Şehvetli anüsseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Şehvetli anüs

Post by Anonymous »

Eşimin ablası Yana her zaman ilgimi çekmiştir. Bunun için birçok nedeni vardır. Eşimin beni tatmin etmemesi ya da korkutucu olması değil. Hiç de değil: Lenka'm etkileyici bir göğüse ve yatakta pek çok açık arzuya sahip çok güzel, tombul bir kız. Yana ise tam tersine her zaman bir alçakgönüllülük, itidal ve ılımlılık modeli olmuştur. Henüz 25 yaşında evlendi ve sonra (!) bekaretini kaybetti. Kısacası bir iffet şaheseri. Aynı zamanda Yanka'nın çok iyi bir figürü var (Lenka'nın aksine dürüst olalım, beli sıkı) ve uzun bacakları var. Biraz üzücü olan tek şey göğüs büyüklüğünün zar zor ilk boyuta ulaşması, ama bu sorun değil ve çok sevimli olabilir.

Şimdi 31 yaşında, sevdiği bir kocası var ve altı yaşında, çok güzel bir kız olan Lisa adında bir kızı büyüyor.

Ben de 24 yaşındayım.

Bu yaz Yana ve Lizka'yı kulübemize götürdüm. Sevgili kayınvalidem ve kayınpederim güneye, bir sanatoryuma gittiler, o yüzden araba kullanabilen tek kişi bendim. Yankin'in kocası bilinmeyen nedenlerle direksiyona geçmekten korkuyor. Lenka gitmek istemedi - işle ilgili bazı sorunları vardı ve hiçbir şey yapacak vakti yoktu. Böylece üçümüz gittik. Onları alacak, hafta sonunu orada geçirecek ve Pazar akşamı şehre dönüp onları kulübede bırakacaktım.

Yolda geçirdiğim süre boyunca, mümkün olduğunca dikiz aynasında Yana'ya hayran kaldım. Güzel bir kadın, ne diyeyim. Vardığımızda, her zamanki gibi ateş yaktık, mangal yaptık ve çeşitli şaraplar içtik, sonra Lizka'yı yatağına yatırdık ve önemli meseleler hakkında sohbet etmek için terasta kaldık. Konuştuğumuz süre boyunca gizlice dizlerine bakıyordum. Geç saatlere kadar sohbet ettik. Ayrılmak üzereyken tamamen tesadüfen kapıdan aynı anda geçtik ve neredeyse çarpışıyorduk. Birkaç saniye boyunca donmuş halde kapı eşiğinde durduk, zorla birbirimize bastırıldık ve birbirimizin gözlerine baktık. Yana burada utançla gözlerini indirdi ve içeri, sözde mutfağa girdi.

Karonun yanında durdu ve bir şeyler düşündü. Sanki bir güç tarafından çekilmiş gibi sessizce ona arkadan yaklaştım ve kolumu beline doladım. İlişkide bir faulün yaklaştığını hissederek tüm vücudu gerildi. Buna rağmen dudaklarımla hafifçe boynuna dokundum. Ürperdi, uzun bir iç çekiş duydum, ardından tamamen rahatladı, bir paçavra gibi yumuşak ve esnek hale geldi.

Yine, bu sefer daha açık bir şekilde boynunu öptüm. Başını geriye attı. Ve açıkta kalan savunmasız boynu öpücüklerle kapladım. O titriyordu, bu titremeyi tüm vücudumda hissettim. Ellerim belinden ayrılarak yavaşça yukarı doğru sürünerek bir noktada göğsüne ulaştı. Doğal olarak sutyen takmıyordu (hava hâlâ sıcaktı) ve göğüs uçlarının sert etini avuçlarımın altında hissettim.

Birkaç saniye sonra ellerimi tişörtünün altına soktum ve baktım ki göğüsleri avuçlarımdaydı. Yana'nın boynunu mümkün olan tüm tutkuyla öpmeye devam ettim. Nefesi düzensiz ve düzensiz hale geldi ve titriyordu. Daha sonra parmaklarımla meme uçlarını tuttum, hafifçe sıktım ve büktüm.

