Ağustos ayında Kemerovo'ya gelip yeni bir teknik okula girdikten sonra komşularımı daha iyi tanımaya karar verdim ve çeşitli yaşlı insanlar ve ailelerin yanı sıra orada 25 yaşlarında bir adam da olduğu için çok şanslıydım. yaşındaydı, yakışıklıydı, gözleri mükemmeldi ve arkadaş olacağımızı hemen anladım, üstelik bana şehvetli bir bakışla baktı. Bir hafta süren yakın iletişimden sonra akşam yanıma geldi, laptop konusunda yardım etmesini istedim ve teşekkür ettim, penisini ağzıma almaya karar verdim, umursamadı ve çok beğendi. penisi göğüslerimin arasındaydı, bu 5-7 dakika sürdü ve bol bol ağzıma geldi. Ertesi gün onu amımın içine soktu. Memnun oldum ve neredeyse her gün onunla buluşmaya başladık çünkü ben onun penisini seviyordum, o da benim ağzımı ve amımı beğeniyordu.
Öğretim yılı yaklaşıyordu ve Ağustos ayının sonunda belgeleri imzalamak için teknik okula gitmek zorunda kaldım, geldiğimde tüm sınıf arkadaşlarımı ve okul sırasında neredeyse tüm zaman boyunca konuştuğum muhtarı gördüm. ders görüyorduk, bana çok tatlı ve şefkatli davrandı, e-posta alışverişinde bulunduk ve ben eve gittim. Akşam muhtarla yazıştık, bana asistanı olan arkadaşından bahsetti. Derslerim normal bir hızda devam ediyordu, molalarda muhtar ve asistanıyla güzel sohbetler ediyordum, yeni duygular istiyordum. Muhtarın bir çifte geç kalmasını önerdim, zil çaldıktan sonra elinden tutup tuvalete götürdüm, kendimi kabine kilitledim, sikini gerçekten ağzıma almak istediğimi söyledim, umursamadı. ve onun boyutundan çok memnundum, boşalması için penisini yaklaşık 10 dakika okşamak zorunda kaldım ve sperminin hacminden memnun kaldım. Memnun kaldık, sakince bir çift olarak dışarı çıktık ve arkadaşının yanına oturdu ve bir şeyler fısıldamaya başladı, ne hakkında fısıldadıklarını çok iyi anladım.
Bir hafta daha geçti, ben neredeyse her gün muhtarın sikiyle eğlendim, o da benim ağzımla eğlendi. Gün ortasında muhtarın asistanı (muhtarın bir arkadaşı) yanıma geldi ve derse neden geç kaldığımızı çok iyi bildiğini söyledi ve onunla da eğlenmemizi önerdi. Hiç aldırış etmedim, çok iyi bir insan olduğundan ve derslerime yardım ettiğinden onu hemen yanıma aldım, kararlılığıma çok şaşırdı. Kendini kabine kilitledikten sonra göğüslerimi okşamaya başladı ve beni düzgün bir şekilde dizlerimin üzerine indirdi, gerçekten hoşuma gitti ve penisini çıkardığımda külotum tamamen ıslaktı, dolgun ama çok uzun olmayan bir cihaz beni memnun etti yaklaşık on dakika boyunca ağzımda durdu ve boynumda bitirdikten sonra beni dizlerinden kaldırdı ve parmaklarını amımın içine soktu böylece boşalmam mümkün oldu, bu onun fazla zamanını almadı ve kelimenin tam anlamıyla bitkin düşmüştüm, şanslıydım ki bunlar son çiftti, 2 veya 3 tanesine bundan sonra dayanamazdım.
