Kızlar, elbette bu bir şaka. Ama biz Prensesiz. Hepsini siktir et... Bizim versiyonumuzda evlenin - kendinizi ilk tanıştığınız kişiye verin. Dürüst olmak gerekirse ailem olmasaydı kendimden vazgeçerdim. 3 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Fakat bir tartışma hayal edin ve bunu yapmak zorundasınız. İlginç? Bugün ilk erkeğiniz kim olurdu? Bir oyun.
Kızlar, elbette bu bir şaka. Ama biz Prensesiz. Hepsini siktir et... Bizim versiyonumuzda evlenin - kendinizi ilk tanıştığınız kişiye verin. Dürüst olmak gerekirse ailem olmasaydı kendimden vazgeçerdim. 3 dakika 34 saniye sonra gönderildi: Fakat bir tartışma hayal edin ve bunu yapmak zorundasınız. İlginç? Bugün ilk erkeğiniz kim olurdu? Bir oyun.
Bir yıl önce evlenme dürtüsünü hissettim. Beş yıl boyunca erkeğimle medeni bir evlilik içinde yaşadım ve 42 yaşında ilişkimizi yasallaştırmaya karar verdim. İlginç bir şekilde adam benden sekiz yaş...
Nedir bu, hayatımda en az bir kez fahişe olmak ve uyarıcılara bunaldıktan sonra kendimi bir iki ahlaksız çifte vermek istiyorum... D A vesaire H Aynı dır-dir N ş Ve N A M hakkında D dır-dir vesaire H...
Benim bu konuda hiçbir tecrübem yok, eşim sadık ama ben de bunu gerçekten deneyimlemek ve hissetmek isterim. Sevgilinizi bir başkasıyla görmenin, onun inlemelerini duymanın, ya da bir başkasıyla...
Her insan cinsel yolculuğuna farklı bir zamanda başlar. İlk seks yaşı sizin için önemli mi yoksa koşullara mı bağlı?
İlk seks yaşının seks hayatınızı etkilediğini düşünüyor musunuz?