Boynuzlu bir erkekle evlenseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Boynuzlu bir erkekle evlen

Post by Anonymous »

Bir yıl önce evlenme dürtüsünü hissettim. Beş yıl boyunca erkeğimle medeni bir evlilik içinde yaşadım ve 42 yaşında ilişkimizi yasallaştırmaya karar verdim. İlginç bir şekilde adam benden sekiz yaş genç, 34 yaşında. Formda kalmaya çalıştım ama çok çabuk göbeği büyüdü, yüzünü kaybetti ve yaş farkı farkedilmez hale geldi.

Prensip olarak bana yakışıyordu, eve maaş alıyordu, kadınlarla takılmıyordu ama kesinlikle erkek değildi! Penis küçük, ereksiyon zayıf, bir şekilde sarsılıyor ve çabuk boşalıyor. Tamam, bir şekilde bu tür bir hayata alıştım, gerçi biriyle şipşak bir şipşak yaşama fırsatını hiç kaçırmadım. Beş yıllık birlikte yaşama boyunca yalnızca birkaç kez.

İlk defa bir arkadaşımı ziyaret ederken, vay be, eski erkek arkadaşım ve uzun zaman önce sarhoş bir şekilde seviştiğim arkadaşı da oradaydı. Ne istersen, eşleşmeyecek! Ve bu ikisi benim votkama bir şey attılar, böylece o öğleden sonra saat dörtte uykuya daldı ve ertesi sabaha kadar uyudu! Kısacası beni bu kütükle bütün gece aynı yatakta siktiler! İlk başta terbiyeli gibi davranmaya çalıştım ama buna izin vermedim ama sikim amıma çarptı ve gittik. Tüm pozlarda iki yay ile! Bir nevi tatil!

İkinci sefer bir iş gezisinde trendeyken yaşandı. Regl dönemimdeyim ve şans eseri kompartıman komşumun gözü üzerimde! Ona oral seks yapabileceğimi söylüyorum. Adamın güçlü olduğu ortaya çıktı! Yaklaşık yirmi dakika boyunca beni Cheburashka gibi sikinin üzerine çekti! Ne oral seksti, az önce ağzımdan sikti!

Tamam, hadi düğünüme dönelim. 42 yaşında, bir duvak ve kabarık beyaz bir elbise, bir şekilde aptalca, bu yüzden kendimi sadece güzel bir beyaz elbiseyle sınırladım. Maksi. Türkiye'den bir arkadaşım getirmişti. Evde aynaya baktım - her şey mükemmeldi. Ancak sicil dairesinde elbisenin başına tuhaf bir şey gelmeye başladı! Erkeklerin bana acı verici derecede şehvetli bir ifadeyle baktıklarını fark etmeye başladım.

Gerçekten bu kadar çekici olduğumu bile düşündüm?! İmza attığımızda nazik bir kız kulağıma fısıldadı: - Kadın, elbisen şeffaf... her şey görünüyor.

Tamam, aynaya git diyorum. Annem! Ritka bir piç, elbisesini çıkardı!!! Aynada sadece iç çamaşırım değil, tüm vücudum görünüyor! Bu yüzden erkeklerin gözleri kırıldı! Benimkine şunu söylüyorum: "Irka'yı ara, başka bir elbise getirsin, aynı bedene sahibiz." Böyle bir kafeye gitmeyeceğim... Ve koridordan tuvalete koştu. Doğal olarak kadınlarda! Ama nasıl erkek oldum? Ülkemizde iyi, samimi adamların olduğunu her zaman biliyordum! Teselli ettiler ve okşadılar! İki.

Başıma gelen onca şeyden sonra teselli edilmeyi hiç umursamadım ve kolayca bir erkeğin sevgisine kapıldım! Bu lanet elbiseyle uğraşmadan göğüslerimi kumaşın içinden nasıl sıktılar, ellerinden geldiğince sıktılar! Isıtılmış plastik gibi, yumuşak ve esnek bir şekilde itaatkar bir şekilde arkama döndüm ve ellerimi lavabonun üzerine koydum.

Ah, çıplak kıçını erkeklere göstermek ne tatlı, heyecan verici bir aşağılama! Bu bir kızın ilk seferi değil ama bir adamın kıçını güçlü, keskin bir itmeyle aptalca amınızın üzerine koyduğunu hissettiğiniz bu harika, heyecan verici an... Aman Tanrım!!! Başkasının siki her zaman daha kalın ve daha öfkeli sikişir!

Kırk dakika sonra arkadaşım Irka bir elbise getirdi ve beni kadınlar tuvaletinde bulmaya çalıştı ama boşuna, bir kez daha, sanki birdenbire yoktan var olacağımı umuyormuş gibi kabinlerin etrafına bakındı!
p>
Öyle ya da böyle düğün gerçekleşti! Yasal aptalı saymazsak sadece üç talip vardı ama gelin mutlu ve halinden memnundu!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post