Ah, bu ne mucize, doğum yapan, emziren bir kadının meme uçları. Bazı insanlar bu meme uçlarından hoşlanmaz; bazıları ise bu meme uçlarına "kapı zili" adını verir. Aptallar! Kadın meme uçlarının sertleşmiş etini, doğum yapan evli bir kadının meme uçlarını elinizin altında hissetmekten daha hoş ne olabilir?

Yana inledi. Oldukça sessizdi ama inlediğini duydum. Göğüslerine olan okşamalarım yoğunlaştı. Bacaklarının nasıl titrediğini ve hafifçe büküldüğünü hissettim. İki elini de masaya dayadı ve bacakları bir kez daha neredeyse dayanamayacak hale geldiğinde hafifçe öne doğru eğilerek lüks kıçını yavaşça bana doğru itti. Kaya gibi dik penisimin içine.

Yana arkasını döndü. Ne manzaraydı bu! Loş ay ışığında tişörtünü neredeyse çenesine kadar çekmiş, göğüslerinin uçları sikim kadar dışarı çıkmış ve gözlerindeki ışıltı tam anlamıyla çılgınca önümde duruyordu.

"Ne yapıyoruz?" diye sordu. Cevap vermedim. Dudaklarımız bir öpücükte buluştu. Uzun zamandır böyle öpülmemiştim. Ve dahası, bunu utangaç Yana'dan beklemiyordum: sonunda hayallerinin nesnesine erişen aşık bir kız öğrenciyi tutkulu bir öfkeyle öptü. Başımın döndüğünü hissettim, ona sarıldım ve onu sıkıca kendime çektim. Sağ elim Yanka'nın belinden kaydı ve kıçının üzerinde kaldı.

Yine gerildi ama bir saniye sonra tekrar rahatlayarak bana daha sıkı sarıldı. Dilim ağzının içinde gezindi, diliyle çarpıştı, dudaklarını keşfetti. Dili de zaman zaman ağzıma giriyordu. Birbirimizin dudaklarını emdik, dillerimizle birbirimizi okşadık. Ve bu sırada kıçını yoğurdum ve yavaş yavaş eteğini kaldırdım. Yana heyecanla inledi.

Ve sonunda parmaklarım külotuna dokundu. Yana keskin, titrek bir nefes aldı. Aynı anda ellerim külotunun altında kalçasının yumuşak tenindeydi. Yana'yı duvara yasladım ve dudaklarımı daha da büyük bir tutkuyla dudaklarına bastırdım. O da aynı şekilde karşılık verdi.

Uzun, neredeyse benim kadar uzun, bu yüzden onun kıçını okşamak için eğilmeme gerek kalmadı. Ve çok geçmeden anüsünün yıldızına dikkatlice parmağımla dokundum. Bacakları yeniden zayıfladı ve hafifçe çömelerek kasıklarına daha da açık bir şekilde girmemi sağladı. Hafifçe eğilip boynunu öptüm ve sonra parmaklarımın altında yumuşak kılların ve ıslak dudakların Yana'nın külotunun altında giderek daha derine indiğini hissettim. Vajinasının deliği çok yakın bir yerde gizlenmişti.

Ne kadar ıslandığını hissettim: Külotunu ıslatan nem damlacıkları uyluklarından aşağı aktı. Dayanamadım. Onu keskin bir şekilde çevirdim ve öne doğru eğdim. Yana ellerini masaya dayadı. Tek hareketle külotunu kıçından çekip aşağı çektim ve yere indirdim. Yana bir bacağını onlardan kurtardı. Şortumu yırttım, aletimi birkaç kez Yanina'nın amının üzerinde arzudan damlayan bir şekilde gezdirdim ve içine soktum.

O anda Yana'nın ne yaptığı tamamen ortaya çıkmaya başladı. Ama artık çok geçti. Utanç onda arzuyla, doğuştan gelen alçakgönüllülük ise anlık bir şehvet saldırısıyla savaşıyordu.

Leğen kemiğimle aktif olarak hareket ederek ona doğru eğildim ve tüm vücuduma baskı yaptım, ardından klitorisine nazikçe dokundum. Şu anda tüm şüpheler tamamen Yana'ya kalmıştı. Bacaklarını daha geniş açtı ve kıçını hafifçe indirdi, böylece vajinasının daha da derinlerine nüfuz etmemi sağladı.

