Patronun kölesiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Patronun kölesi

Post by Anonymous »

Merhaba. Benim adım Lena. 23 yaşındayım ve üniversiteden ekonomi bölümünden yeni mezun oldum. Uzmanlık alanımda çalışmak için beni hiçbir yerde işe almadılar; gelecekte doğumdan ayrılacağımı söylediler. En azından biraz paraya ihtiyacım vardı, bu yüzden reklamları takip ettim. Pek çok boş pozisyona baktım ve doğru olanı buldum:

“Sekreter pozisyonu için genç, ince yapılı, kibar, görgü kuralları ve ofis işleri konusunda bilgili bir kız gerekiyor. Ayrıntılar için arayın. Irina. 8918*****"

Numarayı aradım. Hoş bir kadın sesi bana cevap verdi. Irina'ydı bu. Beni ofiste buluşmaya davet etti. Ertesi gün erken kalktım. Naylon çoraplar, kısa bir etek ve beyaz bir bluz giydi. İnce makyaj, bukleler ve gözlükler görünüşüme renk kattı. Figürümle övünebilirim: ince bacaklar, elastik kalça, ince bel ve 3 boyutta güzel şekilli göğüsler. Bir taksi çağırıp ofise gittim. Güzel koridorlardan geçtim ve kendimi küçük bir odada buldum. Bir duvar tamamen bir pencere tarafından işgal edilmişti. Ortada bir masa, bir koltuk ve olabildiğince çok sandalye vardı. Köşede tamamen belgelerle dolu büyük bir dolap vardı. Burası muhtemelen gelecekteki sekreterin ofisi. Bu odadan, üzerinde "Genel Müdür I.A. Filarenko" yazan bir kapı çıkıyordu. Kapıyı çaldım.

— İçeri gelin.

— Merhaba. Bir reklamı takip ediyorum.

Oda çok büyüktü. Bir duvar, tıpkı küçük odadaki gibi bir pencereyle kaplıydı. Ortada koyu renk ahşaptan yapılmış, “t” şeklinde kocaman bir masa vardı. Masada 40 yaşlarında, kısa saçlı, güzel yüzlü bir kadın oturuyordu. Ayağa kalkıp yanıma geldi. Oldukça ince bir vücudu vardı. Zaten büyük sarkık göğüsler ve büyük bir popo. Bluz, ceket ve diz boyu kalem etek giyiyordu. Ayaklarda alçak topuklu ayakkabılar vardı.

—Elena mı? Değil mi?

—Evet.

—Benim adım Irina Aleksandrovna. Oturun.

Bir sandalyeye oturdum ve iş konuları hakkında konuştuk. Kuaför salonlarına ekipman sağlayan bir firma olduğu ortaya çıktı.

—Sanırım birlikte çalışabiliriz. Yarın sabah 8'de iş yerimde seni bekliyorum. Maaş 30 bin. Yaptığınız işin kalitesine bağlı olarak farklı ödenek ve ikramiyelere sahip olacaksınız.

—Çok teşekkür ederim! Hoşça kalın!

Eve mutlu döndüm. Ertesi gün gecikmeden işe geldim. Çalışmamın üzerinden zaten bir hafta geçti. Toplantılar ayarladım, raporlar yazdım, Irina ile yatırımcılarla toplantılara gittim ve tabii ki patrona kahve getirdim. Irina güzel kahve için kıçıma bir tokat atarak teşekkür etti ve bu hoşuma gitti. Cumartesi geldi. Raporu bitirmek üzereydim. Herkes çoktan gitti. Sadece ben ve Irina kaldık.

— Lenochka, bana gel.

Ofise gittim.

— Evet Irina Alexandrovna, bir şey mi istiyordun?

— Lena, bir haftadır burada çalışıyorsun ve ekiple ilişkin bir şekilde gergin.

Irina ayağa kalktı ve bana doğru yürüdü.

—Herkesle iyi iletişim kurduğumu düşünüyorum...

—Patronlar memnun mu?

—Bir şeyden hoşlanmadın mı Irina Alexandrovna?

— Bir şekilde çok uzaktayız... ve bana Irina deyin.

Yavaşça bana doğru yürüdü ve ben de kendimi duvara yasladım. Bana sarıldı, göğsünü duvara bastırdı ve kıçımdan tuttu.

— Irina Alexandrovna, ne yapıyorsun?!

—Sana bir anlaşma teklif ediyorum: Görevlerimin 7'sini sorgusuz sualsiz yerine getireceksin ve ben de maaşını 2 kat artıracağım. Katılıyor musun?

Zaten bluzumun düğmelerini açıyordu. Gerçekten paraya ihtiyacım vardı ve karar verdim.

—Kabul ediyorum.

— Zeki kız.

Gömleğimi çıkardı ve sutyenimin kopçasını açtı. Irina yavaşça dudaklarımı emdi ve dilini ağzımın etrafında gezdirmeye başladı. Sadece beni kurutuyordu. Elleri eteğimi yukarı kaldırdı ve taytımın ve külotumun içinden amımı okşamaya başladı. Heyecanlandım ve aktım. Irina göğüslerimi öpmeye ve yalamaya başladı. diye inledim. Irina beni masaya götürdü ve itti. Sırtımı masaya yasladım. Irina ayakkabılarımı çıkardı ve ayak parmaklarımı emip ısırmaya başladı, amımı okşamaya devam etti.

