Forumda ensestle ilgili bir şeyler var, neredeyse hiç kimse bu ensest hakkında yazmıyor, seks ve kadın erkek ilişkileriyle pek ilgisi olmayan sol konularla dolu.
Kızımla ilgili ıslak anılarımı-fantezilerimi paylaşmaya karar verdim.
Bir zamanlar çocuklar - oğul ve kız bizimle aynı odada iki ranzada uyuduklarında öyle bir fantezi (arzu) vardı: Uyuyan bir kız onu tepeden çıkarsın kat, uykulu bir şekilde köpek stilini üst kattaki merdivenlerin yakınına koyun ve onu biraz okşadıktan sonra mümkün olduğu kadar çabuk sikin ve sonra onu tekrar yatağına yatırın. Sonra, kendi odalarına sahip olduklarında, gece gelip onu yataktan kaldırma ve bir sandalyede oturarak seks yapma arzusu vardı ve o, yarı uykuluyken sikimin üstüne atlıyordu ya da köpek stilini koyup bir sandalyeye oturuyordu, eliyle ağzını kapatıyordu, böylece inlemeleriyle kimseyi uyandırmazdı. Ben de gece vardiyasından sabah erkenden dönmek istiyordum, eşim ilk vardiyaya gidiyordu ve kızım zaten kanepemizde yatıyordu beni bekliyordu, ben de yanına uzandım, bacaklarını geriye attım, yavaşça içine girdim, sonra ritmik olarak hareket etti ve boynumdan sımsıkı sarıldı çünkü bu onun için hem acı hem de hoştu. Ama en büyük fantezim kızımın okulu bitirmesi gerektiği ve son zilin çaldığı zamandı. Genellikle tüm kızlar güzel okul kısa elbiseleri, taytlar, fiyonklar vb. Giyerler. Tören toplantısı için evden çıkmadan önce onu neredeyse zorla seks yapmaya zorladığımı hayal ettim: eteğini kaldırıyorum, taytını indiriyorum ve bacaklarımı açıyorum, onu inlemelerinin ve durma isteklerinin altına koyuyorum ve sonra hızla okula gidiyoruz, mecliste duruyoruz, öğretmenlerin banal veda sözlerini dinliyoruz ve bu sırada benim külotundan sperm akıyor ve kimse babasının onu becerdiğinin farkına bile varmıyor.
Benzer fantezileri olan var mı? Ya da belki gerçek hikayeler, yazmaktan çekinmiyoruz.
Hangi baba kızıyla seks hayal etti? ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version