İki yıl önce eşimle birlikte bir ev satın aldık ve arka bahçesinde bir hamam vardı. Ben ortalama boydaki Alexander'ım, sporcu ya da göbekli biri değilim, 25 yaşındayım ve eşim Marina 22 yaşında, uzun boylu, gergin belli, göğüs büyüklüğü 2,5.
Aile dostumuz olan Sasha da 27 yaşında, uzun boylu, kaslı bir adam. Tesadüfen tanıştık, Marina mağazadan arabasına doğru yürürken ona baktı ve otoparkta arabamıza bindi. Trafik polisini aramak yerine bir kafede oturup her şeyi barışçıl bir şekilde çözmeyi teklif etti ve onarımların parasını ödemeye hazırdı. Kafede araba servis merkezini aradı ve arabamızı ve kendi arabasını tamir etmeyi kabul etti. Oturup sohbet ettikten sonra evinde bir içki içmeyi ve araba tamir edilirken bizi taksiyle evimize göndermeyi teklif etti. (araba onarımları büyük değildir, sadece çamurluktaki bir göçüğü ve birkaç çiziği onarın). Marina ve ben anlaştık ve araba servise gönderildikten sonra ona gittik. İkinci katta 3 odalı bir dairede yaşıyordu. Bir şeyler içtik, biraz sohbet ettik ve eve gitmek için taksiye bindik.
Varışta Marina, yeni arkadaşımızı gerçekten beğendiğini ve onu ziyarete davet etmesi gerektiğini, aksi takdirde bunun bir şekilde sakıncalı olduğunu, tüm masraflarımızı karşıladığını ve bizi bir içki içmeye davet ettiğini, ancak misafirperver olmadığımızı söyledi. Hafta sonu hamamı su basmak istediğimi ve aynı zamanda İskender'i buhar banyosu yapmaya ve akşam yemeğine oturmaya davet edebileceğimi söyledim, Marina sevinçle çok lezzetli balık pişireceğini söyledi. Ertesi gün beni araç servisinden aradılar ve arabayı alabileceğimi söylediler, işten izin alıp kırlangıcımı almaya gittim. Yolda Cumartesi günü İskender'i aradım ve onu hamama davet ettim, o da memnuniyetle kabul etti.
İş günleri geçti ve cumartesi geldi. Sabah Marina misafirlerin gelişi için hazırlanmaya ve sofrayı hazırlamaya başladı. Akşam saat beşte Sasha, Marina için söylediği gibi bir şişe konyak ve bir şişe şarapla geldi. Biraz içtik ve lezzetli bir atıştırmalık yedikten sonra hamama gidip buhar banyosu yapmaya karar verdik. Marina evde kaldı. Sasha ve ben soyunup sıcağa alışmak için bir banka oturduğumuzda penisini gördüm, benimkiyle hemen hemen aynı büyüklükteydi. Ve bir zamanlar Marina'nın aynı anda iki siki denemek istediğini hatırladım. Sasha'ya karımı nasıl sevdiğini sordum, çok güzel olduğunu ama onu benden almayacağını söyledi, ben de ona Marina'yı birlikte sikmek istediğimi söyledim. Bana iri gözlerle baktı ve umursamadığını söyledi ama Marina bunu biliyor muydu? Ben de ona bir keresinde aynı anda iki siki denemek istediğini söylediğini söyledim. Ve hemen onu birlikte sikmek için bir plan yaptık.
Sasha eve girdi, ben de hamamda kaldım, Marina'ya buhar banyosu yapmak için yanıma gelmesini ve bizi evde bekleyeceğini söyledi. Marina geldi, hemen süpürgeyle onu gezdirmeye başladım, sonra masaj yapmaya başladım ve o da yüzdü. Ve tüm bu zaman boyunca Sasha hamamda nöbet tuttu ve içeri girme emrini bekledi. Marina'nın sırtını yoğurmaya başladım ve onun değerli deliğine indim. Kıçını kaldırdı ve ondan kendisini becermesini istedi. Üstüne tırmandım ve onu akan amıyla sikmeye başladım, boşalmaya başladığında sessizce aynı anda iki erkek isteyip istemediğini sordum ve o anda Alexander içeri girdi. Marina baygın haldeyken gelip ağzına verdi, Marina ise gözlerini kapatıp onu emmeye başladı. Gördüğüm kadarıyla ona boşalmaya başladım, ardından Sasha da ağzına boşalmaya başladı. Her şeyi yuttu, başını yaladı ve burası sıcak, eve gidiyorum, seni bekliyorum dedi. Buhar banyosu yapmak için kaldık.
