Minibüsteki kadınseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Minibüsteki kadın

Post by Anonymous »

Bu olay yazın başıma geldi. O zamanlar anormal bir sıcaklık vardı. Dışarısı +37'ydi. O zamanlar 20 yaşındaydım. Ve kız arkadaşımdan evime doğru gidiyordum. Saat 19.00'ı gösteriyordu. Minibüsler de dolup taştı. 2 minibüsü kaçırdım. Onlara sıkışmak kesinlikle imkansızdı. Ama yine de eve gitmen gerekiyor. Ve yine de üçüncü minibüse sıkışmaya karar verdim. Minibüsün ortasına zar zor ulaşabildim. Sonuçta çıkmaz sokağa kadar gitmek zorunda kaldım.

Sonra birinin elini kalçamda hissettim. Hemen arkama döndüm ve gülümseyen bir kadın gördüm.

—Ah, özür dilerim.

Hiçbir şey söylemedim.

Kadın çok güzel, kısa bir elbise giyiyordu. Ve bir tür tatilden geldiği açıktı. Görünüşe göre biraz sarhoştu.

Yaklaşık 32-35 yaşlarında görünüyordu. Güzel bir vücuda sahip ince esmer.

Hiçbir şey olmamış gibi davrandım.

Ve bir dakika sonra elinin tekrar kalçamı sıktığını hissettim.

Bu beni çok sinirlendirdi ama aynı zamanda heyecanlandırmaya da başladı.

Şort giyiyordum ve penisim yükselmeye başladı. Ne yapacağımı bilmiyordum çünkü karşımda bir adam duruyordu. Eğer penisim bacağına baskı yapsaydı ne olacağını hayal edebiliyorum. Bu kadınla yüzleşmek için hızla arkama döndüm.

Gülümsedi. Ve hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Sikim onun karnına baskı yapıyordu.

Daha önce hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Etrafta bir sürü insan var ve aletim güzel bir kadının karnının üzerinde duruyor.

Kendime engel olamadım ve elimi bacağının üzerinde gezdirip eteğinin altına koydum.

Kadın açıkça bunu beklemiyordu.

Yüzü anında değişti.

Çok sessizce şunları söyledi:

— Gerek yok.

Hiçbir şey söylemeden devam ettim. Elimle külotunu, daha doğrusu kıçını kesen kumaş parçasını hissettim. Ve onları biraz hareket ettirdi. Elimle amını okşamaya başladım. Kadın anında ıslandı.

Minibüsteki insan sayısından dolayı herkes etrafta duruyordu ve kimse bir şey göremiyordu. Parmağımı ıslak deliğine kaydırmaya başladım. Kadının yüzüne baktım.

Gözleri kapandı ve alt dudağını ısırdı.

Sonra insanlar dışarı çıkmaya başladı. Ama elimi hiç çekmedim. İkimiz minibüsün sonuna kadar itildik. Zaten onun kızını parmağımla beceriyordum.

Kadın yüksek sesle nefes alıyordu. Minibüsün büyük bir gürültü yapmasına rağmen kimsenin duymaması iyi bir şey.

Sonra kadın şöyle dedi:

—Dışarı çıkmam gerekiyor.

Bu şansı kaybetmek istemedim.

—Seninle çıkabilir miyim?

Kadın başını salladı.

Ve elimi eteğinin altından çıkardım.

Dışarı çıktığımızda kadın şunları söyledi:

—Bu benim evim. Evde sadece kocam var. Bir sonraki girişe gidelim.

Her şeyi kabul ettim.

Girişe girdik ve yedinci ve sekizinci katların arasından yukarı çıktık.

Onu duvara doğru ittim ve elbisesini kaldırdım.

—Minibüste kendimi çok iyi hissettim. - dedi kadın.

Ben zaten onun tangasını çıkarıyordum. Ve şortunun içinden sikini çıkardı. Bacağını biraz kaldırdım ve aletimi ıslak deliğine ittim.

Kadın inledi. İnlemelerinin yankısı tüm girişte duyuldu. Ve inlemeler duyulmasın diye kadını öpmeye başladım. Onu giderek daha hızlı becerdim.

Kadın bir anlığına sözümü kesti.

— İçime boşalma.

Ve devam ettim. Kıçını elledim, kalçasını sıktım.

Ve parmağını kıçına sokmaya karar verdi.

Kadın direnmedi.

Ve ben de parmağımla onun kıçını sikmeye başladım.

Öpüşmeyi kestim ve sordum.

—Bunu kıçına mı vereceksin?

—Evet.

Ve kadını kollarıma aldım. Bacaklarını belime doladı. Sikimi onun kıçına dayadım ve kadın kendini bunun üzerine sapladı.

— Ayy, ne güzel. Kıçımı sikeyim.

Kıçını uzatırken tekrar dudaklarını öpmeye başladım.

Her hamlemde kadın dudaklarımı ısırıyordu.

Kıçımı çok sıkıyordu ve bunu uzun süre yapamadım.

—Boşalmak üzereyim.

—Göte boşalmak.

Ben de hızımı artırıp içeri boşalmaya başladım.

Sonra kadını yere indirdim.

Kıçından sperm sızıyordu.

—Kitty, harikaydı.

—Evet. Ben de beğendim.

—Kocam yarın gece çalışıyor. Bana gelmek ister misin?

—Memnuniyetle.

Bu olaydan sonra. Bu kadını yarım yıl daha becerdim. Henüz evli değil.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post