Nedir bu, hayatımda en az bir kez fahişe olmak ve uyarıcılara bunaldıktan sonra kendimi bir iki ahlaksız çifte vermek istiyorum... D A vesaire H Aynı dır-dir N ş Ve N A M hakkında D dır-dir vesaire H M dır-dir N BEN V D dır-dir V hakkında H İle içinde Ve P hakkında İle A hakkında N Ve M dır-dir N BEN Bay A P BEN Aynı A Ben vesaire hakkında vesaire ben Ve ile A vesaire Ve M Ve P hakkında vesaire P A P A vesaire H ile A M sen M N A Bay ben sen M hakkında B A ile hakkında M P hakkında H hakkında M P hakkında H içinde H vesaire hakkında B sen hakkında N Ve R X B k B M dır-dir N BEN İle A İle ile hakkında ile A vesaire H P içinde Ve Ve P Ve içinde Aynı Ve İle A M Ve D dır-dir ben A ben Ve e vesaire hakkında V M dır-dir ile vesaire dır-dir ile hakkında M N hakkında Ben Ve P hakkında ile ben dır-dir , İle hakkında Bay D A BEN V sen Ve D içinde V V A N N içinde Ben , V dır-dir P N içinde V ş Ve ile H içinde V Ve Aynı içinde H vesaire hakkında hakkında N Ve vesaire P A P A Ben vesaire ile BEN . . . P hakkında ile M hakkında vesaire P dır-dir V dır-dir A Ve P ile ben A D hakkında ile vesaire N sen dır-dir içinde vesaire dır-dir P Ve ile ben sen ş A ile vesaire hakkında N sen Ve V ile D hakkında ah Ve BEN N dır-dir V sen D dır-dir P Aynı A V N A H N içinde ben Ve ile A vesaire H Ve P ile V hakkında B hakkında D N sen dır-dir hakkında vesaire H ben dır-dir N hakkında V D sen P hakkında H İle Ve Ve İçinde dır-dir ben hakkında V A vesaire H P içinde Ve İle hakkında Bay D A P A P N Ve V sen N içinde V Ve P V ile vesaire A V ben BEN Ben vesaire ile N hakkında V A , BEN B içinde D içinde V ile A H A P hakkında V A N N hakkında M e vesaire Ve M D dır-dir Ve ile vesaire V M ile hakkında ile vesaire hakkında BEN N Ve Ve vesaire P A P A vesaire H İle P A ile Ve V sen dır-dir Ve ile İle A Aynı dır-dir N N sen dır-dir P hakkında P hakkında vesaire H Ben Ve N A ile ben A Aynı D dır-dir N Ve dır-dir M Aynı dır-dir N ile İle Ve dır-dir P vesaire sen Ve İle hakkında Bay D A hakkında D N A Ve ile D A M P hakkında D N BEN V ş Ve ile H V sen N dır-dir vesaire H ben dır-dir N Ve ile ile V hakkında dır-dir Ve P hakkında P İle Ve Ve V ile BEN V M dır-dir N BEN ile A V hakkında ben hakkında ile sen P hakkında vesaire BEN N dır-dir vesaire İle ile V hakkında dır-dir M içinde dır-dir B A P Ben ben dır-dir Aynı A ş dır-dir M içinde N A ile P Ve N dır-dir Ve D P hakkında H BEN ş dır-dir M içinde ile V hakkında Ve B ben dır-dir ile vesaire BEN ş Ve Ve P içinde Ve Ve V ben A ile vesaire N hakkında P P Ve İle A Aynı dır-dir vesaire M N dır-dir ile dır-dir ile vesaire H N A N dır-dir Bay hakkında ile M A ile sen V A BEN M hakkında Ben P hakkında P İle içinde İle P dır-dir M hakkında M Ve ile A P Ve P Ve V A BEN vesaire içinde D A ile V hakkında Ve P A ben H H sen BEN P hakkında ile ben içinde ş N hakkında P P Ve ile vesaire P hakkında Ben ile H ile V dır-dir P P içinde P A ile D V Ve N içinde V N hakkında Aynı İle Ve A vesaire dır-dir ben hakkında H İle A D dır-dir P Aynı A M dır-dir N BEN ile A P içinde Ve hakkında P içinde ile İle A BEN M dır-dir D ben dır-dir N N hakkında M hakkında Ben P hakkında P İle içinde V N Ve ile D P içinde Bay hakkında Ve P içinde İle hakkında Ve P P Ve ile vesaire A V Ve V dır-dir Bay hakkında P A ile B içinde P ş içinde Ben ile A ben içinde P içinde V P Ve P N dır-dir dır-dir dır-dir V M hakkında Ve ile İle hakkında ben H ile İle Ve Ve A N A ben H H Ve İle BEN hakkında ş içinde vesaire Ve V vesaire içinde P içinde Ben B hakkında ben H hakkında Ve İle N içinde V P Ve İle içinde ş içinde Bay içinde B içinde V Ve D BEN İle A İle P A ile V P A vesaire N hakkında B ben dır-dir ile vesaire BEN vesaire Bay ben A ile İle Ve Ve Bay P A Ben ş dır-dir Ve V P hakkında ile BEN Ve İle içinde M hakkında dır-dir Ve Aynı hakkında P sen ş ben Ben P içinde . M dır-dir N BEN N A H Ve N A dır-dir vesaire ile A P ben N BEN vesaire H Bay hakkında P BEN H A BEN vesaire hakkında ben ile vesaire A BEN P ben hakkında