Marina kıçını temizlemek için evindeki tuvalete gitti. Biz de biraz buharlanıp eve girdik. Marina zaten çıplak olarak masada oturuyor ve şarap içiyordu. Bir bardak daha içtik ve Marina devam etmek istediğini söyledi ve anal seks için kullanılan kayganlaştırıcıyı işaret etti. Büyük bir yatağın olduğu bir odaya taşındık. Marina hemen bizi emmeye başladı ve üyelerimiz alarma geçti, sonra Marina Alexander'ı sırtına koydu ve penisinin üzerine oturdu.Onun yavaşça onun üzerine oturmasını izledim ve sonra bana onu kıçına koymamı söyledi. Kıçına ve penisime krem sürdüm ve ona nüfuz etmeye başladım. Eğildi ve dondu, yavaşça içine girdim ve aletime alışmasına izin verdim. Bir süre sonra yavaşça hareket etmeye başladı, Sasha ve ben sinyali anladık ve biri girip diğeri çıkarken onu birlikte sikmeye başladık. Birkaç dakika sonra Marina titredi ve göğüsleriyle oynayan ve meme uçlarını emen Alexander'ın üzerine düştü. Marina'yı üyelerimizden ayırdık ve dinlenmesine izin verdik, ardından bir tanesinin onu sikmesini, diğerinin de aşağıdan klitorisini yalamasını denemek istediğini söyledi. Sasha hemen kabul etti. 69 pozisyonunda onun altına uzandı ve büyük şişmiş klitorisini açgözlülükle emmeye başladı ve o da onu emmeye başladı, ben de yaklaştım ve onu yavaşça sikmeye başladım, ancak Marina tempoyu hızlandırmak istedi.
Hızlanmaya başladım ve penisim dışarı fırlayıp İskender'in ağzına düştü. Sasha onu emmeye başladı, aletimi ağzından çıkardım ve özür dilemeye başladım, o da bundan hoşlandığını ve biraz daha emmek istediğini söyledi. Marina buna şaşırdı ve görmek istediğini söyledi. Alexander'ın üzerinden indi, aletini ağzına aldı ve ona vermemi işaret etti. Penisimi yanına getirdim, yalamaya başladı, sonra yuttu, eşime baktım ve gözlerinin nasıl parladığını gördüm. Penisini ağzından çıkardı ve benden onu öpmemi istedi, sevgilime doğru eğildim ve öpüşerek birleştik. Daha sonra arkadaşımızı emmek istedi. Başkasının penisini elime ilk alan bendim, sertti ve teneke asker gibi duruyordu, ağzıma aldım, eti muhteşemdi, son orospu gibi yalayıp emmeye başladım, ben çok hoşuma gitti. Marina penisi alıp ağzımdan çıkardı ve emmeye başladı, sonra birlikte emdik, ben kafasını yuttum, testislerini emdi ve kalktığımda şaftı yaladı. Böyle bir vızıltı yüzünden Sasha'nın ağzına boşalmaya başladım, her şeyi yuttu ve penisimi yaladı, bitkin bir şekilde geriye yaslandım ve Marina konuğu memnun etmeye devam etti, kıçıyla penisinin üzerine oturdu ve Sasha boşalmaya başladığında, bacakları coşkuyla titredi ve yanıma düştü.
Daha sonra bir şeyler içmeye gittik ve Marina da duşa gitti. Bir bardak konyak içtik ve Marina beni yardıma çağırdı, duşa girdim ve lavmanı gördüm, nedenini sordum, benim yerime cevap verdi ve beni kıçımdan nasıl sikeceklerini görmek istediğini söyledi. İstemedim ama Marina bunu emmek kadar beğeneceğimi söyledi ve ben de kabul ettim. Duştan çıktığımızda, Sasha çoktan içkisini doldurmuştu, içtik ve Marina ondan beni kıçımdan sikmesini istedi. Sasha bana baktı ve katılıyor musun diye sordu, ben de başımı salladım ve odaya gittik. Marina benden Sasha'yı emerken kıçını yağlamamı istedi. Kayganlaştırıcıyı alıp parmağıma sürdüm ve soktum, biraz alıştıktan sonra ikinci parmağımı da yağlayıp iki parmağımı soktum. Sasha'nın penisi Marina'nın ağzında güçlendiğinde onu cömertçe yağladı ve benim için kanser olmamı istedi. Ellerimi yatağa koydum ve beni becermelerini bekledim. Sasha geldi ve aletini kıçıma dayadı, dondum ve yavaşça içime girmeye başladı. Kafa girince durdu ve alışmam için bana zaman verdi, sonra penisin tamamı kıçıma girene kadar yavaş yavaş içime girmeye başladı, tekrar dondu ve birkaç saniye sonra içeri girmeye başladı. Yeni hislere alıştığımda temposunu artırmaya başladı ve eşim açgözlülükle bizi izledi. Kıçımdaki sike alışınca Marina'dan beni emmesini istedim. Marina sikimi ağzına aldı ve açgözlülükle emmeye başladı ve bunun ne kadar heyecan verici olduğunu fark ettim. Sonra Marina'ya uzanmasını söyledim, onun üzerine uzandım ve içeri girdim ve Sasha bana girdi ve uzun bir süre seviştik, sonra içimde sıcak bir şeyin yayıldığını hissettim ve Sasha'nın boşaldığını fark ettim, ardından penis ve Marina ve benim emmemize izin verdi. Sonra pozisyon değiştirdik, sırt üstü yattım, Marina sırtı bana dönük olarak sikimin üzerine oturdu, onu aşağıdan dövebilmem için kendini kaldırdı ve ben boşalmaya başladığımda Sasha amını ve sikimi yalamaya başladı , Sasha karımın amındaki her şeyi yaladı ve bir öpücükle birleştiler, sonra o ve Marina sikimi emdiler ve konyak içmeye gittik.
O geceden sonra her hafta sonu buluşmaya başladık.
Bu sayede bir aile dostumuz oldu.
Aile dostu ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version