Sadece birkaç hafta önce gerçekleşen hikayem gerçek olmasına rağmen sadece anekdot niteliğinde. Neden yazdığımı bilmiyorum, muhtemelen konuşmak ve bunu deneyimleyen insanları bulmak istiyorum. Yaşamınıza nasıl devam edeceğiniz ve bundan sonra ne yapacağınız konusunda tavsiyelerde bulunabilecek kişiler? Ama her şeye yeniden başlayacağım.
20 yılı aşkın süredir İsrail'de yaşıyorum. Burada yasaya göre 40-45 yaş altındaki her erkeğin her yıl bir haftadan bir aya kadar askerlik (yedek) hizmeti görmesi gerekiyor. Yani eğitim kamplarına gidin. Ben bir istisna değilim ve yakın zamanda bir sonraki eğitim kampına gittim. Çoğu erkeğin bunu büyük bir zevkle yaptığını söylemek isterim.
Sonuçta, aile rutininin dışına çıkabilir, eski tanıdıklarla tanışabilir, elbette sarhoş olabilir ve erkeklerin samimi sohbetleri dünyasına girebilirsiniz; üstelik yakınınızda sizi rahatsız edecek eşlerin olduğu gerçeğine de gerek yok yetti artık. Askerliğin süslerini anlatmayacağım. Çünkü hikayemle hiçbir ilgisi yok. Hemen şunu söyleyeyim, tüm standartları önceden karşıladık ve bu sayede bir gün erken taburcu olabildik.
İşte bu andan itibaren benim anekdotsal hikayem başladı. Öğleden sonra saat 12 civarında arabamda oturuyordum ve eve doğru gidiyordum. 2 hafta boyunca askeri çadırın ortasında karyola üzerinde uyuduktan sonra boş bir daireye gelmeyi, banyoya girmeyi, askerliğin tüm “tozlarından” arınmayı ve kendi sıcak yatağımda yatağa girmeyi hayal ediyorum. orman. Ancak eve yaklaşırken eşimin arabasını otoparkta gördüğümde ruh halim tamamen bozuldu. O saatte işte olması gerekiyordu ve akşam telefon görüşmesinde izin almak ya da işten erken dönmek konusunda bana hiçbir şey söylemedi. Tamam, uyuyabileceğimi sanmıyorum ama sırtımı ovuşturabileceğim biri olacak. Kendi katıma çıkıyorum, anahtarla kapıyı açıyorum ve bağırmak üzereyim.
— Zhinka, sevgili kocanla tanış!
Dairenin derinliklerinden hiçbir şeyle karıştırılamayacak karakteristik sesler duyuyorum. Sanırım bu kadar! Şimdi dedikleri gibi onu, onu, kendimi, herkesi öldüreceğim. Yatak odasına 10 adım var. Bacaklarım zayıf, hiçbir şey düşünemiyorum ve yatak odasının kapısını kapatma zahmetine bile girmediler. Ve burada yatak odasının girişindeyim ve bu resim önüme açılıyor. Karım yatakta köpek gibi duruyor ve pejmürde, kel kafalı bir adam onu arkadan takip ediyor. Ve zaten inlemelerden deliye dönüyor ve ondan durmamasını ve onu tekrar tekrar sikmemesini istiyor. Karımın tutkulu olduğunu söylemeliyim ama burada tamamen çılgına döndü. Sanırım bacaklarının arasında bu şekilde yarılmış bir sopa var? Ama sırtları kapıya dönük olduğundan hiçbir şey göremiyorum. Tabii görünüşümü de fark etmediler. Tam bu çifti başından savmak üzereyken aniden pantolonumun patlayacak kadar sert olduğunu fark ettim.
Ve bir şekilde tüm çevikliğim yok oldu. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama kendimi başka bir odada buldum. Yatakta oturuyorum, pantolonum yerde, bacaklarıma dolanmış, çılgınca 31 çekiyorum, biraz önce gördüğüm resmi hayal ediyorum ve karımın yatak odasından sürekli inlemelerini duyuyorum. Yetişkin bir adam olduğumu düşünüyorum. 190 m boyunda, 100 kg ağırlığında ve küçük bir herif karımı kızartıyor. Evet, onu tek vuruşta öldüreceğim ki, bir daha hayatında evli hanımlarla baş etmesin. Ve bu düşünceler beni daha da tahrik etti, öyle ki her yere yayıldım. Karımın inlemeleri bir ulumaya, adamın inlemeleri ise uzun bir hırıltıya dönüştüğünde aklım başıma geldi. Aynı anda ve o kadar şiddetli bir şekilde geldiler ki, orgazm sonrasında hafifçe düşen penisim yeniden kazık gibi ayağa kalktı. Birkaç dakika boyunca dairede tam bir sessizlik hüküm sürdü. Ama duramıyorum, deli gibi mastürbasyon yapmaya devam ediyorum.