Neredeyse Eylül ayının sonlarında muhtarla tatlı bir şekilde sohbet ederken, bana eve kadar eşlik etmesini istedim, sanırım o anda onu hangi amaçla aradığımı zaten tahmin etmişti. Evime geldiğimizde çay içtik, derslerimizi tartıştık, ben de onun önünde yeni dantelli iç çamaşırımla gösteriş yapmaya karar verdim, çok beğendi ve ben de beşikte poz verip ona kıyafetlerimi gösterdim. kedi, nefesi kesildi, kıçını kıpırdattı, penisini amıma sokması için onu aradım, ona verdiğim prezervatifi taktı, harika penisinin tüm uzunluğu boyunca düzgün ve nazikçe deliğime girdi, o anda ben kendimi çok ama çok iyi hissettim, yavaş yavaş hızlanmaya başladı ve 15 dakika sonra bitirmeye hazır olduğunu hissettim, önünde dizlerimin üstüne oturdum ve bol miktarda yüzüme geldi, tüm spermleri suyla topladım dilimi ve parmaklarımı yuttum. Benden memnun kaldı ve gelecekte her isteğimi memnuniyetle yerine getireceğini söyledi, bunu çok iyi hatırladım.
Eylül ayının sonu geldi ve teknik okulun muhtarı üç gündür yoktu, buna biraz üzüldüm ama arkadaşı beni başarılı bir şekilde memnun etti, kapalı tuvalette derslerde onunla eğlendim ve Onun dolgun penisini gerçekten amcıkta hissetmek istedim. Okul bitiminde bu isteğimi kendisine anlattım ve onu evime götürdüm. Ön kapıyı açtım, ayakkabılarımı çıkarmak için eğildim ve o çoktan parmaklarını ıslak amıma sokmuştu, sonra elini tuttum ve onu odama götürdüm, birbirimizi soydum, penisini okşamaya başladım. dilim, tamamen ayağa kalktığında amımla onun üzerine oturdum ve kendimi itmeye başladım, amımdaki yeni dolgun sikin çok hoş olduğunu hissettim, kedi genişlediğinde harika, sonra üstte olmak istedi ve sikini kendi hızıyla içime soktu ve boşalmaya hazır olduğunda sikini çıkardı ve göğsümü sular altında bıraktı ve iyi bir kız gibi her şeyi topladım ve tadın tadını çıkardım. Daha sonra çay içmeye gittik ve bir saat sonra aynı şeyi tekrarladık.
Ekim ortasında ilginç bir olay yaşandı. Komşumla, muhtarla, asistanıyla ayrı ayrı eğlenmeye devam ettim. Sikleriyle amıma nüfuz ettiler, ağzımı doldurdular ve ben de her zamanki seksi çeşitlendirip onları kıçına sokmaya başlamak istedim. Tüm hazırlıklarımı yaptıktan sonra komşumun yanına geldim, onun önünde soyundum, dilimle penisini okşamaya başladım ve tam amcığıma sokmak üzereyken ona bunu istediğimi söyledim. eşek ve ben onun anal bekaretimi almasını istedim, memnun oldu, sanki bunun er ya da geç olacağını biliyormuşum gibi, penisini sorunsuz bir şekilde kıçıma sokmaya başladı ve bende neredeyse hiç acı olmadı, çok genişletti yani penisinin tüm hareketlerini hissettim ve 15 dakika sonra dayanamayıp kıçıma geldi. Gerçekten hoşuma gitti ve bir hafta boyunca deliğimi geliştirmek için yanına gittim ve genişleyen anal deliğimi görmesinler diye teknik okuldaki çocukların ağzına verdim. Bu onlar için bir sürpriz olacak.
Ekim ayının sonlarına doğru, kıçım içimdeki sikle sakinleşti ve en sevdiğim iki sınıf arkadaşımı memnun etmeye karar verdim. Muhtarı evine çağırdıktan sonra ağzına alacağımı düşündü hepsi bu ama ona kıçımı gösterdikten sonra gülümsedi ve izin istedi, ben de elbette mümkün olduğunu söyledim çünkü bu kıç seks için özel olarak hazırlandı. Onun için bunlar harika yeni hislerdi, benim için de, çünkü kıçında başka bir penis hissetmek her zaman ilginçtir ve bunlar yeni duygulardır. Yaklaşık 10 dakika boyunca kıçımı sikinin üzerine bastırdı ve sonrasında kendini tutamayıp büyük miktarlarda içeri girdi. Bundan sonra ona, eğer isterse artık benim kıçımı kullanabileceğini ve ona iki kez bağırmaya gerek olmadığını söyledim.
