Neşeli çıplaklar şirketimiz sıklıkla, plajın olmadığı zamanlarda Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları şehrimizin banliyölerindeki bir rekreasyon merkezini ziyaret etme geleneğini geliştirmiştir. Hafta sonları düzenli olarak buraya gelen başka neşeli kafileler de vardı. Bunlardan bazılarına, özellikle de gençlere zaten açıkça aşinaydık.
Ama bu sefer çalıştığı işletmeden bu rekreasyon merkezinde tatil siparişi veren Oksanka ve erkek arkadaşı Olezhka, sadece beni ve aileler gibi uzun zamandır arkadaş olduğumuz eşim Lyudmilka'yı davet etti.< /p > Dört yataklı odamızda yemek yedik, yaklaşan hafta sonu tatili için biraz şarap içtik, kendi aramızda biraz dans ettik, bir sihirbazın müziği eşliğinde göbek dansı yapar gibi oyalandık ve bir şekilde sıkıldık, özellikle de ben, ve kıçıma başka bir eğlence bulmak için rekreasyon merkezinin topraklarına bakmaya gittim (ve ilginç olan, kural olarak, onu gerçek hayatta buldum!!! Dünya gezegeninin neresinde olursa olsun aniden sıkılırdım).
Ama karım Lyudochka da, ve bu sefer, her zaman olduğu gibi, karı kocanın söylediği gibi, bir Şeytan değildi, çünkü odamıza biraz karanlık döndüğümde, hanımım artık değildi. arkadaşlarım Oksanka ve Olezhka komşu binayı işaret ettiler; çok daha havalı görünen bir kamp yapısı, hatta çatısında duman bile çıkan bir baca vardı.
Gerçekten de, bu binanın salonunda kocaman bir şömine vardı, içinde bütün bir ateş yanıyordu ve yüzü alkolden pembeleşmiş olan karım Lyudochka, bu şöminenin yanında bazı adamlarla çevrili olarak kıkırdayıp duruyordu. onunla aktif olarak ilgilenen, yağlı şakaları ve anekdotlarıyla bir araya gelen kişiler.
İlginç olan şey, bu eğlence merkezinin bulunduğu şirketin yönetiminden olduğu anlaşılan yaklaşık bir düzine orta yaşlı adamdan oluşan, görünüşe göre bir bekarlığa veda partisi olan tamamen erkek bir şirketti.
Sohbetten anladığım kadarıyla, çocuklar benim Lyudochka'mın kendilerini bu eğlence merkezinde sık sık ziyaret eden bir grup doğa bilimciden olduğunu biliyorlardı. Burada kesinlikle yüzme havuzlu bir sauna kiraladım, burada erkek ve kadın herkes bir arada, birbirlerinden utanmadan, çıplak bir şekilde buharda pişirilip mutlu bir şekilde yüzdüler, öyle ki bazen "tekstil işçileri" yanlışlıkla bu saunaya girdiğinde skandallar ortaya çıktı. ve bu üssün diğer bazı tatilcilerinden çıplaklar (çıplak olmayanlar) ile birlikte yüzme havuzu kompleksi.
Burada gördüğüm bu neşeli grup arasında, yalnızca alkol ve güzel atıştırmalıkların bolluğuyla değil, aynı zamanda genç güzelimin şahsında beklenmedik bir şekilde onlara doğru süzülen "gemideki kadın" tarafından da heyecanlananlar olduğu açık. Eşim, onlardan biri vardı ve o gece eğlence merkezimizin bu havuz-sauna kompleksinde yer ayırtmakta tereddüt etmedi.
Zaten orada, saunanın soyunma odasında, erkeklerin yüzlerine bakılırsa, eşim açıkça onları hayal kırıklığına uğratmadı: son kıyafetlerini, sutyenini ve külotunu çıkarmış, dolabının önünde duruyordu. ama çocuklara pek dönmeden, hemen üzerine bir çarşaf attı ve ben de yüzmek için havuza kaçtım, şans eseri oradaki havuz yeterince büyüktü ve üç dört şeritliydi.
Ama adamların da pek beceriksiz olmadığı ortaya çıktı; bazıları, tıpkı eşim gibi, onu da takip etti, sevinçle havuza atlayıp karımı "kovaladılar". Bazıları da mayo giymeden havuzun etrafında koşup suya dalarken sosislerini neşeyle sallıyordu.
