Krasnodar'dan şehvetli teyzeseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Krasnodar'dan şehvetli teyze

Post by Anonymous »

Lena

Benim adım Lena. Krasnodar bölgesindeki küçük bir kasabada denize yakın yaşıyorum. 36 yaşındayım ve çok güzel, atletik bir vücuda sahip, tamamen şehvetli, bekar bir kadınım. Ritmik jimnastik yapıyordum. Göğsüm küçük ama bacaklarım uzun ve düzenli olarak gittiğim spor salonu sayesinde kalçam orta derecede sıkı. Anal seksi seviyorum ve hatta özel olarak bir beden daha küçük aldığım ve neredeyse sırt deliğimi kapatmayan mikro bikinimle sahilde erkeklerle dalga geçmeyi seviyorum. Bunun o kadar açıklayıcı olduğunu söylemeliyim ki, etrafta başka kadınlar varken kendimi daima bir pareoyla örtüyorum ya da hafif ipek bir etek giyiyorum. Ancak bölgede başka kadın olmadığını görünce kendimi serbest bırakıyorum ve bazen kasıtlı olarak o kadar açıklayıcı pozlar alıyorum ki yakındaki erkeklerin nefes alması kesiliyor. Kasabamız küçük, bu yüzden nadir partnerlerim var, çoğunlukla ziyaretçilerim var ve kıçımı uyarmak için kullandığım bir yapay penis kullanmak zorunda kalıyorum. Ve benim için mükemmel bir şekilde tasarlandığını söylemeliyim. Onu kolayca manipüle edebilirim, sıkıştırabilir ve sanki davet ediyormuş gibi açılacak şekilde dışarı çıkarabilirim. Ayrıca bu tekniği sahilde de aktif olarak kullanıyorum, erkeklerin şişmiş, çıkıntılı organlarını gizlemek için nasıl yüzüstü döndüklerini izliyorum. Tek başınıza bu kadar provokatif ve provokatif davranmak korkutucu olabilir. Bazı uygunsuz insanlar sizi rahatsız edebilir, bu yüzden arkadaşım Olga ve ben bu tür maceralara daha sık çıkıyoruz. Olga'nın geniş kalçaları var ve mayonun alt kısmı da büyük, her şeyi düzgün bir şekilde kapatıyor. Ama 4 beden göğüsleri var. Ve üstsüz güneşlenmeyi seviyor. Benim altım ve onun üstü - bu kombinasyon hiçbir erkeği kayıtsız bırakmaz. Nerede yatarsak yatalım, yalnız adamların hemen etrafımızda toplanıp yakınlardaymış gibi davranmalarını izlemek komik :) Bazıları tam orada, kumsalda, kimsenin orada ne yaptıklarını anlamadığından tam bir güvenle mastürbasyon yapıyor havluların altında. Olga ve ben bundan hoşlanıyoruz ve birlikte oynuyoruz. Bu anlarda, her zaman kremin bir kısmını göğüslerine sürmeye başlar, sürtünerek meme uçlarının şişmesini ve yaklaşık bir buçuk santimetre dışarı çıkmasını sağlar. Doğal olarak kıçımı bulaştırıyorum, güya ince şeridi kazara arkadan yana doğru hareket ettirerek zaten herkese açık olan deliğimi tamamen açığa çıkarıyorum.

Ablam birkaç yıl önce kocası ve oğluyla birlikte Moskova'ya taşındı ve o zamandan beri birbirimizi görmedik. O zaman bile Kostya'nın bana baktığını fark ettim ama o hala benim için olgunlaşmamıştı ve onu ciddiye almadım. Instagram'da "arkadaşız" ve adamın nasıl olgunlaştığını görüyorum. Ayrıca spor salonuna gidiyor ve kaslarını geliştirip geniş omuzlu hale geliyor. Yetişkin olan Kostya, ebeveynlerinin maddi yardımını reddetti ve hayatında ilk işi aldıktan sonra çok fazla tasarruf etmesi gerektiğini fark etti. Benimle "Krasnodar tatil köylerinde" birkaç hafta geçirme fikri bu şekilde ortaya çıktı. Barınma için ödeme yapmaya gerek yoktur, yemek de dahildir. Neden bir seçenek olmasın? Tabii ki umursamadım. Üstelik utanmaz kafamda her türlü fantezi hemen belirmeye başladı ve bunun anlamsız olduğunu anlayana kadar başlangıçta kendimden uzaklaştırmaya çalıştım. Ben de "aldatıcı bir plan" hazırladım.

