Evlendiğimde cinsel hayatım daha iyiye doğru değişti. Gelecekteki eşimle tanıştığımda 23 yaşındaydım.
Neredeyse 19 yaşındaydı. Adı Natasha'ydı. İnce, uzun boylu, sarışın bir kızdı. Muhteşem göt, küçük göğüsler. Ancak on dokuz yaşına gelindiğinde bunun gerçek bir kadın olduğu hissedildi. Yaklaşık üç aydır çıkıyorduk. Sonra Natasha hamile olduğunu açıkladı. Ve ben de iyi bir adam olarak ona evlenme teklif etmeye karar verdim. Ailesini tanımıyordum. Bu nedenle bir akşam bir şişe şampanya ve bir kutu çikolata alıp ailemin buluşmasına gittim. Natasha ailemi geleceğim konusunda uyardı. Bu yüzden şenlikli görünüyorlardı. Natasha'nın babası bir kamyon şoförüydü. Kısa boy, küçük karın. Natasha'nın annesi muhasebeci olarak çalışıyordu; karşısında ince, modern bir kadın vardı. Kısa saç kesimi, sarışın. Natasha annesinin tam bir kopyasıdır. Sadece annemin figürü daha kadınsı. Ebeveynlerin isimleri Gennady Petrovich ve Lyubov Nikolaevna'ydı. Natasha'nın babası 48 yaşındaydı, annesi ise ondan 5 yaş küçüktü.
Natasha'nın ebeveynlerini sevdim. Özellikle annem. Babam pek konuşmadı. Bu nedenle Lyubov Nikolaevna bütün akşama ev sahipliği yaptı. Mükemmel bir hostes olduğu ortaya çıktı. Akşam yemeği tek kelimeyle muhteşemdi. Gelinin ebeveynlerine ve bu kadar lüks bir masa hazırlayan bu evin harika ev sahibesine kadeh kaldırmayı teklif ettim. Lyubov Nikolaevna biraz kızardı ama gurur verici sözler duymaktan memnun görünüyordu. Akşam muhteşem geçti. Eve döndüğümde ailem üzerinde nasıl bir izlenim bıraktığımı öğrenmek için Natasha'yı aradım. Natasha her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Annem özellikle beğendi. Ne kadar yakışıklı, terbiyeli bir genç” diyen Nataşa, annesinin sözlerini aynen aktardı. Memnun oldum.
Düğünden önceki günler çok telaşlıydı. Bir elbise, takım elbise, ayakkabı seçtik ve akşamı bir restoranda geçirmeye karar verdik. Natasha'nın annesi sıkıntılarını bizimle paylaştı. Harika bir tadı yoktu. Gelinin elbisesi ve benim takım elbisem onun yardımıyla seçildi. Böylece gelin ve damat ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.
Ve sonra düğün günü geldi. Ciddi alay, annelerin gözyaşları ve babaların veda sözleriyle geçti. Saat 19'da restoranda akşam başladı. Herkes giyinmişti. Ancak kayınvalidem Lyubov Nikolaevna özellikle göze çarpıyordu. Dar askılı, şık yakalı, şık bir gece elbisesi giymişti. Erkeklerin bakışları göğüslerin arasındaki vadiye odaklanmıştı. Ben bile kendimi kayınvalidemin çok çekici olduğunu düşünürken yakaladım. Düğün eğlenceliydi. Çok dans ettik. Yavaş danslardan birinde kayınvalidemle eşleştirildim. Natasha babamla eşleşmişti. Kayınvalidemden yayılan koku beni sarhoş etti. Bulunduğumuz yakınlık yangını körüklüyor gibiydi. Heyecanlıydım. Sikim haince sineklerimi parçalıyordu. Lyubov Nikolaevna utandığımı fark etti ve dışarı çıkıp biraz temiz hava almamı ve gerginliği azaltmamı önerdi.
Kızım, kocası bu kadar kolay heyecanlanabildiği için şanslı," diye söze başladı Lyubov Nikolaevna. Ama eğer Natasha'yı aldatırsan, onun bunu bilmemesi daha iyi. Sen ne! "Değişmeyeceğim." dedim. Lyubov Nikolaevna buna gülümsedi. Bütün erkekler bunu söylüyor ama erkeklikleri farklı bir hikaye anlatıyor. Dans ettiğimizde heyecanlandın! Ve doğaya karşı yapabileceğiniz hiçbir şey yok. O yüzden yalan söylemeyelim. Ama Natalya'ya zarar vermeyin!!!
Evet, düşünülmesi gereken bir şey vardı. Kadın modern görüşlere bağlı kaldı. Onunla böyle ilgi çekici konular hakkında konuşmak kolaydı. Ailemle böyle bir vahiy yaşamadım. Ailelerinde durum nasıldı? Kocası onu aldatıyor mu? Sadakatsizliklerini biliyor mu? Bu soruların yanıtlarını öğrenmek ilgimi çekti.
