Bir erkekle yaşadığım ilk kötü deneyimGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir erkekle yaşadığım ilk kötü deneyim

Post by Anonymous »

Son zamanlarda başıma gelen bir durumla ilgili bir sorum var.
25 yaşındayım, biraz heteroseksüelim ama her zaman bir erkeğe seksin yanı sıra oral seks de yapmayı hayal ettim, ama biz Sadece ilkinden bahsediyorum. Uzun bir süre, ya anonimliği ya da izlenimleri önemseyerek ya da sadece gerginleşerek toplantıları en sonunda kesmeye cesaret edemedim, ancak bir inisiyatif ama hoş bir değerin hayalini kuruyordum.
Yani, ben Başka bir şehirde toplantı yapmaya karar verdim ve işte buradayım, oraya doğru yürüyorum, heyecandan ya da korkudan başım dönüyor, oraya yaklaştığım anda bana göz kırptılar ve arabaya bindim. adam 40 yaşlarındaydı, chsv derdim (beni biraz fırlattı), hemen ormana doğru gitti ve benimle bir erkekle iletişim kurmaya başladı, hiç emip emmediğimi sordu ve öyle bir ses tonuyla iletişim kurdu. bana önemsizliğimi belirtir gibi geldi, bilmiyorum.
Yolun yanında durdu, hava karanlıktı, sessizce sinekliğini açtı, penisi zaten ayaktaydı, peki, bekleyelim dedi, ben de oradaydım. doğal olarak titriyordum, tükürüğü yutamadım ve öylece oturdum, karar veremedim, sonunda başımı çevirip daldım ve orta büyüklükteki penisini ağzıma aldım, tadı bile yoktu, hatta ayakta durmasına rağmen ağzı yumuşak olmasına rağmen kafamdan tuttu ve testislerime çekiçle vurmaya başladı, öğürmeye başladım ve ne kadar işkence edersem edeyim artık devam edemedim, adam bunu istediğini söyledi boşalmak ve nasıl yapamadım, genel olarak beni dırdır etmeye başladı ve bu durum beni daha da strese soktu, sessizce geri döndük, masraftan dolayı ben de onun gibi tüm yazışmaları sildim.
Duygular kötüydü, yanaklarım yanıyordu, kendime kızıyordum, bunun için kendimi suçlamıştım, bambaşka bir şeye güveniyordum, şimdi yine bir arzum var ama aynı durumun tekrarlanmasından korkuyorum, olur mu? deneyin ya da insanlar genellikle sadece kendilerini mi düşünüyorlar ve çok denemek zorunda kalacaklar mı?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post