Kocamla yaşadığım bir skandalın ardındanseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kocamla yaşadığım bir skandalın ardından

Post by Anonymous »

Daha duşa girmeden eşiyle tartışmaya başladı, dışarı çıkıp bornozunu giydikten sonra skandal devam etti. Çığlıklarını dinlemeyi bitirdikten sonra paltomu giyip bahçeye çıktım, kapıdan geçip sokağa çıktım. Yıldızlı gökyüzüne rağmen, fener olmadığından hava karanlıktı ve komşu evlerin pencerelerinden gelen ışık, sokağa ulaşmadan sadece avluları çok iyi olmasa da aydınlatıyordu. Ayağa kalkıp mayıs havasını içime çektikten sonra köyümüzü ikiye bölen nehri geçen köprüye yöneldim.

Evinin yakınındaki bir bankta oturan gri saçlı komşu, "İyi akşamlar Stepanovna," dedi.

– Bazıları nazik, bazıları değil, diye yanıtladım.

"Yanıma otur, acil konular hakkında sohbet edelim" dedi ve bankın kenarına doğru ilerledi.

Oturarak, "Bahçede kimse olmadığı kadar karanlık," dedim.

– Ne oldu Stepanovna, yine bir skandal mı var?

– Yine…

- Evet... Senin aptal Kuzya. Böyle bir kadını yakaladım ve hiçbir şeyden memnun değildim. Bir diğeri ise onu evde bağlayıp toz zerrelerini havaya uçururdu.

-Az önce onu havaya mı uçurdun? Neden onu bağlamalısınız?

– Kaçmasın diye, aksi halde birisi böyle bir hazineye göz dikecektir.

- Paşa, benimle dalga mı geçiyorsun yoksa iltifat mı ediyorsun?

-Ne yapıyorsun Stepanovna? Bu, yürekten benim. Sanki senin gibi bir kadınım olsaydı ayaklarımı yıkar, su içerdim.

– Testerelerle ilgili olarak, zaten bir yerden fazladan bir tane almış olduğunuzu fark ettim.

– Çok fazla değil, yalnızca yüz tane, daha fazlası değil.

- Aptallığını bırak ve bana gel. Bana sarılırken, "Sosyalleşmeyi sevmeme rağmen sessiz bir adamım" dedi.

“Sen ellerini tut Paşam” dedim ve elini omuzlarımdan çektim. Ama orada durmadı ve bana daha da sıkı sarılarak diğer eli paltomun altına girip kasık kıllarımın üzerine koydu.

Dışarı çıkarken külotumu giymeyi unuttuğumu hatırlayınca irkildim.

- Paşa, ne yapıyorsun? Yapma! - Onun baskısına karşılık verdim.

Bacaklarımın arasındaki çalılıkların arasından deliğime doğru ilerlemeye devam etti. Sonra “durun”, “Paşa burada değil, sizi burada görebilirler”e döndü. Şöyle fısıldadı:

– Hadi benim evime gidelim, evde kimse yok.

Uzun süre tereddüt etmedim ve ayağa kalkıp kapısına doğru yöneldim.

Evin ışığını açmadan beni soymaya başladı. Cevap olarak pantolonunun düğmelerini açtım ve gömleğini çıkardım. Daha sonra penisinin uyluğuma dayandığını hissettim.

–Hazır mısın Paşa? — Gülümseyerek sordum ve elimi uzatıp tüm eşyalarını aldım. Penis bir sopa kadar sertti, toplar yukarıya o kadar sıkı çekilmişti ki, dokunulduğunda tek yumurta varmış gibi görünüyordu.

–Hazır değil misin? - bana sordu.

Ben de buna her zaman hazır olduğumu söyledim ve yavaş yavaş oturma odasındaki kanepeye oturduk. Üstüne yatmak rahatsız ediciydi. Bir bacağımı sırtına bastırdım, dizlerimden büktüm ve diğeri ona sığmadı, bacaklarım açıldı, bu yüzden onu yere koydum. Paşa üzerime uzandı ve hiçbir yardımım olmadan anında amcığıma girdi. Hemen fikrimi her an değiştirebileceğimden korkuyormuş gibi davranmaya başladı. Penisi kocamınkinden küçük ama içimde çalışan bir makine gibi çalışıyordu.

Amımda böyle bir hareket hiç yaşamadığım için sadece birkaç dakika içinde geldim. Birkaç hareketten sonra hızının yavaşladığını ve içime taze sperm dökmeye başladığını hissettim. Birkaç hareketten sonra penisini sonuna kadar soktu ve dondu...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post