Bir boynuzlu adam ile bir seks kadınının hayatındanseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir boynuzlu adam ile bir seks kadınının hayatından

Post by Anonymous »

O akşamı özellikle hatırlıyoruz. Özellikle ben. Kısacası, gereksiz yaygara koparmadan, uzun zamandır karımın birini becermesini düşündüğümü söyleyeceğim, ama bunların hepsi boş fantezilerdi, ama sonra arkadaşım ve iş arkadaşımın isminin nasıl olduğunu fark ettim. Rüstem eşime bakıyordu.

Tabii ki Natasha'nın güzel bir figürü vardı: uzun bacaklar, yuvarlak bir popo, dar bir bel ve büyük göğüsler; her şey göğüslerle başladı. Natasha evin içinde kısa bir elbiseyle dolaşıyordu ve bu Asya'da alışılagelmiş bir şey olmasa da, Rustam'ın eski arkadaşı, bir aile dostu olduğu ve karımın karısıyla sıcak bir ilişkisi olduğu için Rustam'dan çekinmiyordu.< / p> Karısının cübbesi çok kısaydı ve derin yakalıydı; bahçede bir şey yaptığı veya evde yabancıların olduğu günlerde onu giymezdi veya altına çizgili veya tayt giyerdi. gün, daha doğrusu akşam bunu yapmadı ve Rüstem bize geldi.

İlk başta karısı biraz utanmıştı ama adam herhangi bir işaret göstermedi, yine de Natasha'ya baktığında gözlerinin nasıl parladığını hemen fark ettim. (Özellikle arkasını döndüğünde). Ben de bunu fark ettim ve ardından bu plan doğdu.

Onları yalnız bırakırlarsa Rustam'ın elbette Natasha'nın cazibesini daha açık bir şekilde incelemeye başlayacağını düşündüm, ama daha fazlası değil, onu rahatsız etmeye başlamazdı. Peki onu buna doğru itmemiz lazım ama nasıl? Bu konuyu doğrudan onunla konuşmaktan daha iyi bir şey düşünemiyordum. Anı değerlendirerek onun yanından çekildim ve doğrudan Natasha'mı sevip sevmediğini sordum. İlk başta utandı, sonra şaşırdı (değilse de deli!), Ama sonra yine de Natasha'dan gerçekten hoşlandığını ve genel olarak ince kızlardan hoşlandığını ve şişman bir kızla evli olduğu için evli olduğunu itiraf etti. ebeveynleri seviyordu ama ben şişman kadınlardan pek hoşlanmıyordum.

Ve işte Natasha'm kadınlığının zirvesinde. Genel olarak, yarım şişe içtik ve birbirimize o kadar "saygı duyduk" ki, onun pozisyonuna o kadar kapılmıştım ki, tüm ciddiyetimle eşime kur yapmasını önerdim ve ya o buna dayanamazsa ve verirse ona.

İlk başta hepimiz şaka yapıyormuş gibi göründük ama sonra tüm ciddiyetle el sıkıştık.

Ve ben şahsen Rustam'a karısıyla seks yapması için tam yetki verdim...

Aynı akşam Natasha ile sohbet ettik.

- Rüstem'in sana nasıl baktığını gördün mü? – Yataktayken eşime sordum.

- Hı-hı, - Natasha utanarak mırıldandı, - bir yandan rahatsızdım...

– Ve diğer tarafta. – Onu ittim.

-Ve diğer yandan...-kıkırdadı,-bırak baksın ve benim için üzülmesin. Bunu başka nerede görecek!

Aynen eşimin giydiği bornoz buradan satın alamadığımız bir bornozdu; kardeşini görmeye gittiğinde bunu Rusya Federasyonu'ndan getirmişti.

"Evet," diye onayladım, "kadınları hayatları boyunca pantolon giyiyor, bacaklarınızı görmeyi şans sayın."

"Peki bana söyleme" diye itiraz etti Natasha, "dün şehirde Takhminka'yı gördün mü?"

– Diz boyu bir etek düşünün!

- Ama o etekle ne kadar seksiydi.

