You need to register to see the link. Kardeşimle birlikteydim ben 15, o da 19. Uyuduk krikoyla uyuyakaldığında başının dışarı çıktığını fark ettim. Neyi dikkatlice çıkardığı ve yavaş yavaş kalkmaya başladığı benim için ilginç hale geldi ve sonra ben emmeye başladığımda uyanmaya başladı ve ben de uyuyormuş gibi yapıp ağzımı hafifçe açtım. Mastürbasyon yapmaya başladı ve sikini dudaklarımın üzerine sürdü ve sonra bitirdi. Ve o andan itibaren okuldan sonra kulübede bacaklarını emmeyi ve mastürbasyon yapmayı seviyor
[url=https://my.gayforum.win/viewtopic.php?t=1421]İlk kez[/url] Kardeşimle birlikteydim ben 15, o da 19. Uyuduk krikoyla uyuyakaldığında başının dışarı çıktığını fark ettim. Neyi dikkatlice çıkardığı ve yavaş yavaş kalkmaya başladığı benim için ilginç hale geldi ve sonra ben emmeye başladığımda uyanmaya başladı ve ben de uyuyormuş gibi yapıp ağzımı hafifçe açtım. Mastürbasyon yapmaya başladı ve sikini dudaklarımın üzerine sürdü ve sonra bitirdi. Ve o andan itibaren okuldan sonra kulübede bacaklarını emmeyi ve mastürbasyon yapmayı seviyor
Ondan önce hiç dokunuşum bile yoktu; yalnızca birinin sıcak, titreyen penisine dokunmayı hayal ediyordum. Çoğu zaman okul tuvaletinde amın yanında dururken adamın penisine bakar ve onu nasıl...
İlk kez 18 yaşımda oral seks yaptım. Girişteki sarhoş bir yabancıya. Akşam bir arkadaşımı ziyaret etmek istedim, merdivenlerden yukarı çıktım (asansör olmasına rağmen), ikinci ve üçüncü katlar...
Benim bu konuda hiçbir tecrübem yok, eşim sadık ama ben de bunu gerçekten deneyimlemek ve hissetmek isterim. Sevgilinizi bir başkasıyla görmenin, onun inlemelerini duymanın, ya da bir başkasıyla...
Her insan cinsel yolculuğuna farklı bir zamanda başlar. İlk seks yaşı sizin için önemli mi yoksa koşullara mı bağlı?
İlk seks yaşının seks hayatınızı etkilediğini düşünüyor musunuz?