vesaire P P hakkında N Ve İle A Ben ş A BEN V ile dır-dir Bay ben içinde B Aynı dır-dir V M hakkında Ben P hakkında P İle içinde P hakkında İle A BEN İle hakkında N vesaire P hakkında ben Ve P içinde Ben P hakkında Bay P içinde Aynı dır-dir N Ve dır-dir ile A M Ve P A BEN İle hakkında Bay D A H içinde V ile vesaire V içinde Ben vesaire içinde P içinde Ben B hakkında ben H Ve ile ben dır-dir Bay İle A V sen N içinde V ile N hakkında V A N A ile A Aynı Ve V A Ben ile H N A P içinde ben ile Ve P içinde Ben ş Ve Ve Aynı A P İle Ve Ve P içinde Ve P hakkında İle A N dır-dir P hakkında N Ve M A Ben H vesaire hakkında BEN ile Ve Aynı içinde N A ben hakkında B İle dır-dir M içinde Aynı Ve İle A Ve V dır-dir ile H P içinde Ve V M P hakkında kıçı titriyor ve karnında ve göğsünde tatlı bir his var, aletim umutsuzca zonkluyor ve onu elime alıyorum, 30 çekiyorum ve yavaşça aletimin üzerinde kıpırdanmaya başlıyorum, dikkatlice yeni rolüne, piliç'e alışmaya başlıyorum kıçımı herife veren yanıma geliyor, aletimi ağzına alıyor ve emiyor beni sertçe öpmek için dışarı çıkıyor ve bana dönüyor, güzel kıçını yüzümün önüne koyuyor, kalçalarını açıyor, kırıklarını gösteriyor anal delik, yüzüne bastırıyor ve dilim sevgiyle onun yaralı kıçını yalamaya başlıyor, deliğe iniyor, amına giriyor, ıslak duvarlarını okşuyor, farkına bile varmadan, aletini giderek daha fazla hareket ettiriyorum, çekiyorum. tekrar dışarıda, gerçek bir sürtük gibi sikin üzerine oturuyorum, kendimi kıçımdan sikiyorum Bunu uzun süre farklı kızlarla pek çok kez yaptım, gecenin yarısında tekrar tekrar oldu, onların sıkılarına girdim. sikimle eşekler, inlemeler ve istekler duyuyorum Onları tutkuyla siktim ve şimdi bunu kendim hissettim ve dört çift göz bana bakıyor, kıkırdayarak, birbirlerinin tatlı noktalarını okşuyorlar, güçlü göğüsleri ve yuvarlak güçlü kıçı olan bir kadın, erkek arkadaşının sikini açık kırmızı kedisinden çıkarıyor, ayağa kalkıyor, gelip beni kaldırıyor, kendimi bir sik gibi hissediyorum ve onun patronu, kıçından dışarı kayıyor, bunu kolaylaştırıyor ve boş kıç garip bir şekilde içinde bir sikin yokluğunu hissediyor derinleri, piliç, dudaklarımı öptükten sonra sike iner ve okşayarak öpüyor, okşuyor ve köpek stili ayakta, beni anal mağarasına üflemeye davet ediyor, bunu da sikimi kıçına itmekte zorluk çekmeden yapıyorum ve kalçalarını hareket ettirmeye başlıyor, ritmi çağrıştırıyor, o kadar kendimi kaptırıyorum ki kıçıma sik soktuklarında istemsizce seğiriyorum ve kaçmaya çalışıyorum ama güçlü eller beni piliçlerin kıçına doğru itiyor ve ikinci adam bana sıkışıyor, şu anki piliçimi sikti, ben daha yüksek sesle bağırdım ve onun piliç, bilirsiniz, kıçıyla benim bagajımda oynuyor ve onun erkek arkadaşı da sikini bana sokuyor, ayrıca tören olmadan benimkini sikmeye başlıyor Bu yüzden, koçunun hızla içeri girip geri çekilmesinin baskısı altında sızlanıyorum ve inliyorum, hassas kıçıma vuruyorum ve onun kızının kıçına o kadar hoş ve kadifemsi bir şekilde koşuyorum ki, çok geçmeden onun kıçına boşaldım ve erkeği de bunu yapıyor. benim için de aynısı ve sıcak spermin bir orospununki gibi kıçıma nasıl aktığını hissediyorum. Bitirdikten sonra sikini benden çıkarıyor ve kıçımı inceledikten sonra eğlenmemiş olmasının çok havalı olduğunu söylüyor. uzun bir süre ve dar kıçım, onların piliçlerini siktiğim gerçeğine değer bir zevk, onlar da zevk aldı ve akşam beni fahişe yaptı ve kendilerini bana verdi. Ve kızlar çok güzel ve yetenekli, bunu hissettim. Kendim için henüz böyle kızlara sahip olmadım, hayallerimi gerçekleştirdiler ve bir erkeğin siki tarafından kıçımdan sikilmekten kurtuldum ve bu sürtükler sayesinde hiç tereddüt etmeden asla yapmayacağım şeyi yaptım. bir erkekle...
You need to register to see the link.
You need to register to see the link.
Bir iki kişiyle sevişmeyi nasıl da hayal ediyorum, o güzel kadınlar pes edip beni erkek arkadaşlarının sikleriyle besled ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version