Kadın kasıklarını (popo + kedi) gerçekten seviyorum, akşamları koku tamamen doğal.
Etli dudakları seviyorum. Bu genellikle kızlarda yaşla birlikte gelir.
Kim aynı şeyi düşünüyor?
Kızlar, bayanlar, arkadaşlar, kendinizin ve diğer yarılarınızın fotoğraflarını gönderin. Hangisinin tadı daha güzel
Kadın kasıklarını (popo + kedi) gerçekten seviyorum, akşamları koku tamamen doğal. Etli dudakları seviyorum. Bu genellikle kızlarda yaşla birlikte gelir. Kim aynı şeyi düşünüyor? Kızlar, bayanlar, arkadaşlar, kendinizin ve diğer yarılarınızın fotoğraflarını gönderin. Hangisinin tadı daha güzel
Karşı Cinsiyete Sorular. Kural: Yukarıda sorulan soruyu cevaplarsınız, o zaman emredilecek bir şey varsa, sorunuzu sorarsınız! Birbirimizi sevelim ve saygı duyalım)
Hatta böyle bir fotoğraf çekimi düzenlemek istiyorum, Venüs, geniş kalçalar, küçük göğüsler gibi klasik bir figürüm var. Dövme yok. Koronavirüsten sonra tırnaklarımı çıkardım, uzun süre restore...
Eşim kasık bölgesini tıraş ediyor. Uzun zaman önce. Bu her açıdan iyidir: hijyen, oral seks sırasında pürüzsüz cilt, hoş tefekkür. İlk kez tıraş olduğu zaman o kadar sıradışı, o kadar baştan...
Brey tamamen pubis, bir üye ve yumurta, her iki haftada bir, bir şey büyürleşmez. Bu anlamsız prosedürden bıktım. Pubis ve koltuk altındaki saçlar anlamlarını tamamen kaybetti. Prensipte zamanı tıraş...