Düğün harikaydı. Düğünden sonra gelinin ailesinin yanına gittim. Üç odalı bir daireleri vardı. Herkes ilk çocuğunun doğumuna hazırlanıyordu. Natalya ile hamilelik nedeniyle seks yapmadık. Sabahları iç çamaşırımın şişkinliğiyle uyandım. Bir şekilde gerilimi azaltmak için çok çalıştım. Sabah erkenden çıkıp akşam geç saatlerde geldi. Doğa kendisininkini talep etti. Natalya destek için hastaneye kaldırıldı. Ailem ve ben onu ziyaret ettik. Bir gün Gennady Petrovich uçağa bindi ve Lyubov Nikolaevna ve ben dairede yalnız kaldık. Sabah her zamanki gibi güçlü bir ereksiyonla uyandım. Tuvalete gitmeye karar verdim. Yol Natasha'nın ebeveynlerinin yatak odasının önünden geçiyordu. Onurumu korudum ve yola çıktım. Tuvaleti kullandıktan sonra ereksiyon zayıflamadı. Duş almaya karar verdim. Sonuçta su stresi azaltır. Tuvaletten çıktığımda kayınvalidemle burun buruna geldim. Tümseğim uyluğuna baskı yaptı. Çok kızardım, özür diledim ve hızla banyoya uçtum. Lyubov Nikolaevna benim utangaçlığımı görünce sadece gülümsedi. Duştan sonra biraz sakinleştim. Lyubov Nikolaevna beni kahvaltıya davet etti. Domates gibi kırmızı renkte yürüdüm.
Durumu yatıştırmak için Lyubov Nikolaevna şunu söyledi: Korkunç bir şey olmadı. Bütün bunlar yolunda. Kahvaltı yaptık. Lyubov Nikolaevna işe hazırlanmaya gitti. Ben de bulaşıkları yerleştirdikten sonra odama gittim. Annemle babamın yatak odasının önünden geçerken kayınvalidemin nasıl giyindiğini fark ettim. Siyah tayt ve beyaz bir bluz giyiyordu. Tam yatak odasının önünden geçtiğimde eteğini giyiyordu. Gösteri harikaydı. Yuvarlak, küçük eşek taytlarla sıkıca kapatılmıştı. Kayınvalidem bacağını eteğin içine sokmak için eğildiğinde ne yapacağımı bilemedim. Yüzüm yenilenmiş bir güçle kızardı. Buna dayanamadım. Yatak odama uçarak aletimi çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Bir dakika benim için yeterliydi. Çok fazla sperm vardı ve hepsi yere düştü. Bir bez almak için mutfağa gitmek zorunda kaldım. Kayınvalidem çoktan giyinmiş ve beni bekliyordu. "Bir şey mi oldu?" diye sordu bana. Zemini biraz kirlettim," diye ağzımdan kaçırdım. Bırak yardım edeyim,” dedi ve beni yatak odasına kadar takip etti. Ne olduğunu hemen anladı ama göstermedi. Kayınvalidem yerleri siliyordu ama gözlerimi nereye koyacağımı bilmiyordum. Bu bazen olur, kendinizi cezalandırmanıza gerek yok," dedi Lyubov Nikolaevna az önce. Akşam hastanenin yakınında buluşmak üzere anlaşarak işimize devam ettik.
Hastaneden sonra otobüsle eve gittik. Yoğun saatti. Çok fazla insan vardı ve salona zar zor sığmayı başardık. Birbirimize öyle bir kuvvetle bastırılmıştık ki nefes almakta zorlanıyorduk. Ancak bu aşkın avantajları da vardı. Bu kadar yakınlık ve kayınvalidemin parfümünün kokusu beni heyecanlandırıyordu. Otobüsün hareketi de sevinci arttırdı. Her sıçrayışta vücudumuz çevremizdeki insanlar tarafından sıkıştırılıyordu. Heyecanlanmaya başladım. Penisim uyluğuna bastırdı. Sanırım o da bu konuda endişeliydi. Aşka direnmedi, benden uzaklaşmak istemedi. Her ne kadar bazen böyle bir fırsat ortaya çıksa da. Durağa geldiğimizde otobüsten zar zor indik. Penisim dışarı çıkmıştı. Çantamla üzerini kapatmaya çalıştım. Lyubov Nikolaevna bunu fark etmemiş gibi davrandı.