Şimdi başka düşünceler zaten kafamı ziyaret ediyor. Sanırım onu prezervatifle mi yoksa prezervatifsiz mi sikti? Gerçekten içeri girip bakmak istiyorum ama kendimi yakmaktan korkuyorum. Birkaç dakika sonra adamın inlediğini, duşa girdiğini ve suyun akmaya başladığını duydum. Bunun, yatak odasına bakıp onu paket lastiğiyle mi yoksa olmadan mı siktiğinden emin olma fırsatım olduğuna karar verdim. Sessizce, elimden geldiğince sessiz bir şekilde odadan çıkıp yatak odasına bakıyorum. Karşıma çıkan manzara kulaklarımdan dumanlar çıkmasına neden oluyor. Sevgilim sırt üstü yatıyor, kolları ve bacakları iki yana açılmış, gözleri kapalı, yüzünde mutlu bir tatmin gülümsemesi var.
Ama beni şok eden şey bacaklarının arasında gördüğüm şey. Bir zamanlar dilimle okşamayı çok sevdiğim sevgili amcığım olan yerde, başkasının sperminin bir dere halinde aktığı kocaman kırmızı bir delik var. Bu resim beni o kadar etkiledi ki elim otomatik olarak tekrar penisimin üzerine düştü. Ve yine buradayım, bir genç gibi, kapsülümü sonuna kadar oynuyorum. Ama küçük çocuğun iğrenç sesini duştan duyduğum için bitiremiyorum.
- Hey sürtük, buraya gel! - Kendi kulaklarımla duyuyorum ve duyduklarıma inanamıyorum. Eşime böyle mi miras bıraktı? Eşim yaşam belirtileri göstermeye başlayınca tekrar odaya daldım. Zaten odadayken eşimin yataktan kalkıp banyoya gittiğini duyuyorum.
— Fahişe kim? — Karımın o adama seslenen sesini duyuyorum.
—Kim? DSÖ? Elbette sen! - bu kaba cevap veriyor.
—Neden bu? - karım soruyor.
—Peki bundan sonra kimsin sen? Kocam orduda ve sen burada bir yabancıyla sevişiyorsun. Ve sen bana tekrar tekrar seni becermem için yalvarıyorsun. Peki bundan sonra sen kimsin? - adamı tamamlıyor.
Birkaç dakika boyunca tam bir sessizlik oldu, sessizliği sadece dökülen suyun sesi bozdu ve birden eşimin fısıltıyla ya da kısık sesle söylediği ama kafamda bomba gibi patlayan sözlerini duydum.< /p> — Evet, haklısın! Ben bir fahişeyim! Fahişen! Şimdi tatmin oldun mu? - karısına sorar.
— Oldukça! - küçük olan cevap verir ve tamamlar - madem ki benim fahişemsin, ne istersem yapacaksın. Anladın mı?
Kadın aynı fısıltıyla "Evet" diye cevap veriyor.
Bu keçi ona "O halde buraya gel ve benim memnuniyetimi koru" diyor.
Birkaç dakika boyunca yalnızca su sesi dışında hiçbir şey duymadım ve artık kendimi tutamıyorum ve gizlice banyoya bir göz atabiliyorum. Karşıma başka bir resim çıkıyor. Adam sırtı karıma dönük şekilde duvara dönük duruyor, kadın da dizlerinin üzerinde duruyor ve diliyle onun kıçını parlatıyor. Bunu hayal bile edemezdim! Yani katı kurallarla büyümüş zeki karım böyle bir şey yapsın mı? Bana ne olduğunu hatırlamıyorum. Beynimde bir patlama daha oluyor ve penisime bile dokunmadan boşalmaya başlıyorum. Hem banyonun hem de koridorun her yerine su sıçramasını önlemek için elini zar zor kaldırabildi. Neyse ki, tohumunun aslan payını daha önce yere sıçrattı. Ve burada odada oturuyorum ve düşüncelerim tamamen karıştı. Aniden banyodan şapırdama sesleri duyuyorum. Sanırım şimdi bu sapık sevgili karımın ağzına waffle koyacak. Ben de burada oturan sağlıklı bir adamım ve bu piçi duvarlara lekelemeyeceğim.
—Şimdi bitireceğim! Böylece her şeyi yutar. - Bu piçin sesini duyuyorum.
Ve yalnızca eşim aynı fikirde olarak inliyor. Ufaklığın inlemeleri yeniden kükremeye dönüşüyor ve birkaç dakika boyunca onun boşaldığını duyuyorum. Tekrar nasıl mastürbasyon yapmaya başladığımı fark etmiyorum bile.
—Beğendin mi? Senin için lezzetli miydi? – Adamın sorusunu duydum.
—Çok! Teşekkürler hayatım. – Karısı daha kendinden emin ve muhtemelen pozisyonuna alışmış bir sesle cevap veriyor.
Duyduklarım son bir saat içinde üçüncü kez boşalmama ve bir süre bayılmama neden oldu. Muhtemelen bir çeşit duygusal çöküntü.
Uyandıktan ne kadar süre sonra uyandığımda hatırlamıyorum. Sadece sevgilimin küçük çocuğa veda ettiğini duydum. Kapı arkasından kapandı ve ben de ihanetin izlerini silmek için banyoya gittim. Yerdeki izlerimi temizledikten sonra sessizce daireden çıktım ve gevşemek ve düşüncelerimi düzene koymak umuduyla şehirde dolaşmaya gittim.
Akşama kadar şehirde dolaşıp eşimle birlikte yaşanan durumu analiz etmeye çalışıyoruz. Tek bir sonuca vardım. Eski Rus atasözünün dediği gibi, "Sabah akşamdan daha akıllıdır", yani herhangi bir karara varamadığım için her şeyi sonraya ertelemeye karar verdim. Eşimi aradım, askerden salıverildiğimi ve eve doğru yola çıktığımı söyledim. Eşim beni neşeli ve güler yüzlü karşıladı. Beni ne kadar özlediğini, akşam yemeğinin çoktan masada olduğunu cıvıldamaya başladı. Yemekten sonra duşa girdim. Sonuçta bugün bu konuya girmedim. Ancak birkaç saat önce burada gördüklerimi hatırlayınca eşime deli gibi saldırdım ve birkaç saat boyunca başından kalkmadım.
Fakat bu kadar çeviklik ve tutkunun nereden geldiğini hala anlayamadı mı? Ama ben bunların hepsini ordudaki kadın sevgisinin olmayışına ve 2 haftalık kesintiye bağladım. Ne sabah ne de sonraki birkaç gün ve hafta boyunca herhangi bir karara varamadım. Hem eşimin hem de benim ne kadar düştüğümüzü anlamaya çalışıyordum. Ama o gün gördüklerimin resimleri beynimde belirir belirmez karıma izin vermedim. İtiraf etmeliyim ki, pek hoş olmasa da, böyle bir heyecandan birkaç dakika içinde boşalmaya başladım. Ve karınızı daha fazla tatmin etmek için dilinizi kullanmalısınız. Ve dilimi amının içinde çalıştırırken, onun yatakta nasıl uzandığını, yayıldığını ve piçin sperminin ondan dışarı aktığını, tekrar dikleştiğini ve bir veya iki dakika sonra tekrar boşaldığımı gösteren resmi hatırlıyorum. Eşim bende yaşanan bu değişiklikleri anlayamıyor ama sizin de anladığınız gibi bu değişikliklerin sebebini kabul edemiyorum.
Ama en önemlisi, zaman zaman çirkin bir adamla tanıştığını ve adamın tüm sapkın fantezileri için onu fahişe olarak kullandığını anlıyorum. Yataktaki daha rahat davranışlarından bile bunu hissediyorum. Bu beni çok heyecanlandırıyor ve çok üzüyor. Ve bir şeyler yapmaktan korkuyorum çünkü onun fahişesini hâlâ delice seviyorum. Bu yüzden erotik hikayemi, hayatta aynı anı yaşamış ve yaşamaya nasıl devam edeceğime dair tavsiyelerde bulunabilecek insanları bulma umuduyla yazmaya karar verdim. Veya bu konuyu konuşmak isteyip birlikte çözüme ulaşabilecek kişiler.
Beğenilerinizi görmekten mutluluk duyacağım.
Değişmek için sebep ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Denizde olanlar için de, onları bekleyenler için de sahnelenmeyen videolar...
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 49 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version