Ama sonunda onların bu eziyeti sona erdi ve biz de keyifle ve memnun bir şekilde üniversiteden ayrıldık ve bu konuyu kutlamak için pizzacıya gittik. Pizzacıda harika müzik ve harika pizzanın yanı sıra, bir şekilde fark edilmeden ve çok güçlü bir şekilde kafanıza çarpan harika bira vardı. Kızlarla çok güzel vakit geçirdik, hayattan, kıyafetten, kozmetikten konuştuk, genç öğretmenlerden, üniversiteden tanıdığımız erkeklerden, sonra sadece tanıdığımız erkeklerden bahsettik ve bu sohbetler giderek bizi heyecanlandırmaya başladı.
Birdenbire bir grup adam yanımıza yaklaştı, daha doğrusu üç kişiydiler. Bizimle oturmak için izin istediler. Konuşmalarımızı başka kimsenin duymasını istemiyorduk ama yanımıza oturmalarına izin vermek zorundaydık çünkü... Kafedeki tüm masalar doluydu ve bizim masamızda en az beş kişi için daha yer vardı.
Adamlar buraya sadece bira ve pizzanın tadını çıkarmak için gelmiş gibi davranmadılar ve hemen bizi tanımaya karar verdiler. Biz umursamadık. Bu arada sana henüz bizden bahsetmedim.
Kız arkadaşlarımın isimleri Sveta ve Yulia, harika kızlar ama kişisel hayatlarında pek şanslı değiller. Svetka girişken, güzel ve büyüleyici mavi gözlere sahip (her erkeği çılgına çevirebilir). VE BU ADAMLARIN BAŞKA NEYE İHTİYACI VAR!!! Yulka da oldukça yakışıklı, biraz tombul ama bu onu şımartmıyor, tam tersine figürüne biraz çekicilik katıyor. Ben (aşırı alçakgönüllülük olmadan) harika bir figürüm, çarpıcı 2 boyutlu göğüslerim, güzel gözlerim ve mükemmel bir sosyallik duygum olduğunu söyleyeceğim, bu da bana herhangi bir şirketin merkezinde olmamı sağlıyor. Aslında kocam hakkında konuşmak istemiyorum çünkü... bu hikayedeki konuşma sessiz olmayacak.
Yani, adamlar çok sosyal çıktılar ve bir şekilde onların yanında kendimizi hemen rahat hissettik. Biramız bitince yenisini aldılar, biz de tanışmaya devam ettik. Oleg'in tüm şirketin elebaşı olduğu ortaya çıktı. Uzun kollu bir tişörtten bile açıkça görülebilen mükemmel kasları, harika bir mizah anlayışı ve her kızı (benim gibi evli ve kocasına aşık olsa bile) çılgına çevirebilecek büyüleyici bir gülümsemesi vardı. Şans eseri şu anda yanımda değildi). Birbirimizi tanıdıktan birkaç dakika sonra onu gerçekten istediğimi fark ettim, kendimi onun güzel yüzünden ayıramadım. Doğal olarak, adamlar iletişimin başka bir yerde (ve "başka yer" derken Igor'un dairesini kastettiler), bu arada pizzacıya on dakikalık yürüme mesafesinde olduğunu önerdiğinde, iki elimle de destekledim. . Kızlar da aldırmadı, biz de gürültü ve kahkahalarla oraya gittik, yol boyunca mağazadan iki şişe şarap, bir şişe şampanya (hadi yürüyüşe çıkalım) ve bir kutu çikolata aldık. Daireye girer girmez Igor hafif müziği açtı ve kendisi mutfağa giderken evin sahibi olarak bizi kanepeye oturmaya davet etti. Kostya ve Oleg de onu takip ettiler ve kısa süre sonra oradan şampanya ve şarap kadehleriyle geri döndüler. Sonra Igor içeri girdi ve dilimlenmiş portakal ve muz tabaklarının yanı sıra üzüm, elma ve mandalina dolu bir tabak koydu. İlginç bir şekilde başlayan güne devam etmek için her şey hazırdı; geriye sadece şekerleri açmak ve şampanyayı bardaklara dökmek kalıyordu. Oleg şişeyi karakteristik bir alkışla açtı, içindekileri bardaklara döktü ve ayağa kalkarak tanıdığına içmeyi teklif etti. Kendisi de bizimle tanıştığına çok memnun olduğunu söyledi. Kısa bir kadeh kaldırma sırasında durmadan bana baktı, dayanamadım ve bakışlarımı başka tarafa çevirdim. Görünüşe göre tüm sözleri sadece bana aitti ve bir nedenden dolayı bu düşünceler başımı döndürüyordu. İçtik, konuştuk, biraz daha içtik. Herkes güzel vakit geçirdi ve eğlendi. Artık iyi tanımadığım adamlarla yabancı bir apartman dairesinde olmanın ilk rahatsızlığını hissetmiyordum.
