Ondan önce hiç dokunuşum bile yoktu; yalnızca birinin sıcak, titreyen penisine dokunmayı hayal ediyordum. Çoğu zaman okul tuvaletinde amın yanında dururken adamın penisine bakar ve onu nasıl hissedeceğimi hayal ederdim...
Fakat You need to register to see the link. bir adam bana VK'da yazdı. O zamanlar o yaklaşık 20 yaşındaydı ve ben sadece 16 yaşındaydım.
Birkaç gün konuştuk, sonra tanıştık, yürüdük, hatta öpüştük. Bana sarıldı, beni kendine bastırdı ve penisini pantolonunda hissettim.. . Ama daha fazlasına hazır değildim...
Sonra bir gün yürüyorduk ve her zamanki gibi bira içmeye karar verdik. Terk edilmiş bir eve geldik. Burası yenilik nedeniyle yıkılıyordu, sakinler yeni taşınmıştı ve içeride yaşayan insanların sıcaklığı hala kutlanıyordu. Bazı dairelerde hâlâ mobilyalar vardı ve nispeten temizdi. Arkadaşım Max de üzerine oturmak için bir çarşaf getirmişti. Sık sık oraya oturmaya giderdik ve ben sakince yürüdüm. Oturup bira içiyorduk.
Ve sonra Maxim diyor ki:
- Yeni hoş hisler ister misin?
- : İsterdim ama bunlar ne tür hisler?
- O halde, sadece gözlerini kapat ve keyfini çıkar.
Sonra benden kalkmamı istedi ve... pantolonumu çıkardı ve külotumu indirdi ve penisimi alıp testislerimi yoğurmaya başladı ve sonra tüm uzunluğu boyunca ağzına girdi. yumurta.
Penisim büyük değil, 15 cm.
Ama ne heyecan vericiydi! Daha önce hiç bu kadar şiddetli bir his yaşamamıştım.
Penisini taşaklara kadar götürdü, çok açgözlülükle lolipop gibi yaladı ve daha sonra toplara doğru ilerledi. O kadar çok parlattı ki bana sanki altın gibi parladılar gibi geldi.
Daha sonra bitirdi ve üzerime külot ve pantolon giydirdi.
Nedenini bilmiyorum ama ben hiç gelmedim - 4-5 dakika kadar beni emdi, bu yüzden sonu yoktu.
Sonra ona ben de denemek istediğimi söyledim ama çok utandım. Ondan gözlerini kapatmasını istedim, önünde diz çöktüm ve pantolonunu ve iç çamaşırını indirerek kıllı alnı ve büyük taşaklarıyla penisini ortaya çıkardım! Arkama yaslandım, kokusunu içime çektim ve önce taşaklarını yalamaya başladım, sonra penisine geçtim. Penisi benimki kadar kalın değildi - orta büyüklükte, 16-16,5 cm ve inceydi.
Penisini yavaşça yalamaya ve başını yavaşça ağzıma almaya başladım, ardından onun tüm boyutunu ağzıma almaya çalıştım. Çok dolgun dudaklarım var ve o bunu beğendi.
İnlemeleri kelimelerle ifade edilemez.
Hayatının geri kalanında bunu hatırlasın diye açgözlülükle emmeye başladım.
Ve sonra penisinden tuzlu kayganlaştırıcının akmaya başladığını hissettim.
Ve bunun sona erdiğini fark ettim ve çok geçmeden onu orgazma ulaştıracaktım.
Ve siki zonklamaya başladığında, aletini benden çıkardı. ağzına boşalmadığını söyledi şimdilik ağzıma boşalmak istiyor şimdilik bu kadar yeter.
10 dakika boyunca onu emdim, ağzıma boşalmamasına çok üzüldüm.
Sonra dedi ki: "Kendi tadına bakmak ister misin?" Dedim ki: "Evet, istiyorum."
Ve beni açgözlülükle tepemden öpmeye başladı ve penisimin tadını ve ağzındaki yağlanmayı hissettim.
Sonra başka bir toplantı yaptık, sadece bu sefer onun dairesindeydi ve orası zaten çok sıcaktı!
Beğendiyseniz, bir dahaki sefere söyleyebilirim.
İlk seferim ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 56 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version