Doğruldum ve kıçını daha sıkı tuttum. Daha sonra ona birkaç kez sert bir şekilde şaplak attı. Yana inledi ve neredeyse göğsü masaya düşüyordu. Vücudu orgazmla kasıldı. Silahımı ona daha da derin saplayarak durmadım.

Sonunda aletimi kaydırmayı başardı. Bitkin bir halde yere çöktü. Orgazm spazmları onu sarsmaya devam ediyordu. Sikim dövüş pozisyonundaydı, onun yüzüne bakıyordu. Yana uzanıp onu tuttu. Saçından tutup yavaşça aletime doğru çektim. "Hadi öp onu!" dedim. Yana çok dikkatli bir şekilde ıslak kızıl başımı öptü. Bundan sonra cesaretlenerek onu birkaç kez yaladı. Sonra görünüşe göre kendine yürüyüşe çıkmak, sadece yürüyüşe çıkmak gibi bir şey yapmaya karar verdi, gözlerini kapattı ve penisimin başını ağzına aldı.

Belki o andan önce bu kadar sık ​​emme fırsatı bulamamıştı ama bunu mükemmel bir şekilde yaptı. Her deneyimli oral seks kızı bu konuda onunla kıyaslanamaz. Dili başımın üzerinde uçuştu, başım ileri geri hareket ederek elastik dudaklarıyla penisime masaj yaptı ve sağ eli başının hareketleriyle aynı anda penisin tabanını okşadı. Ben de buna dayanamadım: Karnın alt kısmında sıcak bir dalga büyümeye başladı ve birkaç dakika sonra ağzına kalın bir sperm akıntısıyla sıçradı.

Yana yutkunarak yüzünü kaldırdı ve bana baktı. Çenesinden aşağı birkaç sperm akıntısı akıyordu ve benim spermimle kaplanmış dudakları parlıyordu. Yana dudaklarını yaladı ve dudaklarını kaplayan spermi ağzına gönderdi. Bu resim beni tarif edilemez bir şekilde heyecanlandırdı: şaka değil, bu her zaman bir tevazu modeli olan aynı iffetli Yana! Penisim yeniden yükselmeye başladı. Yana onun metamorfozlarını korkuyla izledi.

Elini tuttum ve onu neredeyse zorla benim de uyuyacağım odaya götürdüm. Sessizce beni takip etti. Işığı açtım ve onu sessizce gıcırdayan yatağa ittim. Yana bacaklarını iki yana açarak önümde uzandı. Bakışlarım altında hevesle vücudunun üzerinde dolaşan meme uçları yeniden sertleşti ve şimdi yukarıya bakıp göğüslerinin küçük tümseklerini taçlandırıyordu. Kasık bölgesindeki siyah saç yığınına baktım. Yana'nın bacakları kendiliğinden dizlerinden büküldü, daha da yayıldı ve böylece henüz kuruması için zamanı olmayan kasıklarını açtı. Amcığı çok güzeldi. İçimde öyle bir arzu dalgası, öyle bir şehvet uyandırdı ki ona kısaca Amcık demek istedim. Bu nasıl bir amcık: Doğum yapmış ve beni tekrar isteyen yetişkin bir kadının ıslak, şehvetli Amcığı.

“Harika bir amın var!” diye tısladım. Yana sanki duymamış gibi cevap verdi ve elleriyle vajinasının dudaklarını açarak amının tüm zevklerini bana gösterdi: "Al beni!"

Kendimi fazla bekletmedim. Benim aletim zaten onun içindeydi. Bacaklarını belime doladı, sonra kaldırdı ve omuzlarıma koydu. Her hareket ettiğimde tekrarladı: "Evet... evet... evet...". Burada doğum yapmış kadınların doğurmamış kadınlara göre üstünlüğünü takdir ettim. Hiçbir zaman kendi penisimin büyüklüğünden şikayet etmedim ve hatta bazen başımı rahme çarparak metreslerimin canını bile yakmadım. Burada, penisimi ona ne kadar sert ve derin bir şekilde sokarsam sokayım, acıdan herhangi bir hoşnutsuzluk ifade etmeden, yalnızca daha yüksek sesle zevkle inledi.

