Becerdin busty üvey anneseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Becerdin busty üvey anne

Post by Anonymous »

Böyle bir oğul olduğum için beni affet baba.

Adım Roman, 23 yaşındayım. Sen bana babamın boynuna binbaşı demek istiyorsun ama BMW'm, Mauritius adasındaki ve Moskova'daki mütevazı evimiz ve şimdi babamın yeni karısı bana hiç baskı yapmıyor ve değişiklik gerektirmiyor. Bu bahar, yaklaşık elli yaşındaki babam, lüks bir kadını kendine eş olarak aldı. Üstelik bakire (artık orada olmayan) kız kardeşinin çeyiziyle bile.

Üvey annemin adı Anna. 25 yaşında ateşli esmer. Ah bu lüks göğüsler! Ah bu eşek! Ah o bacaklar! Her erkek böyle bir orospuyu sikmek ister... (Ama tabii ki herkes istemez) bu yüzden babama yeni "annem" ile hak ettiği düğün gecesini yaşattıktan sonra havuz kenarındaki hasır sandalyeye yaslanıyorum. , mayoyla günlük sabah defilesini bekliyordu.

“Selam, Roma, nasılsın?” - Şezlonga doğru yürürken biraz şaşırarak bana sordu. "Kötü anne" - yavaş ama emin adımlarla cesaret edeceğiz. "Ben senin annen değilim!" - Kaşlarını çatarak yanıma geldi. Onu belinden tutup kendime doğru çektim. "Hayır tatlım, sen benim sevgi dolu, şefkatli annem olacaksın." Elimi çocuğunun yüzme külotunun altına koydum ve parmağımı vajinasına soktum. Mmm... İnlemeden edemedi. Ama o sarsıldı ve üzerimden atladı.

“Sen kocamın oğlusun! Ben senin kız arkadaşın değilim!". Ayağa kalktım ve onu kollarıma aldım. Kızgın bir şekilde tekme attı ama ben bu ince, bronz tenli vücuda sıkıca tutundum. Onu en yakın şezlonga taşıyıp yatırdım ve üstüne yattım. "Ama babam evde olmadığında sen benim seksi kızımsın!" Altımda kıvrandı ve sadık arkadaşım anında tepki verdi. Ve şimdi onun kırmızı dudaklarını öpüyorum, dilimi kızgın ağzına sokuyorum. "Katılıyorsun?" — Cevap beklemeden külotumu çıkarıp havuza attım. "Hayır," sutyeninin kopçasını çözdü ve çıkardı.

“Umochka” - İnce bacaklarını açtım ve sulu penisimi keskin bir şekilde ona soktum. Aaaah.. Mmm.. Ah.. İnledi ve altımda bir kedi gibi kıvrandı. Sikim yüksek bir gürültüyle sıcak mağarasında hareket etti, üvey annemi beceriyordum! Başını geriye attı ve onu saran ilk orgazmdan dolayı zaten çığlık atıyordu ama ben değil. Ellerimi saçlarının arasına soktum ve bana çok cesurca bakan şişmiş koyu renkli meme ucunu ısırdım... “Ah... Ahhhh... Roman, mmmm... Artık yapamam.. Bırak gideyim.." Daha hızlı hareket ettim ve acı verici bir şekilde elastik kalçalarını tuttum ve onu ters çevirdim ve ıslak orospumu dizlerinin üzerine koydum "Hayır, sürtük, işim bitmedi" - bir saniyeliğine ondan çekildim ve dudaklarımı ıslak vajinasına bastırdım, dilimi içeri soktum ve hayat veren nemi yaladım... Onu dilimle sikip onu ikinci bir orgazma ulaştırdıktan sonra, inanılmaz büyüklükteki kazığımı kıçına getirdim ve kırmızıyı soktum. analına doğru uç. "Arrrrr..." vücudundan bir dalga geçti. "Hayır, lütfen." Biraz daha derine indim.

Seğirdi ve çığlık attı. “Tamam bebeğim bugün değil ama yarın mutlaka yapacağız” bu sözlerle aletimi kıçından çıkardım ve tekrar sıcak amına girdim. “Hımm... Mrrr... Aah... Aaah,” evet Anna, duygularını ifade etmekte çekingen değildin. Üvey annem yüksek sesle ve heyecan verici coşku, zevk ve orgazm çığlıkları attı.

Akşam babamın yine bu sıcak deliğe gireceğini hayal ettim... Zamanla seğiren göğüslerini tuttum ve çığlık atacak kadar sıktım. "Babam bu gece seni misafir etti mi?" Bir an durdum, bir sperm dalgası geldi... “Evet! Ah! Hayır..! Neredeyse her gece!" Güçlü bir şekilde geldim ve onun üzerine düştüm. Beş dakika daha onun üzerinde yattı, kulağını ısırdı, sonra boynunu öptü. Sikim hâlâ onun lüks vücudundaydı.
Akşam babam geldi ve yemekten sonra annemin kıçını okşayarak onu yatak odasına sürükledi; oradan beş dakika sonra karısının inlemeleri ve yatağın umutsuz gıcırtıları duyuldu.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Düğün gecesinden sonra anne ve üvey baba sürekli sevişirler. Bu iyi???
    by Guest » » in General
    0 Replies
    138 Views
    Last post by Guest
  • Genç üvey anne
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    1 Replies
    2418 Views
    Last post by Muro
  • İki yayda becerdin
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies