdı. Ve sonra sahte bir yorgunluk ve kayıtsızlıkla geri çekildim ve seansın bittiğini göstererek sırt üstü yattım. Tabii hemen bana koştu ama bacaklarımı sıkıca kapattım. Acınası bir şekilde "lütfen, lütfen" diye fısıldadı ve beni heyecanlandırmaya çalıştı. Okşamalarından göğüs uçlarım gerginleşince nezaketle dizlerimi açtım ve hemen parmakları klitorisi ovmaya başladı, sonra dili de onlara katıldı: İznimi aldıktan sonra prezervatifi taktı ve savaşa koştu. Bu sefer normal pozisyonda seviştik ama muhteşemdi ve neredeyse yarım saat sürdü. Daha sonra tamamen bitkin bir halde uykuya daldı. Ve sessizce eve gittim.
Ertesi gün, o geceyi hatırlayarak bacaklarımın arasındaki o hain ıslaklığı hissettim. Akşam kesinlikle o sete tekrar gitmeye karar verdim. Belki onunla tekrar karşılaşırım. Ya da o değil, başka biri:
Geldiğimde o zaten beni bekliyordu.
- Benimle gelir misin? - giriş kısmı olmadan soruldu.
Başımı salladım. Sonra kırık bir İngilizceyle, bunu prezervatifsiz yapmayı kabul edersem iki katını ödeyeceğini söylemeye başladı. Bu kadar zengin bir adamın AIDS'e yakalanma ihtimalinin düşük olduğunu düşündüm ve tekrar başımı salladım. Ben de onun nemini içimde hissetmek istedim ama parayı reddetmek riskliydi: Ya fahişe olmadığımı anlayıp korkarsa?
Bu sefer senaryo biraz farklıydı. Odanın kapısı arkamızdan kapanır kapanmaz beni yatağa attı, çılgınca fermuarını açtı ve ereksiyon halindeki penisi yüzüme doğru sarktı. Görünüşe göre o da bütün gün nasıl buluşacağımızın hayalini kurmuştu. Uysal bir şekilde dudaklarımı açmak zorunda kaldım ve o sadece içeri girmekle kalmadı, aynı zamanda beni ağzımdan sikti. Tüm vücuduyla bana bastırdı ve penisini boğazımın derinliklerine sürdü, taşaklarımı çeneme bastırdı: Ancak buna onurla katlandım, gençliğimde uzun yıllar süren eğitim yardımcı oldu. İçime bir sperm fışkırttı ama tadını hissetmedim bile, çok derindi.
Bu zevkin bedelini tam olarak ödedi. Sonuçta, bitirdikten sonra yavaş yavaş vücudumun tadını çıkarabiliyordu ve mırıldanmasından anladığım kadarıyla paket lastiği olmadan sevişme ihtimali onu çok heyecanlandırıyordu. Beni durmadan okşadı, bacaklarımı hareket ettirmeme izin vermedi ve ıslak damlamamı izledi. Hiç bu kadar ıslak bir kadın görmediğini söyledi: Birkaç seans seks beni tamamen mutlu etti. Yeniden doğmuş gibiydim.
Ve ertesi akşam Charles (adı buydu) otele değil evine gitmeyi önerdi. Orada iki arkadaşının olduğunu ve böyle tutkulu bir kadınla tanışmayı hayal ettiklerini söyledi: Gözlerimdeki korkuyu görünce, benim rızam olmadan hiçbir şey olmayacağına dair güvence verdi. Ama eğer kabul edersem grup seks için beş kat daha fazla para ödeyecekler. İki erkeği aynı anda içime almak zorunda kalacağımdan ve beni parçalayacaklarından çok korkuyordum, ama o bunu sırayla yapacaklarına dair güvence verdi: Biri sikişirken diğerleri izliyordu. Aynı anda üç adamın düşüncesi beni o kadar heyecanlandırdı ki kabul ettim.
Smokinli iki adamın olduğu lüks bir eve vardık. Arkadaşım sevinçle onlarla buluşmayı kabul ettiğimi söyledi ve onlar da kadehlerini şampanyayla doldurdular. İçtik ve dans ettik. Sonra Charles benim nadir güzelliğe sahip bir kadın olduğumu söyledi:
- Bakın arkadaşlar, göğsünde! - Arkamda durdu ve bluzumun düğmelerini çözmeye başladı. O ikisi bütün gözleriyle baktılar ama direnmedim. Göğüslerim tamamen ortaya çıktığında yaklaştılar.
- Ama hepsi bu değil! - dedi arkadaşım - Bu nadir mizaca sahip bir kadın. Meme uçlarına dikkat edin: - ve usta parmaklarla göğüslerini okşamaya başladı. Tabii ki meme uçları hemen dikleşti ve ateşle yandı.
- Onları öpebilirsin. - Charles izin verdi.
Erkekler yanıma geldiler ve sırayla meme uçlarımı emdiler. Zevkle inledim.
- Bu kadının ana avantajını size gösterme sırası geldi! - evin sahibine emir verdi. Alçak, yuvarlak bir sedire götürüldüm ve üzerine oturdum. Bluzumun düğmeleri açıktı ve göğüslerim baştan çıkarıcı bir şekilde sallanıyordu. Charles sahiplenici bir tavırla beni yere yatırdı ve eteğimi kaldırdı. Üç adam külotuma baktı.
- Hepimiz bir kadının en büyük avantajının bacaklarının arası olduğunu biliyoruz. - dedi arkadaşım. “Fakat kadınların deneyimli bir erkeğin beklentilerini karşılaması pek sık görülen bir durum değil. Kural olarak, ne kadar çabalarsak çabalayalım, soğukturlar ve kuru kalırlar. Bu gecenin kraliçesi bu değil! Haydi ona dokunalım!