Ve saunaya giden adamlar da kaçırılmadı; bir yerlerde banyo süpürgeleri buldular ve orada eğlenceli bir gösteri yaptılar, süpürgelerle birbirlerine şaplak atarak, farklı pozlarda, yalan söyleyerek, ayakta durarak, oturarak...
p>
Havuzda yüzen eşimin sonunda saunaya baktığında, ona da neşeyle süpürgelerle şaplak atmaya başladıkları açık, bu nedenle kadınların şehvetli bakışlarından saklanmak için herhangi bir çarşafa gerek yoktu. Erkekler, çok genç, güzel, düzgün vücutlu, tamamen çıplak, elastik, küçük, düzgün göğüsleri olan ve o zamanlar moda olan kasık bölgesinde şerit bulunan düzgünce traş edilmiş amcıkları olan tamamen çıplak bir kadının arkadaşlığından açıkça hoşnutsuzdu. soru.
Karımın saunada üst rafta yüz üstü yüz üstü yatmaktan başka seçeneği yoktu. Ve adamlardan biri hemen banyo süpürgesiyle ona şaplak atmaya devam etmeye başladığında, o da bunu hiç umursamamakla kalmadı, aynı zamanda açıkça bundan hoşlanmış gibi görünüyordu.
Gerçeği söylemek gerekirse, bu adam karımın kıçını şaplaklamak konusunda gözle görülür derecede daha istekliydi ve aynı zamanda gözle görülür derecede şehvetli bakışları tam anlamıyla karımın bacaklarının arasından çok davetkar bir şekilde bakan yarık bölgesine yapışmıştı.< /p> Sonra bu adam süpürgesini bıraktı ve karıma masaj yapmaya başladı, önce sanki omuzlarından başlayarak masaj yapmaya başladı, sonra elleri bir mıknatıs gibi yeniden mıknatıslanarak onun muhteşem, güzel poposunu yoğurdu. Ve sessizce saunanın üst raflarına geçtim ve avuçlarımın, karımın kıçının dairesel hareketleriyle, bu adamın ve benim bakışlarım karşısında karımın bacaklarının arasındaki bu tatlı yarıkın nasıl hafifçe açıldığını ve onu açığa çıkardığını şimdiden gözlemleyebiliyordum. pembe, çok tatlı görünen vajinası (bu arada, bu "masörün" şehvetli parmakları gittikçe yaklaşıyordu).
Kalçaları havluyla kaplı olmasına rağmen bu masörün aletinin nasıl kazığa dönüştüğünü gördüm.
Yine Lyudochka'mın omuzlarını yoğurmak istiyormuş gibi davranarak, küçük karımın yanındaki rafa, onun yanına yerleşti ve ondan herhangi bir itirazla karşılaşmadan, hatta onun üzerine biraz uzanmış gibi göründü. bacakları, omuzlarını ve karımın boynunu yoğurarak taşındı.
Yalnızca benim için değil, aynı zamanda bu masaj cennetini gözetleyen diğer adamlar için de, bu masaj terapistinin asi kazığının giderek daha açık bir şekilde karımın çatlağını hedef aldığını ve uzlaşmaya çalıştığını fark etmek zor olmadı. orada şişmiş, kırmızı kafasıyla. Ve zamanla, sertleşmiş penisinin başı, daha da cesurlaşarak, sanki şans eseriymiş gibi, gerçekten de fark edilmeden, yavaş yavaş hanımımın vajinasına dalmaya başladı.
"Üzgünüm Lyudmilka," artık oldukça cesaretlenen masör erkek karıma fısıldadı, "bu kadar sessizce boşalabilir miyim?"
—Lyudmilka, görünüşe göre olacaklardan kaçınılamadığından biraz düşünceli hale geldi ve biraz isteksizce mırıldandı: "Tamam, hadi oraya acele edelim, ama benim için değil, şu anda tehlikeli günler geçiriyorum." Eşim yanıt olarak "Ancak, kıçıma boşalsak iyi olur, böylece rafta hiçbir iz kalmaz, lütfen kıçımı sabun gibi bir şeyle yağla" diye fısıldadı...