Çabucak külotumu ve külotumu çıkardı ve ıslak, imrenilen amcığıma sarıldı. Eteğini kaldırdı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Irina klitorisimi emdi, dudaklarımı ısırdı ve diliyle sıcak vulvama nüfuz etti. Uzun süre inledim. Parmaklarını üzerime sokmaya başladı. Irina az önce beni eliyle becerdi ve bu hoşuma gitti. Diliyle anüsümü nazikçe okşadı ve içeri girdi. Daha önce zaten anal seks yapmıştım ve delik eğitilmişti. Irina parmağını kıçıma soktu ve hareket ettirmeye başladı. Daha sonra oraya bir tane daha yapıştırdı. Patronun yetenekli parmakları beni amımdan ve kıçımdan sikti ve aralarındaki ince duvara bastırdı. Kıvrandım ve daha sert ittim. Irina tempoyu artırdı.

- Ira Teyzenin seni nasıl siktiğini beğendin mi canım?

—Evet, çok!

- Ah, seni fahişe! Patronu baştan çıkardım. Bütün hafta senin kıçını hayal ettim!

Irina nefeslerinin arasında konuştu. Durdu, parmaklarını çıkardı ve amıma tokat attı. Kıçından gelen parmaklar kirliydi ve Irina onları zevkle emdi. Tamamen soyundu. Irina'nın büyük sarkık göğüsleri vardı. Meme ucunun etrafındaki hale büyüktü ve şişmişti. Meme ucunun kendisi küçük bir sosis gibi görünüyordu. Kıçı muhteşemdi. Pubisin tamamı ve kedinin tamamı uzun, kıvırcık, kaba kıllarla kaplıydı. Onu görmek beni çok heyecanlandırdı. Irina çekmeceden büyük bir elektronik penis çıkardı ve üzerine tükürdü. Yanıma geldi ve onu kedimin içine sokmaya başladı. İşte o tamamen içime uyuyor. Irina uzaklaştı ve başka bir şey çıkardı. Anal tıkaç olduğu ortaya çıktı. Patron onu biraz zorlukla kıçıma itti.

—Şimdi deliklerini oyacağım!

Bu sözlerle elektrikli penisi açtı ve penis titredi. Çok nefes aldım. Duygular unutulmazdı. Irina penisini hızla hareket ettirmeye başladı. Yüksek sesle inledim. Patron hızla beni becerdi, meme uçlarımla oynadı ve fişini çevirdi. 20 dakika süren sert sikişmelerden sonra şiddetle geldim. Irina penisini çıkardı ve yaladı. Meme uçlarını sıcak kedimin üzerine sürmeye başladı. Islandılar.

—Şimdi beni tatmin etme sırası sizde.

Masaya oturdum ve bacaklarımı kalçalarına doladım, kollarımı boynuna doladım ve onu tutkuyla öptüm. Kasık kılları amımı gıdıklıyordu. Kıçımı sıktı. Masadan kalktım ve onu öpmeye devam ederek ellerimi sıcak kasıklarına koydum. Orası sıcaktı ve çok ıslaktı. Klitorisini yoğurdum, dudaklarını okşadım ve saçlarını okşadım. Hafifçe inledi ve kıçımı sıktı. Onu sandalyeye ittim ve bacaklarını iki yana açtı. Üzerine uzandım ve onu tekrar öptüm, kıçımla sanki onu sikiyormuşum gibi hareketler yaptım. Am tüylerim ıslaktı ve kasık bölgem de ıslaktı. Aşağıya inip memeyi ağzıma aldım. Onu emdim ve ısırdım. Bir yandan da diğer elimle oynuyordum. Irina inledi. Karnını öptüm ve amına doğru indim. Ve meyve sularını emmeye başladı.

Cunnilingus'u ustaca yaptım çünkü kız arkadaşlarımla zaten lezbiyen seks yapmıştım. Tatlı kediden uzaklaştım ve çikolatalı anüsü yalamaya başladım. Kıç tatlı ve temizdi. Irina hazırlandı. Parmaklarımı oraya koydum ve tüm amımı öfkeyle hareket ettirmeye başladım. Irina inledi ve başımı vulvasına bastırdı. Patronu köpek stiline soktum ve masadan aleti aldım ama Irina ayağa kalktı ve çekmeceden çift penetrasyon için gereken çift aleti çıkardı. İtaatkar bir şekilde köpek stilinde ayağa kalktı ve kıçını geri koydu. Kıçına sert bir tokat attım ve Irina inledi.

Penisimi her iki deliğe de soktum. Popo zaten kuruydu ve Irina acı hissetti. Bu hoşuma gitti ve patronu kapsamlı bir şekilde sikmeye başladım. Göğüsleri bir yandan diğer yana sallanıyordu. Yüksek sesle inledik. Göğüslerini yoğurdum ve onu öptüm. Kedi sustu ve bu beni tahrik etti. Çok geçmeden ikimiz de gelip birbirimize sarılarak uzandık. Irina beni şefkatle öptü, ben de onun büyük göğüslerini okşadım. Daha önce hiç böyle bir metresim olmamıştı. Tek bir bakışıyla beni tahrik etti. Hayatım boyunca sadece onunla birlikte olmak istedim.

—Benden hoşlanıyor musun?

—Çok!

— Peki ya memelerim, kıllı amım ve kıçım?

— Irina, seninle ilgili her şeyi seviyorum!

—Ben de seni seviyorum.

Ayağımı üstüne koydum ve o da okşamaya başladı.

—Bugün kölem olmak ister misin?

—Evet! Evet!

Kıçıma acı verici bir tokat attı ve beni kaldırdı.

—İyi iş çıkardın Lenochka. İşte sana 100 dolar. Eve git. Yarın seni evde bekliyorum.

Beni öptü ve gitti. Islak delikleri külotumla sildim, giyindim ve kaçtım.
Post You need to register to see the link.'te göründü.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post