Aslında soru şu: Bugün bir kız bulmak neden bu kadar zor? Bana öyle geliyor ki bu tamamen gerçekçi değil - tanışma sitelerinde (uygulamalarda) kesinlikle sıfır var, beğeni yok, mesajlara yanıt yok, tamamen cehalet. Bir fahişeyle daha rahatlayacağımı düşündüm ama hiçbir şey kökten değişmedi, bir kez bile öpüşmeden kendine güvenmen zor, çünkü... Kendini kandıramazsın. Genel olarak benzer durumda olan birine ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?
Aslında [url=viewtopic.php?t=1339]soru[/url] şu: Bugün bir kız bulmak neden bu kadar zor? Bana öyle geliyor ki bu tamamen gerçekçi değil - tanışma sitelerinde (uygulamalarda) kesinlikle sıfır var, beğeni yok, mesajlara yanıt yok, tamamen cehalet. Bir fahişeyle daha rahatlayacağımı düşündüm ama hiçbir şey kökten değişmedi, bir kez bile öpüşmeden kendine güvenmen zor, çünkü... Kendini kandıramazsın. Genel olarak benzer durumda olan birine ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?
Çocuğum. Yaklaşık 12 yaşında kız. Milena. Cinsel hayatı yaşar. Ve ben anne Bilmiyorum. ne yapalım. Söylüyor. Bana. Ne sevmek gerekir. Okulda diyor. Ucuz. Baktı. Xxx ne yapmalı? Yardım, />/>>
Merhaba kızlar. Kızların bir erkeğe nasıl takılacağı konusunda ne sıklıkla düşündüklerini bilmek isterim. Hiç bunu yapmak istedin mi? Peki adamı ikna etmeyi başardın mı?
Kızın amcığı hiç kokmuyor! Bu nasıl mümkün olabilir . Bir kızla deneyimim oldu, onu iki gün boyunca neredeyse hiç dinlenmeden mümkün olan her delikte kızarttım, hiç duş almadı ve kesinlikle kokusu...