Çocuğum. Yaklaşık 12 yaşında kız. Milena. Cinsel hayatı yaşar. Ve ben anne Bilmiyorum. ne yapalım. Söylüyor. Bana. Ne sevmek gerekir. Okulda diyor. Ucuz. Baktı. Xxx ne yapmalı? Yardım, />/>>
Çocuğum. Yaklaşık 12 yaşında kız. Milena. Cinsel hayatı yaşar. Ve ben anne Bilmiyorum. ne yapalım. Söylüyor. Bana. Ne sevmek gerekir. Okulda diyor. Ucuz. Baktı. Xxx ne yapmalı? Yardım, />/>>
Aslında soru şu: Bugün bir kız bulmak neden bu kadar zor? Bana öyle geliyor ki bu tamamen gerçekçi değil - tanışma sitelerinde (uygulamalarda) kesinlikle sıfır var, beğeni yok, mesajlara yanıt yok,...
Onu unutmak kendine ihanet etmektir,
İlk aşk unutulmazdır, O kadar saygılı, güzel ve şefkatlidir ki, Ne yazık ki sadece anılarda kalmıştır....
İlk aşkınızı sık sık hatırlıyor musunuz? !? Evet, o...
Erkek izleyicilere soru: Bir erkekle/erkekle hiç seks ya da aşk ilişkisi yaşadınız mı? Çok güçlü duygularla. Bu kişiyle yaşamaya veya bir aile kurmaya hazır olabilir misiniz?
Hikâyenizi (duygular,...
İyi eğlenceler forum kullanıcıları! Muhtemelen bazılarınız için temel bir sorunum var: yozlaşmış aşkı bulmanın zorluğu. Özellikle çıplak ve seksi bir kızdan masaj yaptırmak istiyorum. Nedense ne...