Akşam yemeğinden ve kıyafetlerimizi değiştirdikten sonra televizyon izlemeye gittik. Akşam gösteriminde erotik unsurlar içeren bir film yer aldı. Ve sohbetimiz sorunsuz bir şekilde kadın ve erkek arasındaki ilişkiler konusuna döndü. Lyubov Nikolaevna iyi bir konuşmacıydı. Modern bakış açısını beğendim. Eşiniz yokken, seks yapma imkanınız yokken bu sizin için zor mu oluyor?” diye sordu kayınvalidesi. Yakınlarda bu kadar çekici bir anne varken kendinizi dizginlemek çok zor,” dedim kayınvalideme iltifat ederek. Sen de kadınların erkeğisin,” dedi Lyubov Nikolaevna gülümseyerek. Konuşmadan heyecanlanmaya başladım. Penisimi ne kadar kapatırsam kapatayım haince dışarı çıktı. Konuşmalarımız arkadaşınızı heyecanlandırdı” dedi kayınvalidesi. Ve görünüşü onun heyecanlı olduğunu gösteriyordu. Kalbim deli gibi atıyordu. Yüzüm yanıyordu ve boğazım kurumuştu. Lyubov Nikolaevna sessizce, "Arkadaşınıza yardım edebilirim," dedi. Kulaklarıma inanamadım. Kayınvalidem de benim gibi seks istiyordu!!! Ne cevap vereceğimi bilemediğim için kayınvalidemi öpmeye başladım. Tutkuyla karşılık verdi. Dudaklarımız birleşti, dilim onun ağzına girdi, arzulu bir karşılıkla karşılaştım. Penisim pantolonumun içinde patlıyordu. Elleri bunu hissetti.
Kayınvalidem pantolonumu ve tişörtümü çıkardı. Elbisesini ve külotunu çıkarmasına yardım ettim. Vücudu muhteşemdi. Elim vücudunu keşfetmeye başladı. Göğüsler büyüktü ve büyük meme uçları vardı. Bu meme ucunu denemek istedim. Dudaklarım göğsüme doğru indi. Dil, meme ucunun nasıl sertleşmeye başladığını hissetti. İlk erojen bölgeyi buldum. Lyubov Nikolaevna başını geriye attı, gözlerini kapattı ve vücudunu büktü. Göğsü inceledikten sonra dilim aşağı doğru hareket etmeye başladı. Karnımı öperken kayınvalidemin bacaklarının arasının ne kadar ıslak olduğunu fark ettim. Dilim bu tutku denizine daldı. Lyubov Nikolaevna inledi. Klitorisimi buldum ve onunla oynamaya başladım. Bu kayınvalideme büyük mutluluk verdi. Sırtı kemerliydi ve ilk kez geliyordu. Başımı kabuğuna bastırdı. Yüzüm sevgilimin suyuyla kaplıydı.
Sikimi susuz mağaraya soktum. Sıcaklık ve nem onu her taraftan sarmıştı. Öfkeli bir dörtnala koşmaya başladım. Kalçalarım matkap gibi çalışıyordu. Kayınvalidesi ustaca el salladı. Seks onun işi. Bacaklarını kalçalarıma doladı, topuklarını kalçalarıma bastırdı ve ritmi ayarladı. Çok heyecanlandım ve ilk sperm akıntısı vajinama çarptı. Ama bununla bitirmek istemedim. Kayınvalidesi de akşama devam etmek istedi. Elimle amını kontrol etmeye karar verdim. Bir parmağımı vajinasına soktum ve ileri doğru hareket etmeye başladım. Kayınvalidem memnun oldu. Bir parmak açıkça yeterli değildi, bu yüzden iki tane daha ekledim. Hareketler ritmikti ve çok geçmeden kayınvalidesi boşalmaya başladı. Parmaklarımı çıkarıp yalamaya başladım. Kayınvalidemin çağrısıydı. Beni yatırdı ve karnıma doğru kaydı. Kolayca dudaklarıyla aletimi yakaladı ve tatlı işkenceye başladı. Açıkça acelesi yoktu. Penis tamamen ağza girdi. Dil başıma hizmet etti. Penis çok yavaş bir şekilde esaretinden çıktı. Ve oraya tekrar vardığım için mutluydum. Kayınvalidesi penisle yeterince oynadıktan sonra testisleri yakaladı. Namluyu elinde tutuyor, onunla oynuyordu. Alarmdaydı. Kayınvalidemin kıçından sikmek istedim. Ona bunu önerdim. Böyle bir seksi denemediğini söyledi. "Bir ara denemeliyiz" diye belirttim.
Kremayı getirdi ve kayınvalidesinin anüsüne sürmeye başladı. Hiç acelem yoktu. Parmaklarıma alışmasını istedim. Kayınvalidesi rahatladı. Yavaş yavaş aletimi kıçına sokmaya başladım. Durağa ulaştıktan sonra kaslarımın alışmasına izin vererek durdum. Daha sonra kalçalarını hareket ettirmeye başladı. Önce yavaşça, sonra daha hızlı. Kıç çok sıkıydı ve sikimi yerine oturtmak için çok çalışmak zorunda kaldım. Usta oldu. Sakinleşen kayınvalidesi bundan keyif almaya başladı. İlk başta bir iniltiydi, sonra çığlığa dönüşmeye başladı. Kendi kontrolünü kaybetti. Orgazm o kadar güçlüydü ki kaslarıyla penisimi sıktı. Onunla geldim.
Uzun zamandır böyle seks yapmamıştım,” diye fısıldadı Lyubov Nikolaevna. İkimiz de yapılan işten memnun kaldık. O andan itibaren seks hayatım daha iyiye doğru değişti...
Benim seksi kayınvalidem ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version