Külotumu çıkardı ve bacaklarımı genişçe açtı. Tam ortada duruyordu ve arkadaşları bacaklarımı sağa ve sola tutuyordu, böylece üçü de savunmasız ıslak boşluğun üzerinde asılı kalıyordu. Ve çok geçmeden üç adam aynı anda rahmi keşfetmeye başladı! Ve sevinçlerini yüksek sesle dile getirdiler ve benden giderek daha fazlası aktı.
- Şimdi bu harika kadını soyalım, bizi kabul edebilmesi için onu uygun şekilde hazırlayalım ve ziyafetin asıl kısmına başlayalım! - evin sahibi ilan etti ve üç çift erkek eli kıyafetlerimin kalıntılarını çıkarmaya başladı. Tamamen çıplak olduğumda, sahibi şöyle dedi:
- Şimdi bu harika rahmi Dick için hazırlayalım, çünkü bugün ilk olma onurunu şans eseri o elde etti!
Gerçeği söylemek gerekirse rahmim zaten hazırdı ama bu, adamların beni sırayla öpmelerine ve bacaklarımın arasını yalamalarına engel olmadı; Dick, pantolonunu çoktan çıkarmıştı ve artık penisi dışarı çıkmıştı. özellikle smokinin altında denedi. Sonunda bana girmesine izin verildi. Sabırsızlıktan her yeri titriyordu ve arkadaşları onu cesaretlendirdi. Oldukça beceriksizce benim yarığıma hizalandı, bir şeyler mırıldandı ve sonra hedefi vuramadı. Arkadaşları beni kenara yaklaştırarak ona yardım etti ve hatta Charles iç dudaklarımı açarak Dick'in sikini nereye sokması gerektiğini gösterdi. O telaşlanırken Charles klitorisime masaj yaparak fikrimi değiştirip Dick'i uzaklaştırmamı engelledi. Sonunda Dick içime girdi ve hafifçe sızlanarak kıpırdanmaya başladı ve ne yazık ki Charles klitoristen meme uçlarıma geçti. Dick'in kıpırdanması Charles'ın kendinden emin hareketlerine hiç benzemiyordu! Neyse ki bu hareket sadece birkaç dakika sürdü, sonra Dick geldi ve aleti hemen küçüldü. Gunther onun yerini aldı. Tanrıya şükür, bu kendinden emin bir şekilde hareket etti ve ben de boşalmayı başardım. Yalnızca bir kez olmasına rağmen:
Evin sahibi tüm bu süre boyunca göğüslerimi okşuyor, arkadaşlarının bana nasıl girdiğini izliyordu. Birkaç dakika sonra Gunther de gelip memnuniyetle inleyerek yere düştüğünde, sıra nihayet sahibine gelmişti. Beni kabaca sedirden çekti, köpek pozisyonuna getirdi ve tek hareketle penisini sonuna kadar itti: Tam o anda geldim. Ama her zamanki gibi beni uzun süre becerdi ve arkadaşlarının onay çığlıklarına neden oldu. Bu hiç de şaşırtıcı değil, açıkça onların en güçlü sevgilisiydi.
Yarım saat dinlendikten sonra ünlü prostat masajını yapmak, yani üç erkeğin kıçını yalamak zorunda kaldım. Doğru, Charles adil olmaya karar verdi: yorulmayayım diye, benim de okşanmam gerekiyor. Bana dizlerimin üstüne çökmemi ve Dick'in bacaklarımın arasına girip klitorisimi emmesini söyledi. Kendisi gözümün önünde köpek stili oldu, ben de kıçına yaslanıp onu yorulmadan okşayabileyim. Sikişmenin aksine Dick diliyle çalışma konusunda iyiydi, bu yüzden ara sıra gelirdim. Çok geçmeden evin efendisinin yerini Gunther'in kıçı aldı ve Dick klitorisimi emmeye devam etti. Prostat masajı bu ikisini o kadar heyecanlandırdığı için, iş asla anüsünü yalamaya gelmedi; beni hemen becermek istediler. Yapacak hiçbir şey yoktu ve Gunther'in amını bırakarak Charles'ın penisini ağzıma almak zorunda kaldım. Aynı anda geldiler ve Tanrıya şükür Dick mastürbasyon yapmaya başladı.
Birkaç gün sonra mutlu, memnun bir kadın olarak ve bol miktarda parayla oradan ayrıldım. Charles sonunda farklı ülkelerde birçok arkadaşı olduğunu söyledi: Bir ay içinde Fransa'ya gelmeyi kabul eder miyim? Hiçbir şeyin beni oraya gitmekten alıkoyamayacağını düşündüm ve kabul ettim. Bana bir meydan okuma gönderdi. Ve yine bir sevgi denizi vardı, smokinli ama pantolonsuz üç adam, bu sefer sadece Fransızca. O zamandan beri yılda altı veya yedi kez kısa, keyifli gezilere çıkıyorum ve bu gezilerden eşimin deyimiyle "tazelenmiş" olarak dönüyorum. Kocam soğukluğumdan şikayet etmeyi bıraktı çünkü son zamanlarda onunla yataktayken Charles'ı ve diğer sevgilileri hatırlıyorum ve çok heyecanlanıyorum. Tabii ki kocam ve ben orgazm olmuyoruz, ama sanki en az üç kez boşalmış gibi çığlık atıyor ve eğiliyorum: O çok mutlu ve bu mutluluk için biraz şımartmak zorunda kalmaktan çekinmiyorum. sevgili adamımdan. Ve "iş gezilerinde" istediğim kadar orgazm yaşıyorum:
Post You need to register to see the link. ilk kez You need to register to see the link.'te ortaya çıktı.
Nasıl fahişe oldum ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version