... ve ilginç olan şu ki, sauna arkadaşlarından birinin yardımsever eli, karımın masaj terapistine bir tür sıvı kaygan sabun içeren bir kavanozu hemen verdi.
Eşimin "EVET" demesini yeşil trafik ışığı olarak algılayan adam, saunanın üst rafında gevşek bir şekilde yatmaya devam eden Lyudmilka'mı hiç tereddüt etmeden kıçından becermeye başladı.
Ancak, bu masör karımın kıçına girdi ve çok hızlı bir şekilde, sonra Lyudochka'mı sikmek isteyen diğer çocuklardan biri onun üst rafına uzandı ve sormadan bile hemen hanımımın analına üfledi. izin.
Üçüncüsü de bir hata değildi; karımın kendine gelmesine izin vermeden, at büyüklüğündeki BEN'ini onun anal bölgesine sokmaya başladı. “At büyüklüğündeki siki elbette bir şekilde Lyudochka'mın çikolata deliğine sıkıştı, ancak yine de karımı bu at sikiyle analda sikme sürecini önemli ölçüde kolaylaştıran Vazelin ve sabuna rağmen, bu üçüncü sikik yine de pes etti ve ısrarla karımdan yüzünü ona dönmesini, amını bitirmek için rafa sırt üstü yatmasını istemeye başladım.
— Kahretsin! Senden amıma boşalmamanı istemiştim! – karım sinirli bir şekilde çığlık attı.
Ancak, ciddi anlamda azgın olan erkekleri üzmekten korktuğu için (ve neredeyse hepsinin uzun süredir penisleri dikleşmişti) ve kendisinin zaten ciddi şekilde tahrik olduğu gerçeğiyle yumuşadı ve genel olarak gerçekten erkekleri severdi ve sikişmeyi çok severdi ve süresiz olarak neredeyse bir nemfomandı, şimdi daha sakindi, gülümsüyordu ve aç, sekse aç çizgiye döndü:
- Biliyorsunuz arkadaşlar, eğer böyle bir şey olduysa, en azından kendimi doğum kontrolüyle korumam gerekiyor. Ve genel olarak saunada hava sıcak, çok rahatsız edici, binaya gidip uyusak iyi olur, zaten geç oldu.
Adamlar böyle bir serseriliğe şiddetle itiraz etmek üzereydiler, diyorlar ki, piliç çıldırdı - buna vereceğim, buna vermeyeceğim. Eğer herkesi harekete geçirirseniz, bırakın da söz verildiği gibi dinamo geçemez! Böyle bir serseriden hayal kırıklığına uğrayan adamları kızdırmamak için Lyudmilka'm da söylenenlere şunu ekledi:
— Merak etmeyin arkadaşlar, ben sizin odanızda, sizin odanızda uyuyacağım ve bu cumartesi ve pazar boyunca ayrı kalmayacağız...
Ve işte eşim Lyudmilka, soyunma odasındaki dolabının önünde duruyor, çoktan giyiniyor (neyse ki zaten yılın soğuk bir zamanıydı, kış ya da neredeyse kıştı), sanki koruma altındaymış gibi sabırsız aç adamlarla çevrili. ve özlemle ona umutla bakıyordu. Bir striptizci gibi, onların bakışlarının altında, sıcak tutan beyaz örgü taytını, yünlü bir kazak giydi ve bir kürk mantoyu giydi. - Doğru, görünüşe göre artık hepsini korkutmamak için artık külot ve sutyen giymiyordu ve onlar, kelimenin tam anlamıyla aynı ısrarcı ortamda, sanki avlarını kaçırmaktan korkuyormuş gibi onu odalarına götürdüler.< /p> Bu adamların geceyi geçirdiği oda herkes için büyüktü; bir düzine tekli kanepe anında odanın köşesine itilerek kocaman bir odaya dönüştürülmüştü.
— Lyudochka'm, erkekleri hayal kırıklığına uğratmaya devam etmemek için kürk mantosunu, kabarık renkli kazaklarını ve sıcak örgü taytlarını çıkardı ve kendini yine erkeklerin bulunduğu bu yatak odasındaki erkeklerin arasında çıplak buldu. sevinçli bir rahatlamayla iç çekti. .
