Olurseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Olur

Post by Anonymous »

Bu arkadaşımın hikayesi
Kocamı kendi başıma buldum. Ona aşık oldum ve uzun süre karşılıklılık aradım. O benimle arkadaş gibi görünüyordu ve çok nazikti, sürekli çiçek verdi. , çok nazik. Yakışıklı, her zaman modaya uygun giyiniyor, görünüşüne dikkat etmeyi seviyor, her şeyde düzgün!
Ama bana göründüğü gibi çok mütevazı. En ufak bir yakınlık belirtisi bile yoktu! Ama yine de onu You need to register to see the link. evimizde kutlamaya ikna ettim ve onunla tanıştırdım annemle, sonra da babamla. Bana sanki birbirlerini zaten tanıyormuş gibi geldi. Hatta ikisi de sigara içmemesine rağmen birkaç dakikalığına sigara içmek için dışarı çıktılar! O günden sonra bana hemen evlenme teklif etti ve evlendik. Her şey harika görünüyordu! Ancak o bir şekilde seks için çabalamadı, bu her zaman benim inisiyatifimdeydi ve evlilik görevini yerine getiriyormuş gibi görünüyordu. Böylece üç yıl geçti ve sonunda bir bebeğimiz olacağını öğrendim! Telefonla söylemeden onu kendim mutlu etmeye karar verdim ve babamla birlikte hamamı yeniledikleri kulübeye gittim.
Geldim, orada değillerdi, kapı kilitliydi. , ormanın yanından kapı kilitli değildi. Ev kapalı ama hamamın yanında terasta yürüyebilirsiniz - orada da kapı kilitli değildi. Geçiyorum! Ve sonra garip sesler duyuyorum! Pencerenin perdesi var ama tam olarak değil. Köşesi biraz açık... Ve ne görüyorum! Sevgilim başı geriye atılmış çırılçıplak duruyor, Ve baba.... Üstelik çırılçıplak onun önünde dizlerinin üstüne çökmüş!.... Ve.... Utanıyorum ki, bunu şunun için yapmadım. ona kendim ve o bunu sormadı... Bu benim için felç gibi bir şey! Yardım edemiyorum ama çığlık atıyorum, adım atma, duvara yaslanıyorum Artık onlara bakmıyorum, sadece yatağın gıcırtısını duyuyorum!
Benimki bir kadın gibi oradaysa sanırım , onunla yaşayamayacağım! Hayır, baktım, babam köpek stili, benimki ise onu sürüyor!!! Tam o sırada uyandım ve sessizce kulübeden ayrıldım!
Şimdi ne yapmam gerektiğini biliyorum, bunu anneme söylemeli miyim ve.... Boşanmak için!???
Ama seviyorum o! Ve bir çocuğumuz olacak!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Olur
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    43 Views
    Last post by Anonymous
  • Olur
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    49 Views
    Last post by Anonymous
  • Kadınlar arasında oral seks ne sıklıkla olur?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    35 Views
    Last post by Anonymous
  • Kocası hızlı bir şekilde olur
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    46 Views
    Last post by Anonymous