Yaşlı bir adam arıyorum. 40 yaşından itibaren.
30 yaşındayım. Sakalım var. Ancak bunun dışında vücutta bitki örtüsü yoktur. Samimi yerlerde bile. Kadın külotu giyebilirim.
Varlık ile iletişim kurmak istiyorum. Çok az deneyim var. Çok dikkatli bir şekilde kıçımdan sikilmek istiyorum. Moskova'nın bölgesel olarak doğu banliyöleri. Sana gelemeyeceğim.
Gizlilik ve sağlık önemlidir.
Yaşlı bir adam arıyorum. 40 yaşından itibaren. 30 yaşındayım. Sakalım var. Ancak bunun dışında vücutta bitki örtüsü yoktur. Samimi yerlerde bile. Kadın külotu giyebilirim. Varlık ile iletişim kurmak istiyorum. Çok az deneyim var. Çok dikkatli bir şekilde kıçımdan sikilmek istiyorum. Moskova'nın bölgesel olarak doğu banliyöleri. Sana gelemeyeceğim. Gizlilik ve sağlık önemlidir.
Hepinize iyi günler! Konu şu, ben 25 yaşındayım, o 18 yaşında. Yaklaşık 5-6 ay önce bizimle çalışmaya geldi, onunla ilgilenmedim çünkü o sırada ben uzun süredir oradaydım LTR (2,6 yıl, benim...
Hiç deneyimim yok ama arzum var.
Emmek istiyorum, spermin tadına bakmak ve kıçıma girmesini istiyorum ama HIV ve hepatit fobim var.
Potansiyel ortaklar, bunu duyduklarında burun kıvırırlar, kaba...
Geçenlerde bir adamın bir kadını bir restorana akşam yemeğine davet ettiğini ve herkesin faturayı kendisi ödediğini duydum, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hesabı elimden geldiğince her zaman kendim...