Doğru, erkeklerle yatmadan önce eşim gece (ya da daha doğrusu sabah) biraz daha akşam yemeği yememizi önerdi. — Yatakların olmadığı yatak odasında hemen ikramlar, içecekler, likörler ve şaraplarla dolu masalar belirdi...
... yatak odası serindi; sonuçta kış zamanıydı, dolayısıyla herkes battaniyelerin altında uyuyordu. Odamdan battaniyemi de getirdim, ne mutlu ki bu lanet yerde bana yetecek kadar yer vardı. Eşimin yattığı o uzak köşede, sağında ve solunda birinin battaniyenin altında göğüsleri ve pubis bölgesinde aktif olarak ellerini hareket ettirdiğini ve karımın nasıl olduğunu zaten görmüştüm. bana o kadar tanıdık geliyordu ki, inliyor ve nefesi kesiliyordu ve sonra birisinin kıçı battaniyenin üzerinde yatarken altına atlamaya başladı. Ancak kıskançlık pek umurumda değildi, ama hiçbir düşünce de umurumda değildi, çünkü şehvet beni zaten tamamen yok etmişti, penisim aşırı efordan kelimenin tam anlamıyla patlıyordu ve tüm düşüncelerim bir şekilde yaklaşacağım yönündeydi. Lyudmilka'ma git ve hemen onun amına boşalt, gerginliğini azalt.
... ancak nihayet eşimin yanına vardığımda, oldukça uzun sürdü ve dışarısı zaten oldukça aydınlıktı (zaten cumartesiydi), karım zaten tamamen uyuyordu ve hiçbir şey hissetmiyordu , yorgunluk ve alkolün üstesinden geldi .
Eşimin vajinasına oldukça hızlı bir şekilde boşaldım ve orgazm bittiğinde ve kendimi toparladığımda, onun altındaki çarşafın üzerinde büyük, kaygan, yapışkan bir mukus birikintisi keşfettim. Doğru, bu su birikintisine bir tür havlu koymak, hatta uyuyan kişiyi trachdromda kuru bir yere sürüklemek bile mümkün değildi, çünkü adamlardan biri omzuma hafifçe vurarak "kenara çekil, ben de istiyorum" dedi. ”...
Pazar sabahı nihayet ayıldım ve uyandım ve karımı artık bu trachdromda bulamadım. Ve bu trachdromdaki adamlardan çok azı da yeterince uyumuştu. Ve eşimi yine bu sauna ve havuz kompleksinde buldum. Orada tamamen çıplak ve çıplaktı, havuzda yüzdü, duşta yıkandı, saunada buğulandı, diğer bazı erkeklerin arasında olduğu belliydi; görünüşe göre eğlence merkezinin diğer yatakhanelerinden bir düzineden fazla kişi vardı. zaten kırk yaşın üzerinde, hatta elli yaşın üzerinde olanlar açıkça vardı. Ve periyodik olarak birisi karımı elinden tuttu ve beni masaj odasına götürdü ve o da itaatkar bir şekilde bir sonraki sikişini takip etti (bu arada karım bu tür durumlarda felsefi olarak şöyle dedi: “Bu hayatın ne kadarı ... ”).
Ancak yüzüne bakılırsa mutluydu, artık umurunda değildi ve hatta bir sonraki sikici onu masaj odasına götürdüğünde, sanki birisi ona bir çeşit sıvı pompalamış gibi neşeyle kıkırdadı. psikotropik iksir...< /p> ... akşam geç saatlerde, Pazar günü sonunda, tamamen yabancı olan ve zaten elli yaşın üzerinde olan adamlardan biri, karımı ve aynı zamanda beni cipinde teslim etmeye gönüllü oldu. , doğruca evimize. Dört kişiydiler, beni ön koltuğa oturttular, eşim de arka koltukta üçünün kucağına oturdu, saunadan çıkmış gibi çıplak poposuyla, soğuğundan kendini koruyordu. sadece kürk mantosuyla sokak...
Bundan sonra olanlar tamamen farklı bir hikaye.
Eğlence merkezinde aile macerası ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Moskova'nın merkezinde kızlar için çalışın. 25000/günden itibaren gelir
by Anonymous » » in Seks partner - 0 Replies
- 47 Views
-