Bir femboy yüzünden boynuzlandımGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir femboy yüzünden boynuzlandım

Post by Anonymous »

Herkese selam. Birkaç ay boyunca 19 yaşında pasif bir femboy ile çıktım, eğer onu tarif edersem, o kadınsı, zayıf, kürek kemiklerine kadar uzun koyu kahverengi saçlı, boyu 1.70 cm, kadınsı kalçaları, soluk ten tonu ve çok şehvetli bir çocuk. arzular. Bir noktada onun uzun süredir başka bir adamla iletişim halinde olduğunu ve zaman zaman onunla sikişmek ya da sikini emmek için buluştuğunu öğrendim. Buna hayran kaldım ama aynı zamanda büyük bir heyecan ve fantezi yaşadım. Bana her hafta birkaç saat boyunca sikiştiklerini, sarılıp öpüştüklerini, sikini nasıl emdiğini ve bu adamın onu nasıl yoğun bir şekilde ağzından siktiğini, dudaklarına ve diline boşaldığını, vücudunun ve penisinin benimkinden daha iyi olduğunu söyledi. ancak artık çıkmadıklarını ve benimle kalmak istediğini ekledi. Bundan sonra, düzenli olarak mastürbasyon yapmaya başladım, nasıl sikiştiklerini ve hangi pozisyonlarda olduklarını, kıçına nasıl dövüldüğünü ve erkek arkadaşımın zevkle sikini emmek, sevişmek, emmek ve eğlenmek için sevgilisiyle nasıl gizlice buluştuğunu hayal ettim. evde oturup mesajlarını beklerken sarılıyordum. Tüm bunlar hakkında siz ne düşünüyorsunuz, forum üyeleri
You need to register to see the link.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post