Muhtar ve kıçından bir komşuyla seks yaptıktan birkaç gün sonra, kendimi muhtarın arkadaşının tombul sikine vermeye karar verdim, onu eve getirdim, ona güzel bir oral seks yaptım ve sikinin üzerine oturmaya karar verdim kıçım, buna şaşırdı ve utandı, aynı anda "Kafam mı karıştı?" Hayır dedim ve penisi yavaşça kıçıma girmeye başladı ve her dakika daha da genişletti. Penisini içimde hissetmek, bundan çok çok keyif aldım, üzerine binmek bir zevkti, beni dört ayak üzerine koydu, hızlı bir şekilde içime sokmaya devam etti ve biraz kıçıma geldi ve dışarı sıçradı diğer her şey arka tarafta. Daha sonra yıkanmak için duşa gittik ve kısa bir aradan sonra her şeyi tekrarladık.
Kasım ayının başında bunu uzun süre düşündüm ve her şeyin nasıl uygulanabileceğini düşündüm ama sonunda her şey çok harika oldu. Dersler bittikten sonra muhtarı ve arkadaşını evime çağırdım, geldik, biraz oturduk ve ikisiyle gerçekten denemek istediğimi söyledim. Bundan sonra sessizlik oldu ama yarım dakika sonra kotlarını çıkarmaya başladılar ve ben sevinçle dizlerimin üzerine oturup dilimle organlarını okşamaya başladım. Onlar zaten hazır olduğunda, muhtar kıçıma doğru hareket etti ve penisini içeri soktu ve muhtar yardımcısı dolgun penisini amıma soktu, içimde 2 üye hissetti, yedinci cennetteydim, yeterince sikim yoktu ağzım, diye düşündüm. Yaklaşık 20 dakika kadar sikleri deliklere soktum, pozisyon değiştirip delik değiştirdiler, boşalmaya hazırdılar, ikisi de yüzüme ağzıma geldi, tüm yüzüm spermle kaplandı, tadı ağzıma karıştı ve çok beğendim çok.
Kasım ayının ortasıydı ve ben kendimi komşumun tüm deliklerine vermeye devam ettim ve aynı zamanda kendimi teknik okuldaki çocuklara adadım, üç penisi de aynı anda içimde hissetmek istedim, ayrıca , sitedeki kızlar her delikte bir sik hissetmenin çok hoş olduğunu söyledi. Komşum ve çocuklarla konuştum, onlar da kabul etti. Pazar sabahı hepsi bir araya geldiler ve onlarla çıplak karşılaştım. Bu kadar sıcak bir karşılama gerçekten hoşlarına gitti. Odama girdik, dizlerimin üzerine oturdum ve etrafımı sardılar, kot pantolonlarını çıkardım ve harika sikleri yüzüme uzandı, birini ağzıma aldım, diğer ikisini de ellerimle okşadım. Bunları iyice hazırladıktan sonra kıçımı kaldırdım ve komşu hemen içeri girdi, muhtar penisini amın içine soktu, arkadaşının dolgun penisi ağzında kaldı. Yaklaşık 30 dakika boyunca benimle eğlendiler, delik değiştirip pozisyon değiştirdiler, birkaç kez boşalmayı başardım ve çoktan ağzıma sperm dökmeye başlamışlardı, çok fazla vardı ama başardım ve hepsini kesinlikle yuttum.
MMF formatındaki ilk seksin üzerinden bir ay geçti ve biz birbirimizin tadını çıkarıyoruz, eğer komşu meşgul değilse hep birlikte, eğer erkekler meşgulse ben de komşuya giderim. Seks hayatım iyi ve harika, düzenli olarak kıçıma ve ağzıma sperm alıyorum. Bunun için onlara teşekkür ederiz!
Şehvetli öğrenci ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version