Unutulmaz bir fotoğraftı: Yana önümde yatıyordu, bacaklarını önümde tuttum, bacaklarını iyice açtım ve o aktif olarak klitorisini sallıyordu ve inlemelerinin arasından şunu duydum: "Siktir beni, siktir et beni... Daha sert... Sik beni... Hadi, sik beni... Ben senin fahişenim... Sikini seviyorum...". Şaşkına dönmüştüm. Yana'm giderek daha fazla yeni yetenek gösterdi.

Penisimi vajinasından zar zor çıkarmayı başardıktan sonra tekrar geldim. Karnına bir sperm akışı sıçradı ve birkaç damla yüzüne uçtu. Hanımımın tamamen tatmin olmadığını görünce diz çöktüm ve ağzımı amına bastırdım. Ellerini başımın üstüne koydu. Dilim onun deliğine girip klitorise dokunmayı başardığında Yana da geldi. Ayaklarıyla başımı sıktı. Bacakları hafifçe sallandı. Uzun, alçak bir inleme çıkardı ve yatakta uzanıp bacaklarını iki yana açarak dondu. Ona bakmıyordum: Baştan çıkardığım ve becerdiğim kadın, karımın ablası, şehvetli bir tevazu, iffetli bir çapkın, Yana'm.

Yana yavaş yavaş "bilincine geldi" ve ne olduğunu anladı. Gözleri etrafta dolaşıyordu ve yüzünde korku ve şaşkınlık vardı. Az önce bana "onu, fahişemi, büyük ıslak kedisiyle sikmemi" söylediğini hatırladı, böylece ben de "onun şehvetli deliğini sikimle yırtabilirim" vb., vb. Yüzü iyice kızardı ve sonunda kasıklarına ilgiyle baktığımı, tüm ıslak kıvrımlarını incelediğimi fark ettiğinde kıpkırmızı oldu. Gülümseyip yanına oturdum. Yana bacaklarını sıktı ve yeniden gerginleşti. Ona doğru eğildim ve sanki kazaraymış gibi sol meme ucuna elimle hafifçe dokunarak onu yavaşça dudaklarından öptüm. Ürperdi ama sonra görünüşe göre yapılan şeyin geri alınamayacağını düşünerek tekrar rahatladı ve bana sıkıca sarıldı ve beni kendisine bastırdı.

Ertesi günün tamamı belirsiz bakışlarla ve kıçına atılan fark edilmeyen tokatlarla geçti. Yüzmeye gittik. Yüzerken yanlışlıkla Yanka'nın yanında boynuma kadar suda durup elimi külotunun içine soktum. Kıçı inceledi, sonra anüse dokundu ve hafifçe masaj yapmaya başladı, ardından diğer eliyle onu kucaklayıp manevra yapmaktan mahrum bırakarak parmağını kıçına soktu. Hafifçe ciyakladı ama sonra tekrar rahatladı ve kendini bana yaklaştırıp mayolarının içine uzandı ve ereksiyon halindeki penisimi tuttu. Onun sertliğini hissederek memnuniyetle mırıldandı ve kıçını kıpırdatarak anüsünü inatçı kucaklamamdan kurtardı.

Akşam Lisa'yı yatağına yatırıp uykuya dalmasını bekliyordum. Odama doğru koştuk ve giderken kıyafetlerimizi de çıkardık. Bu seferki seks düne göre çok daha yoğundu. Yana yine yarı bilinçli bir halde bana "onu her deliğinden sikmem" vb. vb. için yalvardı. Onu acımasızca becerdim, basitçe ona tecavüz ettim, onu yatağa sıkıca bastırdım ve ateşli sikimi güçlü bir şekilde amının içine ittim.

Tersine çevirdim. Yana dört ayak üzerinde durmak istedi ama ben ona izin vermedim ve arkadan uzanıp kıçına sıkıca bastırırken onu becermeye devam ettim. Tamamen çaresiz durumdaydı, bacakları iki yana açık ve kıçı hafifçe öne doğru uzanmış halde altımda yatıyordu, böylece onu becermem daha kolay olacaktı.

