Aptallık yüzünden seks kölesi oldumGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Aptallık yüzünden seks kölesi oldum

Post by Anonymous »

Bu durum damgalanmıştır. Yaklaşık on yıl önce üniversitede okurken bir fitness kulübünde antrenör olarak çalıştım. Bir keresinde bir eğitim oturumunda bir meslektaşıyla birlikte iki civcivi alıp kulübeye davet ettiler. Genelde bu süreçte kızlar hamama gittiler ama biz olmadan. Partnerime sızıntı yapacağımı söyledim ve pencereden dışarı bakmaya gittim, dayanamadım ve mastürbasyon yapmaya başladım. "Yardımcım" beni cep telefonuyla sessizce mastürbasyon yaparken filme aldı ve hamama gittiğimizde videoyu internette yayınlayacağını söyledi ve beni sikmeyi teklif etti. Neden buna kandığımı bilmiyorum ama halka açıldım. Elbette her şey bir anda olmadı. Beni düzenli olarak aramaya ve toplantı talep etmeye, benimle seks yaparken kendini filme alarak bana şantaj yapmaya başladı. Cuma akşamlarından birinde anlaştık. Genel olarak, uyku ve yemek molaları ile tam bir seks hafta sonu olduğu ortaya çıktı. Her zaman pasiftim ve oral seks yapmaya başladım. Bu çok utanç verici ve tatsızdı çünkü tamamen heteroyum. Bundan sonra toplantılarımız sıklaştı. Toplu seks için kendisiyle birlikte başka erkekleri de davet etmeye başladı. Bütün bunlar bu güne kadar devam ediyor. Bütün bunlardan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Karımın bir gün öğrenmesinden korkuyorum...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Patronun kölesi
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    341 Views
    Last post by Anonymous
  • Efendimin kölesi olacağım