Birkaç kadeh kaldırdıktan sonra herkes mutfağa sigara içmeye karar verdi, ama ben hiç sigara içmemiştim ve içmeye de niyetim yoktu, bu yüzden odada kaldım ve Oleg bana eşlik etmek için benimle kaldı. Yavaş müzik çalmaya başladı ve Oleg beni dansa davet etti. Dans ederken eli sırtımdan aşağı inmeye başladı ve kıçıma ulaştı. Karşı elim göğsüme doğru yükselmeye başladı ve oraya vardığında gözlerimiz buluştu ve dudaklarımız uzun bir öpücükle birleşti. Harikaydı. Ancak eğlencemiz mutfaktan dönen arkadaşlarımızın sesleriyle bozuldu. Artık herkes geldiğine göre Oleg beni sigara içmeye davet etti. Kabul ettim ama teklifin aksine beni bambaşka bir yere, daha doğrusu yatak odasına götürdü. Oraya gidip yatağa oturduk, hemen yüzüme öpücükler serpmeye başladı, ben de aynı şekilde karşılık verdim. Bir tür hayvani tutkuya kapılmıştım, artık kendimi kontrol edemiyordum ve pantolonunun düğmelerini açıp penisini çıkardığında ikna olmama gerek kalmadı ve itaatkar bir şekilde başımı eğdim ve dudaklarımı heyecanlı kırmızının etrafına sardım. KAFA. Oleg tüm vücuduyla geriye yaslandı ve sessizce inledi. İlk başta sadece dilimle çalıştım, ama sonra kendimi heyecanlı penise giderek daha fazla kazımaya başladım, Oleg açıkça hoşuna gitti. Bir süre sonra başımı sert aletinden çekip beni yatağa sırtüstü yatırdı. Hızlı ve ustaca hareketlerle kot pantolonumu çıkardı, ardından tişörtümü yukarı çekti ve üzerimde sadece iç çamaşırlarım kaldı. Külotum da aynı hızla benden kaçtı. Oleg'in kafası bacaklarımın arasına düştü ve dili çekingen bir şekilde amımı okşamaya başladı. Daha önce kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim, kıvrandım ve zevkle inledim. Bu oldukça uzun bir süre devam etti ama ben daha fazlasını istedim. Oleg'den bana girmesini istedim ve o da memnuniyetle kabul etti. Keskin bir hareketle içime girdi ve penisini içimde hareket ettirmeye başladı. Yavaş yavaş hareketlerini hızlandırdı ve bu benim kendimi daha da keyifli hissetmemi sağladı. Daha sonra pozisyonu değiştirmek istedi ve beni köpek stiline soktu. Bir eliyle göğüslerimi okşamaya başladı, ben de parmağımla klitorisimi okşamaya başladım. Kendimizi çok iyi hissettik, çığlıklarım muhtemelen tüm apartmandan duyuluyordu. Her şeyi unuttum: yan odadaki kız arkadaşlarımı, işteki kocamı, dünyadaki her şeyi. Aniden kapı açıldı ve Igor odaya girdi. İlk başta çok korktum, çünkü bir adamın beni siktiği ve diğerinin tüm bunları izlediği böyle bir durumda hiç bulunmamıştım, ancak Igor yatağa oturup eliyle karnımı okşamaya başladığında ve sonra diliyle çok hoş oldu. Olezhka gittikçe daha hızlı çalıştı ve Igor soyunmaya başladı. Kot pantolonunu ve ardından külotunu çıkardı. Son derece gergin