Hatta böyle bir fotoğraf çekimi düzenlemek istiyorum, Venüs, geniş kalçalar, küçük göğüsler gibi klasik bir figürüm var. Dövme yok. Koronavirüsten sonra tırnaklarımı çıkardım, uzun süre restore ettim, artık kendimi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Kokulu salonlarda bir pozisyonda üç saat geçirmek istemiyorum. Ne için? Mutluluk bana kişisel mutluluk getirmedi. SMen -Swearing Gymnasiums da. Şimdi doğayı seçiyorum, duştan sonra temiz olduğumda aynadaki en sevdiğim yansımayı seçiyorum. Tabii ki, ben, Ilert, gözlerimi, dudaklarımı renklendirirken, nadiren bir tonalka uyguluyorum, piercing yok, kaşlar yok, yapay kirpikler yok, yüzüne hiçbir şey dikmedim ve garip bir şekilde bana veriyorlar Daha az yıl, 25 yıl sonra her şey yaklaşık olarak güzellik enjeksiyonları yapmaya başlıyor .. .. böyle bir şey. Benim için, kozmetologa gitmek yerine, deniz kenarında veya ormandan temiz havada bir yürüyüş. Çok fazla yeşillik ve temiz hava veya dağlarda ..
https: // I.postimg.ccc /3nz3mfb/img-20250210-wa0007.jpg You need to register to see the link. You need to register to see the link. You need to register to see the link. You need to register to see the link. You need to register to see the link. "
Erkekler Havva imajındaki doğal kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Olağandışı yerlerde seks hakkında ne düşünüyorsunuz? Denemek ister misin?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 28 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version