Merhaba, 10. sınıftayım ve ders sırasında küçük, narin bir kafayı nasıl ağzıma alıp dudaklarımla okşadığımı düşünmeden edemiyorum. Ders veren bir öğretmenle bunu nasıl yapacağımı hayal edebiliyorum, nedense hiç içimden gelmiyor (ama yaşlı erkekler çok heyecanlı, amcık çok ıslak
[img]You need to register to see the link.. sexforum.top/images/smilies/smile272.gif[/img]
Merhaba, 10. sınıftayım ve ders sırasında küçük, narin bir kafayı nasıl ağzıma alıp dudaklarımla okşadığımı düşünmeden edemiyorum. Ders veren bir öğretmenle bunu nasıl yapacağımı hayal edebiliyorum, nedense hiç içimden gelmiyor (ama yaşlı erkekler çok heyecanlı, amcık çok ıslak [img]https://tr. sexforum.top/images/smilies/smile272.gif[/img]
Nedir bu, hayatımda en az bir kez fahişe olmak ve uyarıcılara bunaldıktan sonra kendimi bir iki ahlaksız çifte vermek istiyorum... D A vesaire H Aynı dır-dir N ş Ve N A M hakkında D dır-dir vesaire H...
Şu anda 66 yılda anneler .... 13 yaşından itibaren onu sarsıyorum .... etli kıllı kedi onu heyecanlandırıyor .... pislik sadece muhteşem ... etli, koyu kahverengi dudaklarla, asıyorlar Aralarında...
Karı koca işten eve geldiler. Karısı her zamanki gibi akşam yemeğini ısıtmaya, kocası da duşa gitti. Daha sonra televizyonun karşısına akşam yemeği yemek için oturdular. Her şey her zamanki gibiydi,...
Forumda ensestle ilgili bir şeyler var, neredeyse hiç kimse bu ensest hakkında yazmıyor, seks ve kadın erkek ilişkileriyle pek ilgisi olmayan sol konularla dolu.
Kızımla ilgili ıslak...