Toplantı günü sürekli hastalanıyor, 18+ fotoğraf atıyor, toplantıyı bekliyor, hediye kabul etmiyor.kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Toplantı günü sürekli hastalanıyor, 18+ fotoğraf atıyor, toplantıyı bekliyor, hediye kabul etmiyor.

Post by Guest »

Ben 30 yaşındayım, o ise 27. Bir aydan uzun bir süre önce СЗ'de tanıştık. Aynı şehirde yaşıyoruz. Kimsem yok, diyor o da.

Kız tuhaf olmasına rağmen iletişim bir şekilde hemen kesildi. Bir aydan fazladır sabahtan akşama kadar modda konuşuyoruz. Adeta bir ilişki içindeymişiz gibi bir üslupla iletişim kuruyoruz ama bu elbette tuhaf bir durum. Sorun şu ki, şu ana kadar birbirimizi görmedik.

2 hafta konuştuktan sonra ona buluşma teklif ettim. O memnuniyetle. Toplantıya bir saat kala acilen işe çağrılıyor, toplantı iptal edilecek. Özür diler. Ertesi sabah akşam buluşmayı teklif eder. Kabul ediyorum. Akşam olur ve hastalanır, yine iptal edilir. Sonra bir şeylerin yolunda gitmediğini anlıyorum ve iletişimle bütünleşmeye başlıyorum. Yazıyor, özür diliyor, iyileşmesinin şanssız olduğunu açıklıyor. Bence tamam.

Sonra şans eseri 2 haftalık bir iş gezisine çıkıyorum. Beni bekleyeceğini ve sonunda buluşacağımızı söylüyor. Bir iş gezisindeyken bronşite yakalandı, bu yüzden döndüğümde geçen hafta sonu toplantı bir daha yapılmadı.

Geçen Pazar. Hasta, evde oturuyor ve ben de ona bir iş gezisinden küçük bir hediye getirdim. Sanırım birbirimizi görmediğimiz için ona sürpriz yapacağım - eve Yandex aracılığıyla bir kurye göndereceğim. Ona planlarımdan bahsediyorum ama reddediyor. Sebebini öğreniyorum - katı ebeveynler, kendilerini açıklamakta zorluk çektiklerini (onlarla yaşıyor gibi görünüyor) ve genellikle sürprizlerden hoşlanmadıklarını söylüyor. Nedenini soruyorum - geçmişte yeterince sürpriz olduğunu söylüyor, bunlardan en önemlisi damadı evde kız arkadaşıyla bulmasıydı. Aynı zamanda hemen bunun benimle ilgili olmadığını, onun hamamböcekleriyle ilgili olduğunu, gelecek hafta sonu buluşacağına söz verdiğini ekliyor. < /açıklık>< /açıklık>

Bütün bunlarda bir tür tutarsızlık olduğunu hissediyorum, nedenini anlayamıyorum. Bütün bunlardan sonra artık onunla tanışmak istediğimden emin değilim; defalarca itildin ve sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi ortaya çıktılar.
[*] Ne yapmalıyım? Bütün bunlar nasıl yorumlanır? Toli gerçekten bir dizi talihsiz tesadüften dolayı çatı kaplaması beni dinamit gibi hissettiriyor. Ve bu arka plana karşı iyi iletişim kuruyoruz, 18+ fotoğraf atıyor. Bir yandan kız fena değil gibi görünüyor, çok güzel, onunla bir şeyler denemek ilginç. Öte yandan, onun yüzünden birkaç başarısız toplantı (sanki iyi nedenlerden dolayı, eğer doğruysa, ama yine de), artı birincisiyle olan hamamböcekleri yüzünden, bana da kibarca bir hediye gönderdiler. Burada bir çeşit tutarsızlık var gibi görünüyor ama ne olduğunu çözemiyorum. [*] Ve hediyeyi neden kabul etmeyi reddettiğimi hiç anlamadım ve bunun benimle ve damat hikayesiyle ne alakası var, buradaki ilişki nedir ? Ve ondan önce onun ilkinden bahsettiğini fark etmemiştim ki bu çok hoştu ve diğer genç bayanlardan farklıydı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post