olan üyesi kelimenin tam anlamıyla şortundan fırladı ve inlemelerden açık bir şekilde ağzıma yaklaştı. Çok fazla ikna edilmeye ihtiyacım yoktu, daha doğrusu ikna edilmeye hiç ihtiyacım yoktu. Gergin damarlarla kaplı kalın organı mutlulukla ağzıma aldım ve açgözlülükle kendime emmeye başladım. Kocamla hiç böyle bir şey yaşamadığımı itiraf ediyorum ama burada kendim gibi değildim. Her şey harikaydı!!! Tanımadığım bir adam beni amımdan, diğeri ağzımdan sikti. Unutulmaz bir deneyimdi. Ama her güzel şeyin bir sonu vardır. Oleg çığlıklar ve inlemelerle içime girdi ve penisini hâlâ ağzımda hareket ettiren Igor da geldi. Neredeyse boğuluyordum, o kadar çok spermi vardı ki birkaç kızı besleyebilirdi, muhtemelen uzun süredir seks yapmamıştı ve şimdi bana çok eğleniyordu. Bütün bunlardan sonra biraz garip bir durum oluştu. Bu benim başıma ilk kez geliyordu ve görünüşe göre erkekler de aynısını yapmıştı. Oleg sordu:
— Lenochka, belki aynı şeyi tekrarlayabiliriz, sadece Igor ve ben yer değiştireceğiz?
Ben sadece bunun içindim, özellikle de amım tatminsiz kaldığı ve yeni heyecanlar talep ettiği için. Adamlar yer değiştirdi ve ağzım artık Oleg'in sikinin insafına kalmıştı ve temiz ve traşlı amım Igor'a teslim edilmişti.
Igor önce ağzını kasıklarıma bastırdı ama görünüşe göre Oleg'in sperm damlacıklarını hissederek geri çekildi ve bir dakika önce ağzımda hissettiğim penisini kullanmaya karar verdi. Bana girdiğinde biraz acı hissettim ama bunu sakladım ama çok geçmeden tamamen farklı hisler başladı. Penisi her yerimi, vajinamın her hücresini doldurdu. Başlangıçta hareketler temkinli ve yavaştı ama sonra hızlanmaya başladı. Ne kadar güzel olduğunu kelimelerle anlatamam: Igor'un siki amımda ve Oleg'in siki ağzımda. Harikaydı!!! Zaman kavramını kaybettim. Çok geçmeden orgazm geldi. Önce bir, sonra bir saniye, bir üçüncü... Genel olarak kaç tane olduğunu bilmiyorum. Ağzım Igor'un spermiyle, amım ise Oleg'in spermiyle doluydu. Çocuklar beni hep birlikte bıraktılar ve ben her şeyin bittiğine dair ya mutluluk ya da hayal kırıklığı sesi çıkardım.
Ancak şimdi, her şey bittiğinde, sanki yukarıdan, sanki utanmadan aldattığım kocamın gözlerinden bakıyormuşum gibi kendime baktım. Kafamdan bir kıvılcım geçti. Bu kıvılcım tüm beynimi deldi ve topuklarımdan saç uçlarıma kadar tüm bedenimi ele geçiren bir utanç duygusuyla baş başa kaldım. Kocasını seven evli bir kadın olarak bunu nasıl yapabilirim???
Bu soru hâlâ kafamda çınlıyor.
Kocam hiçbir şey tahmin etmedi. Akşam yemeğinden sonra eve gelip onunla seks yaptığımda kafamda çok tuhaf resimler belirdi ama bu başka bir hikaye...
Bu benim ilk hikayem. Yeni başlayan yazarı beğenilerinizle destekleyin
Mobile version