– Evet, öyleyse evet! -Onayladım, -hiçbir şey, evlenecek, elbisesini, pantolonunu, atkısını giyecek... eline bir süpürge ve her sene çocuk yapacak, beli yok olacak, kıçı yakasından genişleyecek.. Çabuk, güzelliği nereye gidecek? Rustamskaya'ya bakın, ne düşünüyorsunuz, bugün size öyle bakıyordu.

Natasha cevap vermedi ve ben devam ettim:

– İlgisini beğeniyor musunuz?

Natasha sessiz kaldı ve ardından şakacı bir şekilde şunları söyledi:

– Kim bundan hoşlanmaz ki.

– Ben de beğendim.

Natasha dirseğinin üzerinde ayağa kalktı ve gözlerimin içine baktı.

– Neyi beğendiniz?

– Sana BU şekilde baktığı gerçeği.

Natasha inanamayarak gözlerini kıstı.

– Seni nasıl anlayabilirim!?

- Kısacası Natasha," derin bir nefes aldım, "bir zamanlar başka biriyle seks yapma ihtimalinin beni nasıl heyecanlandırdığını söylediğimizi hatırlıyor musun?

- Hatırlıyorum, ne olmuş yani, bunun ciddi olduğunu mu söylemek istiyorsun!?

– Hı-hı. – Ona bakmadım. Şunu sordu:

– Sağlıklı mısın!?

Buna cevap vermedim ama başka bir şey söyledim; şimdi olmasa bunu bir daha asla söyleyemeyeceğimi hissettim.

- Haydi, bir dahaki sefere onunla flört et, sana dokunmasına izin ver, onunla dans et... Bilmiyorum, sen bir kadınsın ve bir erkeği nasıl baştan çıkaracağını daha iyi biliyorsun.

-Ne yapıyorsun!? Beni istiyor musun...!?

– Evet Natasha, lafı uzatmayalım Natasha, onunla seks yapmanı istiyorum. – Bunu söyledikten sonra sanki içimde bir şeyler kırıldı – patladım:

– Natasha, görüyorsun, uzun zamandır senin yan tarafta sevişeceğini hayal ediyordum ve bunu kesinlikle biliyordum, biliyorsun, ama ideal olarak senin seksine tanık olmak isterim.

– !!!? – Natasha'nın sürprizi samimiydi.

– Benimle birlikte oynayın. – Ben sustum. Natasha yutkundu ve sordu:

– Nasıl?

- Siktir et onu Natasha, ah, ver onu ona.

Natasha sessizdi, nefes alışından heyecanlandığını ve heyecanlandığını hissettim; ayrıca karımı başka bir adamla yatmaya neredeyse ikna ettiğim gerçeği beni de heyecanlandırdı. Eşimin geceliğini çıkarmaya başladım, bu sefer onun direnmesine aldırış etmedim ve neredeyse isteği dışında onu sikmeye başladım. Ancak uzun süre direnmedi; beş dakikalık sürtünmeden sonra vajinanın tanıdık kasılmalarını hissettim. Daha sonra, onun iki orgazmından sonra karıma sarılarak sordum:

– Bana söz ver Natasha.

– Ne?

– Bunu ona vereceğine söz ver.

Karım uzun süre sessiz kaldı, sonra başımı ona doğru çekerek fısıldadı:

-Tamam, ona vereceğim ama istediğimden ya da yeterince seks yapmadığımdan değil, hayır, istemiyorum ve yeterince seks yaptığımdan değil, yapacağım çünkü SİZ bunu istiyorsunuz. Kendisi!

Karımı öptüm, onu uzun süre okşadım ve her birimiz kendi düşüncemizle uykuya daldık, ben de Nataşa'nın Rustam'ı sikeceğine tam olarak inanmadım ve Nataşa muhtemelen o anda benim bunu yapmadığımı düşündü. kafanda her şey yolunda.

Kısacası bir başlangıç ​​yapıldı. Rüstem'le tekrar konuştum, bize daha sık gelebileceğini ve eşime açıkça kur yapabileceğini söyledim. O zaman sıra sekse gelecek. Ona, eğer bize gelirse karısının ondan hiçbir şeyden şüphelenmeyeceği ve benim Natasha'yla tamamen sakin bir şekilde seks yapabilecekleri yönünde argüman sundum.

