Benim büyük mutluluğum.seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Benim büyük mutluluğum.

Post by Anonymous »

Herkese merhaba.
Ben You need to register to see the link. pasifim, 13 yaşındayım . Kısa süre önce sürtük oldum ve şimdi bunun nasıl olduğunu paylaşmak istiyorum.
Bir ay önce, Pazar sabahı yürüyüşe çıktım. Her zamanki gibi kadın külotunu giyip gitti. Yaklaşık bir saat sonra ara sokaklardan birinin önünden geçerken 26 yaşlarında bir adam bana servis yaptı, yaklaşıp aniden beni yakaladı, eliyle ağzımı kapattı ve beni bir odaya sürükledi. Beni bıçakla tehdit etti ve soyunmaya zorladı. Külotu görünce bıçağı bırakıp penisini çıkardı.
Ona oral seks yapmak harikaydı, ilk deneyimi unutmuyoruz. Yaklaşık 19 santimetreydi, bütün olarak yuttum, bazen topları yüzünden dikkatim dağıldı. Birkaç dakika sonra geldi ve ben itaatkar bir şekilde her şeyi yuttum.
Yarın gelmemi söyledi, geldim. Zaten beş kişi beni bekliyordu. Hepsine oral seks yaptım ve beni bıraktılar.
Bir hafta önce kıçımdan sikildim. Numaralarımızı verdik, adam beni aradı ve adresi söyledi.
Geldiğimde kendimi küçük bir evde buldum. Bir parti vardı, yaklaşık 25 kişi vardı, hepsi erkekti. Kadın kıyafetleri giymek zorunda kaldım. Yaklaşık bir saat boyunca farklı adamlar beni aradı, bazen iki kerede olmak üzere onlara oral seks yaptılar.
Partinin sonunda altı adam beni masaya koydu, deliğimi kabaca kayganlaştırıcıyla kapladı ve beni becerdi. Acıdan ağladım, çabuk yaptılar, uzuvları küçük değil, ancak sonlarda zevk almaya başladım, bir şekilde iki üyeyi aynı anda içime ittiler.
Hepsi içime geldi, Hatta deliğimden su sızmaya başladım.
Şimdi bazen bazılarının yanına gelip onlara hizmet ediyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Benim üyem. Yorum yapın, çekinmeyin
    by Guest » » in General
    0 Replies
    54 Views
    Last post by Guest
  • Benim ilk seferim