Geçenlerde bir adamın bir kadını bir restorana akşam yemeğine davet ettiğini ve herkesin faturayı kendisi ödediğini duydum, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hesabı elimden geldiğince her zaman kendim kapattım. unutmayın, bu genellikle görgü kurallarıdır, belki şimdi bazılarının vardır. İnsanların başka fikirleri var mı?
Geçenlerde bir adamın bir kadını bir restorana akşam yemeğine davet ettiğini ve herkesin faturayı kendisi ödediğini duydum, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hesabı elimden geldiğince her zaman kendim kapattım. unutmayın, bu genellikle görgü kurallarıdır, belki şimdi bazılarının vardır. İnsanların başka fikirleri var mı?
Burada bir sepette okudum....
Şimdi yazıyorlar, trend şu: İyi bir sevgili olmak için doğru giyinmeyi, soyunmayı, hareket etmeyi vb. bilmek yeterli değil. Bir erkeğe oral seks yaparken nasıl...
bir adam ücretsiz gelişiniz için size hediyeler hazırlıyorsa. Seni restoranlara ısmarlamak istiyor, iki haftalığına seni bir evde yaşamaya götürüyor, hatta bulaşıkları bile yıkıyor. Seks için bu...
Belki konunun başlığını pek iyi formüle edemedim. Soruyu açıklamaya çalışacağım. Kadınlar (erkekleri de dinleyeceğim). Hiç belirli bir erkekle veya bir grup erkekle seks yaptınız mı ya da genel...
O zaman neredeyse 14 yaşındaydım, sabahları, gündüz ve yatmadan önce gizlice sarıldım. Bir arkadaşımla birlikteyken Valerki Emu 16 veya zaten 17 0n sordu: Mastürbasyon yapıyorsun!? Ben çok utangaç...