Ya yağ yanlış ya da kayaklar hareket etmiyorkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ya yağ yanlış ya da kayaklar hareket etmiyor

Post by Anonymous »

Bir ara eşinden ayrılmış, 9 yıl birlikte yaşamışlar, çocukları olmamış.

Rahatlamak ve rahatlamak için tatile çıkmaya karar verdim.

Sonra bir şekilde kendimi yerel partilerde buldum ve burada yaşayanlarla iç içe olup dinlenmeye geldim. Biri aptal ve ben de bir kız arkadaş bulmaya karar verdim.

Ama bir şekilde gerçekçi olmayan bir şekilde zor, zaten bir kulübe gittim, herkesle konuştum, eğlendim, dans ettim - ama çıktı 0, evet, evet ama iletişim hiçbir yere gitmiyor.

Zaten yerel, daha uygun partilere gittim, kızlar var, onlarla konuştum, işe yarıyor gibi görünüyor, ama sonra hala 0, habercilere yazdım - yine görmezden gelindi veya reddedildi.

1 ile yürüyüşe çıkmayı başardım, her şey yolunda gidiyor gibiydi, ancak 1-2 gün sonra - işte bu, dur.

Bunun açıkça böyle olmadığını düşünüyorum. Yaşlı görünmüyorum, tamamen çirkin de görünmüyorum. Dönüşüm hunisinin zayıf olup olmadığını ve çok az seçeneğin olup olmadığını anlamıyorum. Neden terk ediliyorum? Tatildeki bir adamla kendileri ilgilenmiyorlar mı?

İletişim kurabiliyor gibiyim, evliyken elbette başkaları da vardı. Burada pek fazla seçenek yok. Burada erkekler var, bazıları 60'ın üzerinde, bazıları hiç bu dünyadan değil ve burada açıkça sınırlı sayıda erkek var, yani ortalığı karıştırmaya istekli hiçbir kalabalık yok.

Böyle bir durumun engeli nasıl kaldırılır ve yine de birisini nasıl bulabilirim?

Her nasılsa gençken bunun daha kolay olduğunu hatırlıyorum. Az önce yerel sohbetlere yazdığımı hatırlıyorum - çıkacak birini arıyordum, 2-3 kez yazdılar, akşam zaten benim evimdeydik. Ve bu bir tatil değil, bir şehir. Burada teorik olarak her şey daha basit olmalı. Ama gerçekçi olmayacak kadar zor gidiyor.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post