Kostya

Annemin küçük kız kardeşi Lena'yı görmeye gittiğimde ciddi anlamda endişelendiğimi söylemeliyim. Gerçi bu toplantıyı sabırsızlıkla bekliyordum. Özellikle geceleri Instagram'daki mayolu fotoğraflarına mastürbasyon yapmak. Ondan her zaman hoşlandım ama şimdi heyecanlandığımda neredeyse her zaman sadece onu düşünüyorum. İlk kez sarsıldığım zamanı hatırlıyorum. Evde yalnızdık ve kısa, yarı açık bir elbiseyle ortalıkta dolaşıyor, muhteşem kıçını gözlerimin önünde olacak şekilde periyodik olarak eğiliyordu. Hayır, tabii ki külot giyiyordu, tabi ki öyle diyebilirsiniz ama üzerime öyle bir şey geldi ki tuvalete koştum, dışarı çıkan penisimi çıkardım ve elimle birkaç hareketle gelip onu almaya geldim. ilk defa. Beni bunu yaparken nasıl yakalayacağına dair çok ve daha sonra sık sık hayal kurdum. Tabii ki, nasıl yardım teklif edeceğini ve beni sonuna kadar kandıracağını hayal ettim, ama Allah korusun, annesine söyleyeceği korkusu, tüm bu fantezilerin sadece fantezi olarak kalmasına neden oldu.

Trenden inip platforma çıktığımda Lena'nın benimle buluşacağını gördüm! Kendini boynuma attı ve bana sıkıca sarılmaya ve bana yakın durmaya başladı, nasıl büyüdüğümü, beni ne kadar özlediğini falan söyledi. Beline sarıldım ve açıkçası tamamen unuttuğum kokusunu içime çektim. Ereksiyonun başladığını hissetmem uzun sürmedi. Sanırım o bunu anladı. Sarılmayı bıraktı ve gülümseyerek gözlerimin içine bakarak "Peki, gidelim mi?" dedi. Harika vakit geçireceğimize eminim!

Ev biz ayrıldığımızda olduğu gibi kaldı. Mütevazı odam değişmeden kaldı. Bir çalışma masası, üstündeki duvarda küçük bir televizyon ve karşısında bir yatak.

Lezzetli bir akşam yemeği yedik ve şarap içtik. Uzun süre sohbet ettik. Ve her zaman onun ne kadar seksi olduğunu düşündüm! Sonra Lena yarın havanın güzel olacağını ve sahile gideceğimizi söyledi. Ama ondan önce benden küçük bir isteği var...

Lena

Yapmam gerekiyor, sadece ona kıçımı göstermem gerekiyor. Sinsi planımı en küçük ayrıntısına kadar düşündüm. Dinle dedim, buradan yeni bir mayo aldım. Ama bana öyle geliyor ki arkadan gelen her şeyi kapsamıyor. Görebilirsin? Aksi takdirde, bunu kendim göremiyorum, ancak çok açık sözlü olması bir şekilde sakıncalı olacaktır. Şimdi onu giyip kendimi göstereceğim.

Kostya

Lena'nın artık bana çok baştan çıkarıcı olabilecek bir mayoyla görüneceği düşüncesi bile kalbim küt küt atmaya başladı. Lena'nın süper ince bir bikiniyle içeri girmesi için beş dakika bile beklememize gerek yoktu. Popomun arkasında sadece bir şerit değil, bir çeşit iplik vardı. Bakın, eğer bu şekilde oturursam orada gereksiz bir şey göremiyorum, öyle mi dedi.

