İyi günler! Benim adım Nurlan. Ben Kazakistanlıyım. Sizlere bugün de devam eden bir vakadan bahsetmek istedim. Evliyim, iyi bir eşim var. Yedi yılı aşkın süredir evliyiz. Eşimin bir ağabeyi var. Onun bir karısı var. Bizden daha çok evliler. Düğünümüzden sonra karımın erkek kardeşinin karısını giderek daha çok sevmeye başladığımı fark etmeye başladım.
Çok güzel ve ince. Ama en önemlisi onun çok güzel bacaklarını beğendim. Onları ziyarete geldiğimizde daima kısa etek giyerdi. Bir türlü gözlerimi bacaklarından alamıyordum. Pantolonumdan duman çıkmaya başladığını hissettim. Masaya oturduğumuzda hep gözlerimin içine bakıp gülümsedi. Ama aramızda başka hiçbir şey olmadı.
Fakat bir gün aradı ve gelip ona evin işlerinde yardım etmesini istedi, bunun üzerine kocası bir yere gitti ve o da bir erkeğin yardımı olmadan yapamadı. Elbette ona yardım edecektim. Evine vardığımda gülümseyerek kapıyı açtı, beni yanağımdan öptü ve hafif bir duman fark ettim. Her zamanki gibi kısa bir etek giymişti.
Evde bizden başka kimse yoktu. Hemen pantolonumun içinde hareket etmeye başladım. Kanepeyi hareket ettirmek için yardıma ihtiyacı olduğunu ama önce halıyı süpürmesi gerektiğini söyledi. Koltuğa oturup uzaktan kumandayı elime aldım ve televizyondaki kanalları gezmeye başladım. Süpürmeye başladı. Ve artık televizyona ayıracak vaktim yoktu. Bacaklarına baktım. Eğildi, eğildi ve bana giderek yaklaştı.
Yaklaştığında dayanamadım ve kıçını tuttum. Doğruldu ve gülümsedi. Ve sonra artık kendimi kontrol edemedim. Ona sarıldım ve onu öptüm. Pantolonumun yırtılacağını hissettim. Onu kucağıma alıp yatak odasına götürdüm. Eteğini çıkarmadan onu yatağa yatırdı, külotunu yırttı ve öyle bir kuvvetle içine girdi ki kadın deli gibi çığlık attı.
Bu anı nasıl hayal ettim. Yaklaşık bir saat kadar aralıksız kızarttım. Dick beyzbol sopası gibi ayağa kalktı. Benim için oraya girmek çok heyecan vericiydi. İnledi, çığlık attı, çok çabuk ve sık sık geldi. Evet, üç kez geldim. Ama penis çok çabuk ayağa kalktı. Sonuçta bunu uzun zamandır hayal ediyordum.
İki saat sonra sakinleştik ve yatağa uzanarak nasıl daha fazla yaşayacağımızı düşünmeye başladık. Biraz düşündükten sonra şimdilik hiçbir şeyi değiştirmeyeceğimize karar verdik. Ayda bir, en fazla iki kez buluşuyoruz. Ama bu saatler unutulmaz. Ama artık en iyi arkadaşlar gibiyiz. Birbirimize güveniyoruz, yardım ediyoruz ve tavsiyelerde bulunuyoruz. Daha fazla nasıl yaşayacağımı bilmiyorum.
Uzun zamandır onu hayal ediyordum ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version