Fotoğraf aynı fotoğraf çekiminden değil ama benzer. Bu resimler bulunamadı.
Yakın arkadaşım ve ben akşam işten dönüyorduk. Yaz: Günler uzun ve sıcaktır. Otoyol boyunca nehirden yaklaşık otuz metre uzakta bulunan kaldırım boyunca yürüdük ve yürüdük. Ondan profil fotoğrafı çekmeme yardım etmesini istedim ve şunu söyledim:
Site için fotoğraf çekmem gerekiyor. Sadece... tam olarak normal değil. Ben... nasıl desem... samimi bir fotoğraf çekmek istiyorum. Bana yardım eder misin? — Onun şaşkınlığını fark ederek ekledim: — Bu çok gerekli!
"Peki, tamam," diye tereddütle yanıtladı, "hadi gidelim."
Uzun zamandır bunu düşündüğüm için doğada insanların olmadığı, soyunabileceğiniz bir yer aradım zaten. Çimlerin üzerinde yatarken fotoğraflarımı çekmek istedim. Nehre giden yoldan çayıra saptık. Çimler zaten uzundu ve nehir kıyısı boyunca ağaçlar büyümüştü. Uzaklaştığım için çimenlerin arasında kaybolabiliyordum ve yoldan görülemiyordum. Ağaçlara ulaştığımda etrafıma baktım: Çimlere oturduğumda kaldırımda yürüyen yaya yoktu. Bu onların da bana ihtiyacı olduğu anlamına geliyor.
- Hadi burada yapalım. Dur dedim ve ileri doğru yürüdüm. Sırtım Olga'ya dönük durarak tişörtümü çıkardım. Striptiz gibi göründüğünü biliyordum. Sanki kendimi ona vermişim, arzulanmama izin vermişim gibi hoş bir duyguya kapıldım. Sonra hızla pantolonumu, çoraplarımı, şortumu çıkardım. Kendimi koruyarak arkama döndüm. Olga, buruşuk bir tişörtle kapattığım noktaya bakıyordu. Ona gülümsedim ve eşyaları toplamaya başladım.
Karnımın üstüne uzanıp tişörtü altımda bırakarak ellerimi başımın altına koydum ve Olga'ya bakarak bekledim. Kafamın içinde bana dokunduğunu, okşadığını, amını ovuşturduğunu, ıslak dudaklarını bana sürttüğünü düşündüm ... Olya iyi bir açı arayışı içinde hareket etmeye başladı. Yalnızdık ve onun önünde tek başıma poz verdim. Ona göre en seksi açıyı arıyordu. Heyecanın eşiğine yaklaştığını, dipsiz gözleriyle beni delip geçtiğini, beni sarmaladığını gördüm. Bana öyle geliyordu ki gözlerine değil, doğrudan açık vajinasına bakıyordum. Sanki doğrudan rahmi ile bana bakıyormuş gibiydi ... Sonunda açıyı seçtikten sonra çömeldi: bir dizi daha yüksekte, diğeri daha aşağıda, merceği bana doğrultup tüm dikkatini bana odakladı, düğmeye bastı. "deklanşör" ve ... bir an beni ele geçirdi, yere indirdi! Deklanşörün sessiz sesi duyulduğunda sinirlerim bozuldu ve üye altımda patlamaya başladı. Aynı şey ona da oldu. Sırtının alt kısmı ürperdi, zorlukla doğruldu, dizlerini daha da geniş bir şekilde açtı ve kasıklarının son kısmına baktı. Sonra bana baktı, konvülsiyonlar halinde açık ve kasılan bir vajinal orgazmdan salgılarının doğrudan külotuna aktığını zaten hiç gizlemiyordu. Bir mucize eseri kamerayı tuttu ama çerçeve mahvolmuştu. Lensi tekrar bana doğrulttu ve tekrar tekrar düğmeye basmaya başladı, sonunda net bir kare elde etti.
Ona şunu sordum:
"Senin de fotoğrafını çekmemi ister misin?" Kot pantolonunu ve şortunu çıkarır mısın, ben de senin fotoğrafını çeker miyim? (Senin am dudaklarını görmek istiyorum, diye düşündüm.)
Olya güldü ve cevap vermedi. Telefonu çaldı. Onun arkadaşıydı, konuşmadan bunu anladım.
—…burada, kıyıda fotoğraf çekiyoruz… bunu sana göstermemi ister misin?
Olya video bağlantısını açtı ve beni arkadaşına göstermeye başladı. Hoparlörden tatlı "M-ah... oh!" sesini duydum. Arkadaş belli ki fazla kıyafetleri üzerinde hissetmiş.
"Ona göğüslerimi göster" diye duydum.
Yaklaşırken ekranda bir arkadaşımın göğüslerini elleriyle kameraya sunduğunu gördüm. Aniden bacak bacak üstüne atıp sıkıca kapattı ve... Mmm. Kızların bağdaş kurup boşalmasını seviyorum! Gerçek şu ki, ekrana bakmam teklif edildiğinde ayağa kalktım, kendimi örtmeyi unuttum ve şimdi kameranın önünde duruyordum ... çıplak. Kız arkadaşım sikimi gördü! Amının ürpermesine ve benim boşalmama neden olan da buydu. Ama Olya aletimi gördü! Hafifçe kavisli bir şekilde ayağa kalktı ve orgazmını engellemeye çalışarak bacak bacak üstüne attı ve bana baktı ve şöyle dedi: "Üzgünüm, kendimi dizginleyemedim." “Tabii ki, sevdiğin interchin'in spermi sana doğru uçarken dayanamadım! Ben de başaramazdım, ”Düşünmeye zamanım olmadı, sikim tekrar havaya uçtu ve daha da güçlü bir boşalma fışkırttı, bu sefer sadece Olya'ya yönelikti. Bir arkadaşımız bizimle birlikte cemaat üstüne cemaat yakalamaya devam etti. Şimdi Olya'yı kamerada çıplak kıçını ve amını göstermeye ikna etmeyi başardım. Arkadaşıyla vedalaştı ve dizlerinin üzerinde durarak kot pantolonunu dizlerinin altına indirdi. Onun arkadan fotoğrafını çektim ve yaklaşıp dudaklarını okşayarak fotoğraf çekmeye devam ettim. Onu parmaklarımla becerdim: içi ne kadar yumuşak, ıslak ve sıcaktı! Sikimi ona soktum ve onunla cinsel birleşmenin ve başka bir unutulmaz orgazmın tadını çıkardım!
Fotoğraf çekimi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version