Sonra, bir dahaki sefere bizi "ziyarete" geldiğinde, onu bilinçli olarak eşimle yalnız bıraktım ve parkta yürüyüşe çıktım. Ama çabalarım boşa çıktı, ne Rüstem ne de Nataşa ilk adımı atmayı başaramadı. Sonra ben devam ettim, başka bir sefer onları karşıma oturttum ve sohbet etmeye başladım.

- Rustam, görüyorsun, öyle oldu ki ereksiyon her zaman sorun olmuyor, biliyorsun, çoğu zaman karımı dilimle içeri sokup tatmin edemiyorum, ama anla, Natasha yetişkin bir kadın ve onun sadece bir “vajinal masaja” ihtiyacı var ".

İkisi de kırmızı suratla oturdular ve gözlerimin içine bakamadılar, ben de devam ettim: - Rustam dinle, sen ve Natasha birbirinizden hoşlanıyorsunuz ve seks yapmanız sadece an meselesi Rus, biliyorum senin çok büyük bir aşkın var kıskanç eş ve eğer sen ve Natasha'yı öğrenirse, bir skandaldan kaçınılamaz, bu yüzden öneriyorum, BUNU burada bizimle yapın ve başınızı sokacak bir çatınız olsun (bir gece için ucuz otel aramanıza gerek yok) ve bir mazeret her zaman hazırdır! Kararını ver Natasha, çünkü bazen çok heyecanlandığında büyük ve güçlü bir penis istediğini kendin söylemiştin.

Natasha gözlerini masadan ayırmadan sessiz kaldı ama yanakları pembeye döndüğünde hedefi vurduğumu fark ettim!

O akşam başlamalarını önerdim ve Rüstem'in tam bir mazereti olması için telefonunu yanıma aldım ve karısı ararsa bir şeyler düşüneceğimi söyledim. Onları yalnız bırakıp, korktum ve parka gitmek üzere evden tekrar çıktım.

Yaklaşık bir buçuk saattir yürüyordum, kafamda düşünceler uçuşuyordu ve vücudum vahşi bir heyecanla doluydu, penisim taş gibi duruyordu, uzun süren sert bir hareketten dolayı başına bir şey gelmesinden korkuyordum. Rüstem'in telefonu çaldığında ürperdim bile. Karısı aradı!

Uzun süre şaşırdı ve Rüstem'in nerede olduğunu sordu, ben de yanımda olduğunu, bira içtiğimizi, tuvalete gittiğini, dışarı çıktığında kendisine söyleyeceğimi söyledim. Telefonu kapattım ve hızla eve doğru yola çıktım.

Kapı artık kilitli olmasa da (biz de aynı fikirdeydik), eve girmeden önce kapıyı çaldım.

– İçeri girin. – Natasha biraz dalgın bir sesle koridora bakarak söyledi.

- Seni rahatsız ettim mi? – Mümkün olduğunca sakin konuşmaya çalıştım.

– Hayır, zaten işimiz bitti. – Eşim utandı, ben de şaka yaptım:

– Bitti mi bitti mi!? – Kötü niyetli bir surat yaptım. Natasha yine cevap vermedi, devam ettim:

– Rusya nerede?

- Orada, koridorda ne var? – Karısı ihtiyatla sordu.

– Fatima'sı aradı.

–Evet!? Peki ne?

– Artık hiçbir şey geri aramayacak. – Bunu söylemeyi zar zor bitirmiştim ki cebimdeki telefon tekrar titredi.

Rüstem, karısıyla konuştuktan sonra hızla oradan ayrıldı; acilen bir yere gitmesi gerekiyordu. Evin kapısı arkasından kapanır kapanmaz Natasha'yı kendime doğru bastırdım.

– Tebrikler.

– Neyle!?

– Neyle nasıl! Az önce bir fahişe oldun!

Natasha şakacı bir şekilde somurttu.

– Biliyordum, biliyordum... – Onun bildiklerini hiç duymadım, çünkü dudaklarımı onun dudaklarına bastırdım ve ancak ikimiz de nefes alamadığımız zaman gitmesine izin verdim.

-Peki onu nasıl buldun? – diye sordum Natasha'yı sıkarak.

- Oh-oh... - Natasha gözlerini devirdi, - onun bir... arkadaşı var... hımm, çok büyük! - Sesinde sevinç, hayranlık ve hatta korku vardı - ilk başta bir kız gibi içime girdi, kan olacağını, hatta çarşafa biraz damlayacağını düşündüm, ama sonra biraz dinlendik ve Rüstem yine de yaptı. Ah! Boğazımdan çıkacağını sanıyordum! Hala rahmime zarar vermesinden korkuyordum ama sonra alıştım ve bundan keyif almaya başladım. Doğru, hiç orgazm olamadım ama en azından on kez geldim!

– Hadi!!

- Evet, daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım, yalnızca bir kramp, ikincisi vurduğunda kayboluyor!

– Gerçekten o kadar büyük mü!? – Kıskançlıkla sordum.

"Hı-hı," başparmağı ve işaret parmağıyla bir daire çizdi ve aralarında hâlâ önemli bir boşluk vardı.

– Vay be! – diye bağırdım – ve BU seni de etkiledi!?

Karım güldü ve bana sarıldı.

– Onu bugün bana vermez misin?

Karısı masum ve tatlı bir yüz ifadesiyle cevap verdi:

– Hayır, çok yorgunum, başka zaman yapalım. A.

Genel olarak aile üçlümüz böyle başladı. Rüstem haftada iki kez geliyordu, ilk başta evden çıktım ama “aşıklar” alışınca evde kaldım, garaja ya da başka bir odaya gittim ve sonra evlilik yatağımızın gıcırdadığını ve karımın inlemelerini duydum. vızıltıdan. Bunu bilerek yapmadığım efsanesini uydurdum, sadece 10 cm uzunluğunda küçük bir penisim var ve Natasha yetişkin bir kadın, henüz 25 yaşında bile değil. Rustam'ın 19,5 cm olduğu ortaya çıktı, ancak çok kalın bir kafa ile bu süre zarfında karımı o kadar "mahvetti" ki artık onunla sadece ağızdan sevişiyoruz, Natasha artık beni hiç hissetmediğini söyledi ve bu yüzden benim de boşalabilmem beni onu ağzından sikmeye davet ediyor. Kısacası hayat yeni bir seviyeye ulaştı ve tek bir olay olmasaydı prensip olarak her şey her zamanki gibi olurdu ama sonra bu oldu...

–Seninle konuşmam gerekiyor. – Natasha bir akşam şöyle dedi.

– Dinliyorum – Her şeye hazırlıklıydım ama buna değil.

-Görüyorsun... Ben... Hamileyim! – Sessizlik vardı.

– Tam olarak mı?

– Hı-hı. – Eşime baktım ve şu anda karşımda oturan bu güzel kadının başka bir adamdan hamile olduğuna inanamadım.

Omuzlarından tutup yataktan kaldırdım, duvara yasladım ve tekrar sordum:

– Bu kesin mi?

– Evet, zaten üç hafta oldu...

Kulaklarım tıkandı, yavaş yavaş dizlerimin üzerine çökmeye başladım, kemeri burnumun önüne gelince elbisesinin eteğini kaldırıp kasıklarına gömdüm, kokusunu içime çektim, keyifle kadınım başka bir adamdan hamile!

O gece, tüm evlilik hayatımız boyunca ilk kez, eşimle sevişmediğimiz bir yerde, gözümüzü bile kırpmadık: koridorda, yatak odasında, duşta ve tuvalette. ağaçların arasındaki bahçede ve bir arabanın kaportasındaki garajda... Sabah hepimiz toz, morluk, tükürük ve spermle kaplanmıştık, kıyafetleri yırtılmıştı, külotu ve sutyeni ortadan kaybolmuştu.

İşte yeni bir hayat böyle başladı: Orta Asyalı boynuzlu kocaların ve seks kadınlarının hayatı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post