Olurseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Olur

Post by Anonymous »

Bazen hayatta öyle olur ki hikayenizi tamamen yabancılara anlatmak istersiniz. Bunun neden başıma geldiğini bilmiyorum. Beni tanımayanlar deli olduğumu söyleyebilir. Ama öyle değil gibi... Hatalardan ders alınır diye bir söz vardır sadece. Başkalarının dersimi dikkate almasına izin verin, belki bu aptallık onları atlayabilir.

Oleg ilk kez durup bize baktı. Ve yeni arkadaşımı yaladım. O kadar rahat ve rahattı ki, sanki onu ezelden beri tanıyormuşum gibi. Cihazı küçük ellerime zar zor sığacak kadar uzundu. Durmamamı isteyen tuhaf sesler çıkardı. Sperm yüzümden aşağı aktı ve tüm kıyafetlerimi lekeledi. Hatta bu beni eğlendiriyordu. Bundan heyecanlandım ve beni olabildiğince çabuk becermesini istedim. Ve bekledi. Güçlü kollarıyla beni kaldırdı, tuvaletteki lavaboya oturttu ve sonunda beni ele geçirdi. Gerçekten gerçek bir zevkti! Penisi o kadar derinden içime girdi ki, daha derine inmek imkansız görünüyordu. Yabancı öyle bir kuvvetle hareket etti ki, bir saniye içinde sızıntı yapmaya başladım. Beni öptü, göğüs uçlarımı sertçe çekti ama hoşuma gitti, daha fazlasını istedim! Banyoda olduğumuz yarım saat boyunca beni beş kez sikmeyi başardı. Ve veda öpücüğü olarak vajinadan bir öpücük bıraktı. Eğildi ve beni temiz bir şekilde yaladı. Dilimle o kadar ustaca çalışıyordum ki zevkten yorulmuştum. Sonra bizim şirkette göründüğü gibi fark edilmeden ayrıldı. Bu olayı çok sık hatırladım. Erkek arkadaşımla hiç böyle seks yapmadım. İlk deneyim bile izlenim açısından bununla kıyaslanamaz. Ancak yabancı onunla iletişim kuracak herhangi bir koordinat bırakmadı. Erkek arkadaşımla sıkıcı seks hayatımın tadını çıkarmaktan başka seçeneğim yoktu.

Onunla ikinci görüşmemiz ortak arkadaşlarımızdan birinin doğum gününde gerçekleşti. Kapıda belirdi, onu gördüm ve bunun kader olduğunu anladım. Bütün akşam ona yaklaşmaya korktum. Garip davrandığımı fark ederek bana gergin bir şekilde bakmaya başlayan Oleg'in önünde muhtemelen hem korku hem de bir tür suçluluk duygusu vardı. Beni avucunun içi gibi tanıyordu. Sonuçta beş yıldır neredeyse birlikte yaşayarak birbirimize bağlıydık. O an ondan utanmadım bile. Adını bile bilmediğim bir yabancının kollarına geri dönmek istedim. Bu akşam çok kötüydü. Sürekli hayalimin peşinden gidiyordum, gergindim ve erkek arkadaşımla hiç ilgilenmiyordum. Ve kızgındı.

Sonunda sarhoş oldum. Rahatlamak için zar zor tuvalete gidebildim. Sonra başım fena halde döndü, düşeceğimi sandım. Bacaklarım... ve biraz daha fazlasını yapsaydım, kafam kırık bir şekilde yerde yatıyor olurdum. Ama birdenbire tanıdık, sert ve aynı zamanda son derece heyecan verici ellerin üzerimde olduğunu hissettim. Oydu. Sevgili yabancım. Düşmemem için beni itti. Bir şeyler söyledi ama onu dinlemedi. Ona baktım, manzarasının tadını çıkardım... Sadece tekrarladım: Seni gördüğüme ne kadar sevindim. Son toplantımızı tekrarlayalım. Sanırım o anda onunla seks konusunda takıntılıydım, çünkü hiçbir şey umurumda değildi, kapı kapalıyken görülebileceğimiz veya duyulabileceğimiz düşüncesi bile umurumda değildi! Beni o zamanki gibi becermesini istedim! Sert ve hızlı! Fark edilmeden odaya gizlice girdik (daha sonra bunun sadece benim için olduğu ortaya çıktı). Kapıyı kapatmış gibi görünüyor. Ve beni yatağa attı, tişörtümü ve sutyenimin tokasını yırttı. Her şeyi neden bu kadar kaba bir şekilde yaptığını hala anlayamıyorum. Ya acelesi olduğundan ya da öyle bir taktik olduğundan. Ama tek bir şeyi biliyorum: İlk defa bu kabalık hoşuma gitti. Beni tepeden tırnağa yaladı, öptü, sürekli dudaklarımı ve meme uçlarımı ısırdı. Gittikçe daha fazlasını istedim. Sonunda elini külotumun arasına soktu ve parmaklarımla oynamaya başladı. Ve onları giderek daha derine ittim. Ve sonra aniden parmaklarının yerini başka bir şeyle değiştirdi. Bunu nasıl başardığını fark etmedim bile. O kadar hızlı seviştik ki inlemeye bile zar zor zamanım oldu. Ve orgazmın zirvesindeyken odamıza girdiler. Bu kişiye dikkat etmedim çünkü... başka bir şeyle meşguldü. Ama sonra gözlerimin önünde Oleg'i gördüm. Bize baktı ve tek bir kelime söyledi: Kaltak, seni sevdim! Ben farkına bile varmadan ortadan kayboldu. Hayatımdan sonsuza dek kayboldu. Onunla buluşmak için ne kadar aradıysam da Oleg'i bulamadım!

Bana öyle geliyor ki bu, bir kerelik zevkimin cezasıydı.

Sonuç olarak, yabancıya olan ilgimi kaybettiğimi söyleyeceğim... Aynı zamanda Oleg'ime de.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Olur
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    49 Views
    Last post by Anonymous
  • Kadınlar arasında oral seks ne sıklıkla olur?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    35 Views
    Last post by Anonymous
  • Olur
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    56 Views
    Last post by Anonymous
  • Kocası hızlı bir şekilde olur
    by Anonymous » » in General
    0 Replies