Dima'nın babası oğlunu uzun süre kendisi büyüttü. Oğul büyüdükçe yakışıklı ve zeki bir genç adam oldu, kızlar arasında popülerdi ve mesleği açısından babasının izinden giderek kamyon şoförü olmaya hazırlanıyordu. Doğru, baba 19 yaşında henüz erken olduğunu, oğlunun daha fazla takılmasına izin verdiğini, sonra göreceğimizi söyledi.
Sonuç olarak Andrei üniversiteye girdi ve babası genç güzel Vika ile tanıştı ve kısa süre sonra evlendiler. Otuz yaşındaki Vika güzeldi; uzun kahverengi saçları, 4 beden göğüsleri, eşek arısı beli ve ince bacakları vardı. Üvey oğluyla kısa sürede ortak bir dil buldu. Ve bir gün babam başka bir geziye giderken aşağıdakiler oldu...
Dima üniversitede son çiftini yemedi ve eve erken geldi. Daireye girdiğinde Vicky'nin evde olmadığını düşündü. Adam, "Harika, o zaman istediğimi yapabilirim" diye düşündü ama sonra banyodan genç bir üvey annenin sesi duyuldu:
— Dima, sen misin?
— Evet!
—Bugün erken gelmiş gibisin.
— Evet, son çift orada değildi. Nedenini cehennem biliyor.
- Tamam, şimdilik odana git, birazdan banyodan çıkacağım.
Adam talimatlara uydu ancak üvey annesi güzel çıplak vücudundaki havluyu çıkarıp iç çamaşırını giyerken onu gizlice gözetledi. Onun kalçasını gören üvey oğlu penisinin sertleşmeye başladığını hissetti. "En azından yanmadı." - düşündü. Ancak olayların bundan sonraki seyrini hayal bile edemiyordu...
— Dim, buraya gel.
Odaya giren adam, genç üvey annesinin yatakta sadece külot ve sutyenle yattığını gördü.
—Sırtım ağrıyor. Lütfen masaj yapın.
Dima bunu beklemiyordu ama itiraz etmedi. Yanına oturarak Vika'nın sutyeninin kopçasını çıkardı ve yavaşça ve nazikçe sırtına masaj yapmaya başladı.
—Dim, kendine daha çok güven. Daha rahat olması için üzerime oturabilirsin.
— Vika…
—Ne? baban uçakta. Bunu görmeyecek.
— Dinleyin, belki durum böyleyse...
—Ne?
— Haydi yapalım... yani... anlıyorsunuz...
—Anladım. İyi. Peki tek bir şartla mı?
— Hangisi?
—Yalnızca anal ve oral. Tamam mı?
—Evet.
Bu sözlerin ardından Vika önce sütyenini çıkararak sırtüstü döndü. Dima güzel bacaklarının arasına eğildi ve külotunu bir kenara iterek, zaten sızan kedi sularının her santimetresini yalamaya başladı. Üvey anne tatlı bir şekilde inledi, üvey oğlunun dilini klitoris, dudaklar ve çatlak üzerinde hissetti. Kısa süre sonra Dima pozisyonunu değiştirdi ve şimdi o onu yalarken üvey annesi de onu emiyordu.
"Ve sen bir ustasın..." dedi Vika. — Görünüşe göre çoğu zaman kızların kendilerini iyi hissetmelerini dilinle sağlıyorsun.
— Sırasıyla...
—Bence mutlular.
—Onlara sormak daha iyi.
—Neden, zaten biliyorsam. Tamam, benimle gel.
Dima ve Vika tuvalete gittiler. Vika dört ayak üzerine çöktü ve üvey oğluna kıçını duş jeliyle yağlamasını emretti.
- Harika, şimdi ekleyin... Ah, o kadar da keskin değil! Amcığına sokmayın! Daha nazik.
—Üzgünüm Vika. Bu benim kıçıma ilk sikişim.
— Görünüyor. Dikkatli olun.
Bundan sonra adam penisini partnerinin anüsünden biraz dışarı çıkardı ve sadece yarısı kadar itmeye başladı.
—Ah, bu daha iyi.
—Üzgünüm. Seni incitmek istemedim.
—Unut gitsin.
Dima bir saatten fazla bir süre üvey annesinin kıçından sikti.
—Volodya nerede...
— Babam zaten 42 yaşında, ben de 19 yaşındayım. Görünüşe göre yaş da bunu etkiliyor.
—Evet. Ve sen gerçekten süpersin.
Vika, harika bir seksin ardından Dima'yı tatlı bir şekilde öptü, ardından tekrar yüzdüler ve işlerine devam ettiler.
Genç üvey anne ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version