Hiçbir şey göremiyorum, diye düşündüm! Evet, anüsünün tamamı avucunuzun içindeymiş gibi görünüyor. Delik elbette mükemmeldi! Ters bir kalp şeklindedir ve çevresindeki cildin geri kalanından daha koyudur. Ve merkezde belirgin bir halka var. Bu görüntü beni anında sertleştirdi. Hayır, sorun değil, dedim. Kendi kendime düşünüyorum, ne kadar normal? Eğer yanımda bu şekilde güneşlenirse ereksiyonumu mayoyla gizleyemem. Lena devam etti: "Normal değil mi?" Yoksa bunu bana geride kalmam için mi söylüyorsun? Telefonuna fotoğrafımı çek ki görebileyim. Telefonu alıp kalçasına doğrulttum. Mütevazı bir pozla oturuyordu ve fotoğraf neredeyse oldukça masum çıktı. Lena ona bakarak şöyle dedi: "Evet, sorun yok, makul görünüyor." Biraz farklı bir şekilde tekrar yapalım. Telefonu bir kez daha kalçasına doğrulturken Lena aniden eğildi, beline doğru eğildi ve kelimenin tam anlamıyla kıçını burnumun önüne doğru uzattı! Kare kare çektim ve hatta video modunu açtım, çünkü sonra Lenin'in kıçı daralmaya ve sonra ayrılmaya başladı ve hepsini videoya çektim. Nasıl boşalmadığımı bilmiyorum ama yedinci cennetteydim. Bana ne olduğunu göster, dedi. Ona videoyu göstermedim, sadece fotoğrafları gösterdim. Ah! - Lena dedi ki, neden sessizsin? Evet, saklayacak hiçbir şeyim yok! Ne ayıp! Halkın arasına da çıkamazsınız! Eh, başka bir şey bulmam gerekecek. Tamam, muhtemelen yol yorgunuyum. Hadi uyuyalım. Lena beni yanağımdan öpmek için eğilirken aynı zamanda elini uyluğuma koydu ve küçük parmağı kot pantolonumdaki kocaman tümseğe dokundu ki bunu fark etmeden edemedi. Görüntünün keyfini tam anlamıyla çıkarabilmem ve sonunda patlamaya hazır taşaklarımı boşaltabilmem için bir an önce gitmesini istedim. Kapı çarpıldığı anda fotoğrafları ve en önemlisi videoyu bilgisayara indirdim ve videodan çok hızlı bir şekilde GIF oluşturdum. Tanrım, cennetteyim, diye düşündüm. Bütün bunları televizyon ekranına yansıttıktan sonra yatağa uzandım, penisimi çıkardım ve televizyon ekranında Lenin'in açık ve dar, açık ve dar kıçını izleyerek kendimi tatmin etmeye başladım. Bu mutluluğu uzatmak için her zaman durdum. Mastürbasyon sırasında büyüleyici teyzem tarafından nasıl yakalandığımı hayal ettiğimi bir kez daha hatırladım.

Lena

Her şey planlandığı gibi gidiyor. Yeğenimin tatlı deliğimi yakından incelemesi ve onun da ona "göz kırpması" beni çok etkiledi. Eminim şimdi fotoğrafa bakarken sikini oynuyordur! Bu arada, onu saat kaçta uyandıracağını sormalısın! Sessizce kapısına doğru yürüdüm ve kapıyı çalmadan açtım. Kostya, kıçımın oyun oynadığı televizyon ekranının önünde sırtüstü yatıyordu. Zaten gerginlikten morarmış olan penisini iki eliyle tuttu ve dönüp beni gördüğü anda, akıntı üstüne akıntı kusmaya başladı. Bana öyle geliyordu ki bu sonsuza kadar sürecekti! Ben sessizce durup izledim ve o kendini kapatmaya bile çalışmadı.