Orgazma yakın olduğunu hissettim ve sonra tamamen içeri girdim. Ayağa kalktım, ıslak penisimi sıkıca elime aldım ve onu Yankee'nin anüsüne yaslayarak sertçe bastırdım. Her ne kadar kıçı tıpkı benim aletim gibi Yankee'nin kedisinden gelen yağla kaplanmış olsa da, biraz acıdı. Kıçınızın bekaretini almak oldukça zor bir şey. Yana yastığı sıkıca tutarak inledi. "Hayır, hayır, yapma, acıyor..." diye duydum. Ama artık çok geçti; penisimin başı çoktan onun kıçının içindeydi. Yavaş yavaş daha derine ittim. Onun kıçına üzüldüm: Nasıl gerildiğini, kalın penisimin içine girmesine izin verdiğini gördüm. "Hayır-hayır..." Yana tekrar sızlandı. Ama onu dinlemedim. Bu sırada aletim zaten tamamen onun kıçına girmişti; sonuçta oldukça kaygandı. Yavaşça ileri geri hareket etmeye başladım, anüsünün sfinkterinin yavaş yavaş gevşediğini hissederek, onun kıçını artan bir genlikle sikmeme izin verdim. "Acıyor..." Yana tekrar sızlandı. "Rahatla bebeğim!" diye tavsiyede bulundum.

Yaklaşık on dakika boyunca onu kıçından becerdim ve bu, Yanka'ya sonsuzluk gibi geldi. Onun içini bitirdikten sonra terasa çıktım, penisimi yıkadım ve geri döndüğümde onu aynı durumda yatakta yatarken buldum. Benim spermimle kaplı anüsü henüz tamamen kapanmamıştı ve kıçının derinliklerine giden baştan çıkarıcı bir delik gösteriyordu.

Yana başını kaldırdı ve kırgın, bitkin bir bakışla bana baktı. Mecazi olarak kıçının bekaretini bozmayı doğumla karşılaştırdı, ama ben ona olanlardan pişman olmayacağına ve yakında anal seksten normal vajinal seksten neredeyse daha fazla zevk almayı öğreneceğine söz verdim.

Ertesi gün sabah erkenden Lizka'yı komşu kızla oynamaya gönderdikten sonra tekrar ilgiyle birbirimize bakmaya başladık. Dün ona kötü davrandığımdan sonra Yanka'nın kıçı hâlâ acıyor. Ama yine de asıl dikkatim ona çekildi. Yana benimle mantık yürütmeye çalıştı ama onu, eğer şimdi zamanı kaçırırsa, bir dahaki sefere de aynı derecede acı verici olacağına ve dün çektiği tüm acıların anlamsız olacağına ikna ettim. Yana üzüntüyle iç çekerek kabul etti.

Kimsenin fark edilmeden bize yaklaşmasının imkansız olması için ikinci kata çıktık. Yana külotunu çıkardı ve eteğini kaldırıp yatağa yaslandı. Diz çöktüm ve onu zaten açık olan ıslak kedisinin bacaklarının arasından öptüm, klitorisini yaladım ve dilimle anüsünü gıdıklamaya başladım. Onun için bu kadar samimi ve alışılmadık okşamalardan Yanka hızla ıslandı. Bacakları her zamanki gibi titreyerek kendini bana vermeye hazır olduğunun sinyalini veriyordu.

Sikim kolayca onun ıslak, sıcak amına girdi. Yana eğildi ve inledi. Kalın aletimi etine daha hızlı ve daha sert bir şekilde sokmaya başladım. İnledi, titredi ve devam etmemi istedi. Üstelik tam olarak neye ve nasıl devam edileceğini belirtmek. Heyecan vericiydi.

Kıçını iki yana açtım ve parmağımla anüsüne masaj yapmaya başladım. Sonra başparmağını yaladı ve yavaşça Yankee'nin kıçına soktu. Ciyakladı ama artan sürtünmem onun tekrar yatağa düşmesine ve özverili bir şekilde inlemesine neden oldu.

Sonunda sıra onda. Penisimin başı anüsüne dokunduğunda Yana düne benzer yeni bir infaz bekleyerek gerildi. Ancak penis ona belli bir miktar acı vermesine rağmen şaşırtıcı derecede kolay bir şekilde girdi. Yana benden bir süre hareket etmememi ve kıçındaki "yabancı cisme" alışması için ona fırsat vermemi istedi. Birkaç dakika sonra ağrı neredeyse dindi ve Yanka başka bir anal sikişe izin verdi. Birkaç dakika sonra, vay be, oldukça hoş olduğunu, biraz acıtmasına rağmen ve genel olarak sefahatimizi sevdiğini, yalnızca benim gizli şehvetli sürtüğüm olmaktan zevk aldığını fark ettiğinde şaşırdı. Bu sırada parmakları aktif olarak heyecandan ıslanan amını hareket ettiriyor ve klitorisini gıdıklıyordu. Bitirdim ve penisimi onun kıçından çıkarmadan, spermin içeri akmasına izin vermeden bir süre durdum.

Yanka kazığımdan indi, yatağa oturdu ve şöyle dedi: "Hımm, beğendim, tekrar denemeliyim!" Biraz düşündükten sonra ekledi: "Seni istiyorum!" Ama benim tamamen boş olduğumu görünce ısrar etmedi, sadece penisimi aldı, beni kendine doğru çekti ve onu emmeye başladı, tıpkı kirli, kıçından yeni çıkarılmış olduğu gibi. Orgazm sonrası boşluğu yeni bir heyecan dalgasının doldurduğunu hissettim. Üye yeniden kasıldı. Yankee'nin ellerinin yeniden titrediğini hissettim. Yatağa yaslandı, bacaklarını açtı ve şöyle dedi: “Al beni! İstediğin yere sikiş!”

Bacaklarını birbirine bastırıp önümde tutarak penisimi amının içine soktum. Doğum sırasında yırtılan oldukça geniş vajinası penisimin etrafında sıkıştı. Yana her zamankinden daha fazla inledi. Birkaç dakika sonra bana şunu sordu: "Şimdi aşağıya gelin!" Tabii ki kıçını kastetmiştim. Üye anüs bariyerini kolayca aştı. Yanka'nın bacakları omuzlarımda yatıyordu. Tekrar klitorisine masaj yaptı ve gözlerimizin önünde “bilincini kaybetti”, yine vızıltının derinliklerine doğru süzüldü. "Anüsümü sikeyim... Rektumumu sikeyim... Anüsümü al... Cesaretimi sikeyim..." diye inledi, o zarif, zeki kadınla ve herkesin onda görmeye alıştığı tevazu örneğiyle bağını tamamen kaybetmişti. yüzüme baktı ve sonunda benim şehvetli halime dönüştü Beklenmedik bir şekilde neredeyse çığlık attı: “Ah-ah-ah! Hadi hadi hadi! Durma!". Parmakları klitorisin üzerinde titriyordu ve hareketlerimin sıklığı ancak bir dikiş makinesinin hareketleriyle kıyaslanabilirdi. Tüm vücudu gerildi, kavislendi ve sonra kelimenin tam anlamıyla yatağa düştü, tamamen rahatladı ve bir dakika içinde tekrar mutluluğun zirvesine ulaşmamı sağladı.

Tamamen bitkin bir halde onun üzerine uzandım. Yana bana sarıldı ve kulağıma fısıldadı: "Ben seninim, beni istediğin zaman alabilirsin, benimle istediğini yapabilirsin!"

O akşam ayrıldım. Eve vardığımda, duş almak için yeni zamanım olduğundan ve hala üç günlük seksten sonra kendime gelemediğimden, Lenka ile gerçek bir seks partisi yaşadım: siyah iç çamaşırı, esaret, kırbaçlama, tecavüz ve aşağı inme ile her şey olması gerektiği gibiydi. ağız. Ama bunların hepsi aynı değildi. Bu hafta sonu bana büyük keyif veren Yana'nın kıçını ve şehvetli anüsünü özledim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Anüs eğitimi
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    28 Views
    Last post by Anonymous
  • Anüs forumları
    0 Replies
    21 Views
    Last post by Anonymous
  • Şehvetli bir adamla ilişkiye girmeli misin?
    0 Replies
    40 Views
    Last post by Anonymous
  • Şehvetli öğrenci
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    52 Views
    Last post by Anonymous
  • Krasnodar'dan şehvetli teyze
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies