Bu durum damgalanmıştır. Yaklaşık on yıl önce üniversitede okurken bir fitness kulübünde antrenör olarak çalıştım. Bir keresinde bir eğitim oturumunda bir meslektaşıyla birlikte iki civcivi alıp kulübeye davet ettiler. Genelde bu süreçte kızlar hamama gittiler ama biz olmadan. Partnerime sızıntı yapacağımı söyledim ve pencereden dışarı bakmaya gittim, dayanamadım ve mastürbasyon yapmaya başladım. "Yardımcım" beni cep telefonuyla sessizce mastürbasyon yaparken filme aldı ve hamama gittiğimizde videoyu internette yayınlayacağını söyledi ve beni sikmeyi teklif etti. Neden buna kandığımı bilmiyorum ama halka açıldım. Elbette her şey bir anda olmadı. Beni düzenli olarak aramaya ve toplantı talep etmeye, benimle seks yaparken kendini filme alarak bana şantaj yapmaya başladı. Cuma akşamlarından birinde anlaştık. Genel olarak, uyku ve yemek molaları ile tam bir seks hafta sonu olduğu ortaya çıktı. Her zaman pasiftim ve oral seks yapmaya başladım. Bu çok utanç verici ve tatsızdı çünkü tamamen heteroyum. Bundan sonra toplantılarımız sıklaştı. Toplu seks için kendisiyle birlikte başka erkekleri de davet etmeye başladı. Bütün bunlar bu güne kadar devam ediyor. Bütün bunlardan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Karımın bir gün öğrenmesinden korkuyorum...
Bu durum damgalanmıştır. Yaklaşık on yıl önce üniversitede okurken bir fitness kulübünde antrenör olarak çalıştım. Bir keresinde bir eğitim oturumunda bir meslektaşıyla birlikte iki civcivi alıp kulübeye davet ettiler. Genelde bu süreçte kızlar hamama gittiler ama biz olmadan. Partnerime sızıntı yapacağımı söyledim ve pencereden dışarı bakmaya gittim, dayanamadım ve [url=viewtopic.php?t=938]mastürbasyon[/url] yapmaya başladım. "Yardımcım" beni cep telefonuyla sessizce [url=viewtopic.php?t=938]mastürbasyon[/url] yaparken filme aldı ve hamama gittiğimizde videoyu internette yayınlayacağını söyledi ve beni sikmeyi teklif etti. Neden buna kandığımı bilmiyorum ama halka açıldım. Elbette her şey bir anda olmadı. Beni düzenli olarak aramaya ve toplantı talep etmeye, benimle seks yaparken kendini filme alarak bana şantaj yapmaya başladı. Cuma akşamlarından birinde anlaştık. Genel olarak, uyku ve yemek molaları ile tam bir seks hafta sonu olduğu ortaya çıktı. Her zaman pasiftim ve oral seks yapmaya başladım. Bu çok utanç verici ve tatsızdı çünkü tamamen heteroyum. Bundan sonra toplantılarımız sıklaştı. Toplu seks için kendisiyle birlikte başka erkekleri de davet etmeye başladı. Bütün bunlar bu güne kadar devam ediyor. Bütün bunlardan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Karımın bir gün öğrenmesinden korkuyorum...
Merhaba. Benim adım Lena. 23 yaşındayım ve üniversiteden ekonomi bölümünden yeni mezun oldum. Uzmanlık alanımda çalışmak için beni hiçbir yerde işe almadılar; gelecekte doğumdan ayrılacağımı...
Herkese selam. Birkaç ay boyunca 19 yaşında pasif bir femboy ile çıktım, eğer onu tarif edersem, o kadınsı, zayıf, kürek kemiklerine kadar uzun koyu kahverengi saçlı, boyu 1.70 cm, kadınsı kalçaları,...