Vay canına! Çok ilginç! - Kasılmaları azaldığında yumuşak bir sesle dedim ama henüz tamamen değil. Sperm parmaklarından aşağı aktı ve sessizce yattı ve gözünü kırpmadan bana baktı. Seni bu kadar tahrik eden kıçım mı? Cevap olarak birkaç kez başını sallamakla yetindi.

Belki tekrar izlemek istersiniz? Sadece daha yakın ve mayosuz mu? Kostya yine sessizce başını salladı. Teorik olarak penisinin şimdiye kadar gevşemiş olması gerekirdi ama görünüşe göre düzenli bir kız arkadaşı olmayan 18 yaşındaki bir adam için her şey tam kapasite çalışıyor. Belden aşağısı soyundum, battaniyeyi masanın üzerine koydum ve sırtım Kostya'ya dönük dizlerimle üzerine tırmandım. Sandalyeye oturun! - dedim emredici bir ses tonuyla. Sessizce itaat etti. Eğildim ve kıçımı dışarı çıkardım. Kostya dikkatlice yüzünü öne doğru uzattı ve çok şefkatle deliğimi öptü. Ona doğru bir hareket yaptım ve şimdi dili her geçen dakika daha da genişleyen kıçımı yalamaya başlamıştı. Bir çeşit seğirme hissettim ve mastürbasyon yaptığını fark ettim. Elimle sessizce saçını tuttum ve onu kendimden uzaklaştırdım. Kostya'nın tamamen perişan bir görünümü vardı. Gözlerinde şehvetten başka bir şey yoktu. Masadan kalktım ve ona sırtımı dönerek kıçımı yumuşak bir şekilde penisinin üzerine indirdim. Onun çabaları sayesinde deliğim mükemmel bir şekilde kayganlaştı ve penisi hala asla silmediği spermle kaplıydı ve hatta yeni kayganlaştırıcı salgılıyordu, bu nedenle penetrasyon pürüzsüz ve kolaydı. Elleriyle belimi ve kalçalarımı tuttu ve ben de onun kazığını içimde hissederek yavaşça kıçımı zevkle farklı yönlere çevirdim. Kısa süre önce bitirmemiş olsaydı, pek uzun süre dayanamazdı, ama burada şanslıydım ve uzun süre birbirimizden keyif aldık. İlk önce boşalmaya başladım. Benim anal orgazmım en güçlüsüdür. Bacaklar sanki kasılma varmış gibi sallanmaya başlar ve anüs çok güçlü bir şekilde kasılarak kontrast oluşturur. Bırakmaya zaman bulamadan Kostya'nın nabzını hissettim. Bu pozisyonda rahatladık ve bir süre orada kaldık.

Sonra ayağa kalktım ve "Peki yeğenim?" diye sordum. Hoşuna gitti mi? Kostya dizlerinin üstüne çöktü, belime sarıldı, karnımı öpmeye başladı ve bunun hayatındaki en güzel şey olduğunu söyledi. Buna isteyerek inanıyorum! - Söyledim. Şimdi yatağa git ve güç kazan. Yarın sahile. Yalnız uyumayı seviyorum, o yüzden sen buradasın, ben de evdeyim. İyi geceler! Dışarı çıkıp kapıyı arkamdan kapattım. Başım yastığa dokundu ve düşündüm ki; bu sadece ilk gün! Başka ne bulabilirdim? Uykuya dalarken kafamda en çılgın fanteziler dönüyordu ve her şeyi gerçekleştirebileceğimi bildiğim için mutluydum!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Krasnodar'dan kızlardan biri var.
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    42 Views
    Last post by Anonymous
  • Şehvetli bir adamla ilişkiye girmeli misin?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    41 Views
    Last post by Anonymous
  • Şehvetli öğrenci
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    52 Views
    Last post by Anonymous
  • Şehvetli anüs
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies