Benim ilk oral seksseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Benim ilk oral seks

Post by Anonymous »

You need to register to see the link. 18 yaşımda oral seks yaptım. Girişteki sarhoş bir yabancıya. Akşam bir arkadaşımı ziyaret etmek istedim, merdivenlerden yukarı çıktım (asansör olmasına rağmen), ikinci ve üçüncü katlar arasında alacakaranlıkta duran bir adam vardı, bir şeyler yapıyordu. Yanımdan geçerken sırtımı duvara dayadı, bana baktı ve düzenli bir şekilde beni em dedi. İlk korku. Sonra aşağıya bakıyorum ve orada kazığa benzer bir alet duruyor, belli ki onu sallıyordu ve işte buradayım. Sonra korkunun yanı sıra bir heyecan dalgası da üzerimi kapladı (onu ağzıma koyma düşüncesi zaten birden fazla kez aklımdan geçmişti). Yavaş yavaş dibe batmaya başlıyorum ve artık gövdesi yüzümün önünde ama daha fazla hareket etmekten korkuyorum. Gözlerinin içine bakıyorum, o da bana bakıyor, başımın arkasını tutuyor ve ağzımı yavaş yavaş penisine yaklaştırmaya başlıyor. Penisiyle dudaklarıma dokunduğunda durdu. Penisin sıcaklığını ve kokusunu hissettim ve heyecandan titremeye başladım. Gözlerinin içine bakarak ağzımı açtım ve sünnet derisini yaladım ve penisini öptüm. Adam, elini başımın arkasından kaldırmadan, ikinci eliyle penisinin başını ortaya çıkardı, başımın arkasına hafifçe bastırdı ve penisini ağzıma soktu. Üstelik yardımına gerek yoktu, girişin her yerinde şapırdayan bir sesle aletini emdim. Sanal fantezilerimi hayata geçirdim. Bazen sikini ağzımdan çıkarır, yüzüme tokat atar ve tekrar sokardı. Bir süre sonra inledi ve penisinin dolduğunu hissettim, sonra penis titreşmeye başladı ve yutmaya cesaret edemediğim sıcak sıvıyla ağzımı doldurmaya başladı ve yana tükürdüm. Adam penisini sakladı ve gitti. Beş dakika daha çömeldim ve geçmişi sindirdim. Bu benim ilk oral seksimdi.)

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post